Utolsó frissítés: 2024-02-21

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Zöldtető, tetőkert - Épinfó

APP Kft. - DIADEM® zöldtető rendszerek

http://www.zoldteto.hu

Az APP Kft. 1995 óta fejleszti és gyártja a kiemelkedő minőségű DIADEM® zöldtető rendszereket és ezek rendszerösszetevő termékeit. E mellett a magasban történő biztonságos munkavégzéshez szükséges kikötési rendszerek tervezése és gyártása is profilunkat képezi. Termékeink fejlesztésénél kiemelkedő fontosságú a termékek újrahasznosított anyagokból való gyártása és a későbbi újrahasznosíthatóság. Cégünk víziója a kerttel „oltott” város. Határozott álláspontunk, hogy nem elég a szándék, de tenni is kell a környezetünk barátságosabbá, egészségesebbé és szebbé tételéért. Ehhez mi úgy járulunk hozzá, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal segítjük az embereket, hogy az épített környezetükbe több természetet vigyenek.


Green Tech Concept Kft.

http://www.greenroof.hu

Zöldterület kezelés.


Austrotherm Kft.

http://www.austrotherm.hu

Expandált és extrudált polisztirolhab hőszigetelő anyagok, formahabosított hőszigetelő lemezek, fokozott hőszigetelő képességű Grafit® termékek gyártása, forgalmazása. Alkalmazási terület: homlokzati hőszigetelés, egyenes- és fordított rétegrendű lapostetők hőszigetelése, talajba kerülő szerkezetek hőszigetelése, lépéshang-szigetelés.


Hofmann Garázsipari Kft.

http://www.ballun.hu

Belga álpadló rendszer forgalmazása: terek, szökőkutak, tetőkertek, teraszok magas színvonalú és időtálló rehabilitációjához. A fából készült, vagy kő burkolóanyagok alátámasztása, megemelése speciális támasztó lábakkal/zsámolyokkal, melyek magasságban és dőlésszögben állíthatók és minden helyszínre adaptálhatók. Speciális anyagok, mint ipari rács, vagy lépésálló üveg is alátámasztható ezekkel a PP támasztó elemekkel. Zöldtető kialakítására, medencék körül is nélkülözhetetlen.


ARCHIGREEN Zöldtető Kft.

http://www.zoldtetokft.hu

Az ARCHIGREEN Zöldtető Kft. minőségi zöldtető rendszerek és kiegészítőik fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Termékeink nemcsak minőségükkel, de ár/érték arányukkal is kiemelkednek. Weboldalunkról letölthetők a leggyakoribb, szakszerűen kialakított zöldtetős csomóponti megoldások.


TECHFOL Kft.

http://www.techfol.hu

Cégünk tóépítési és építőipari PVC vízszigetelő fólia forgalmazásával foglalkozik. Vállaljuk épületek víz- és páraszigetelését, valamint tavak, tüzivíztározók, oltóvíztározók, zöldtetők szakszerű vízszigetelését, és ezek kivitelezését. TECHFOL PVC fólia.


REMATER Kft.

http://www.sicofol.hu

SICOFOL lágy PVC építőipari szigetelő fólia gyártás, értékesítés, kivitelezés. Épületek talajvíz- és talajnedvesség elleni szigetelése, mélygarázsok, zöldtetők, lapostetők, tavak, tűzivíztározók, hígtrágya tározók, természetközeli szennyvíztisztítók szigetelése.


SUMMA-TRADE Kft.

http://www.summatrade.hu

Ritter műanyag víztároló panelek zöldtetők építéséhez.


zoldteto.lap.hu

http://zoldteto.lap.hu

A zoldteto.lap.hu linkgyűjtemény létrehozásával azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél szélesebb körben megismertessük a nagyközönséggel ezt a hazánkban még újszerű, érdekes és igen hasznos területet. A linkek összegyűjtése során igyekeztünk átfogó képet alkotni a zöldtetőépítésről, valamint egy helyen hozzáférhetővé tenni a témával kapcsolatos honlapokat.


BAUDER Kft.

http://www.bauder.hu

Zöldtetőépítés összes rétege.


Fito System Kft.

http://www.fitosystem.hu

Extenzív és intenzív zöldtetők.


Zöldtető egy dombházon

A dombház tetején létesített zöldtető a kert látványos része.

Zöldtetők


Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Lakhatási gondok, példamutató önkormányzatok

Hírek 2024. 02. 21.

Pályázati felhívást tett közzé a Habitat for Humanity Magyarország

Országos pályázatot indít a Habitat for Humanity Magyarország ‘Önkormányzatok a lakhatásért’ címmel. Azokat az önkormányzatokat szeretnék díjazni és felhívni eredményeikre a figyelmet, amelyek a 2019/2024-es ciklusban kiemelten foglalkoztak a lakhatással kapcsolatos problémákkal és előremutató intézkedéseket vezettek be. Három kategóriában várják a jelentkezéseket 2024. április 2. éjfélig

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Blog

A szanitermodul

Tervrajz készítés 2021. 12. 07.

A családi házak tervei sok esetben csak az előírt, M=1:100 léptéknek megfelelő részletességgel készülnek el. Ezeken a terveken gyakori, hogy a fürdőszobákban alkalmazott szerelőfal helyzete nincs megoldva

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?