Utolsó frissítés: 2024-02-21

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Hőszigetelés, hőszigetelő, hővédő termékek - Épinfó

Aroma Home Kkt.

http://isopur.hu

Az egész ország területén dolgozunk, több száz referenciával büszkélkedhetünk, immár 12 éve szigetelünk szórt purhabbal. A legjobb, minősített anyagokkal dolgozunk. Az ország legnagyobb kapacitásával, hatalmas raktárkészlettel, késedelem nélkül reagálunk ügyfeleink igényeire. Munkáinkra 10 év teljeskörű garanciát adunk.


Eupor Group Kft.

https:///www.eupor.com

Szórt poliuretán hab szigetelés országosan. Purhab szóró gépek és poliuretán hab alapanyagok forgalmazása, gépek szervizelése.


Polifoam Kft.

http://www.polifoam.hu

Polietilén termékek gyártása és forgalmazása. Hang- és hőszigetelés, utólagos és beépítéskori akusztikai szigetelés.


Xella Magyarország Kft.

http://www.xella.hu

A Xella Magyarország Kft. az Ytong pórusbeton és a Silka mészhomok tégla gyártója valamint a Multipor ásványi hőszigetelő lapok forgalmazója.


Knauf Insulation Kft.

http://www.knaufinsulation.hu

A Knauf Insulation, amely önálló egységet alkot a Knauf Csoporton belül, a múlt század hatvanas éveiben kezdett szigetelőanyagokkal foglalkozni. Ma a Knauf Insulation a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő szigetelésgyártója, amely széles választékban kínál a megnövekedett energiahatékonysági-, hő- és hangszigetelési igényeket is kielégítő Ecose üveggyapotot, kőzetgyapotot, fagyapotot lakossági építkezésekhez és felújításokhoz csakúgy, mint kereskedelmi és ipari épületekhez. 2006 júliusában a Knauf Insulation felvásárolta a Közép- és Kelet-Európában működő Heraklith vállalatot, és ezzel az európai szigeteléspiac vezető gyártójává vált. A hazai, kiváló minőségű fagyapotot előállító gyár Alsónemesapátiban található.


PFEIFER-GARANT Kft.

http://www.pfeifer-garant.hu

Hőhídmegszakítók.


Czinege és Fiai Kft. - ThermoShield® bevonat

http://www.thermoshield.hu

ThermoShield nanotechnológiás festékbevonatcsalád forgalmazása. Épületek téli-nyári hővédelme, falszigetelés, falszárítás, fűtési költségek csökkentése. Muzeális épületek energiacsökkentő homlokzatfelújítása. Faépületek, fafelületek tartós felületbevonata. Végleges penészmentesítés vegyszermentesen. Tetők hő- és csapadékvédelme.


Austrotherm Kft.

http://www.austrotherm.hu

Expandált és extrudált polisztirolhab hőszigetelő anyagok, formahabosított hőszigetelő lemezek, fokozott hőszigetelő képességű Grafit® termékek gyártása, forgalmazása. Alkalmazási terület: homlokzati hőszigetelés, egyenes- és fordított rétegrendű lapostetők hőszigetelése, talajba kerülő szerkezetek hőszigetelése, lépéshang-szigetelés.


BACHL Hőszigetelőanyag-gyártó Kft.

http://www.bachl.hu

A BACHL Kft. - a németországi BACHL cégcsoport évtizedes tapasztalataira építve - Magyarországon elsőként kezdte meg a PIR keményhab hőszigetelő lapok gyártását és forgalmazását 2003-ban. Termékpalettánkat tovább színesíti az expandált polisztirol, az építési fóliák, az extrudált polisztirol, valamint a dekor mennyezeti lapok.


Lambda Systeme Kft.

http://www.lambda.hu

Hőszigetelő anyagok kereskedelme.


Masterplast Nyrt.

http://www.masterplast.hu

Az 1997-ben alapított magyar tulajdonú cégünk fő tevékenysége az építőanyag-gyártás és nagykereskedelem. Viszonteladói partnerei részére gyors és díjmentes kiszállítást végez az ország teljes területén. A Masterplast több mint 1000 ISO és TÜV minősítéssel rendelkező terméket kínál 6 termékcsoportban: 1. Thermomaster homlokzati hőszigetelő rendszer (THERMOMASTER, MASTERNET, CORATREND); 2. Tetőfedés (MASTERMAX, ISOFLEX, MASTERFOL, AQUAWELL, ROOFBOND); 3. Hő- és hangszigetelés (ISOMASTER, ISOFOAM, WOODWOOL, THERMOBETON); 4. Vízszigetelés (MASTERBIT, TERRAPLAST); 5. Szárazépítészet (MASTERPROFIL); 6. Vakolóprofilok és kiegészítők. SZOLGÁLTATÁSOK: gyártás, nagykereskedelem, szállítás, műszaki képzés.


Tegola Ungarese Kft.

http://www.tegolazsindely.hu

Kőzúzalékos, réz- titáncink borítású zsindelyek és kiegészítők, energiatermelő zsindely, bitumenes és TPO vízszigetelő lemezek, felületszivárgó rendszerek, geotextíliák, geoműanyagok, hő- és hangszigetelő anyagok kizárólagos hazai forgalmazása. Forgalmazott márkák: Tegola Canadese, Tegosolar, Tefond, Isostud, KRoof, Safety, Supratech, Tegotherm, Thermoreflex, Barrier TPO, XGrid, KMat


PURTECH Kft.

http://www.purtech.hu

Szórt purhab, szórt szigetelés, utólagos hőszigetelés, lapostetők víz- és hőszigetelése, hőhídmentes szigetelés. Mezőgazdasági épületek utólagos hőszigetelése, gyümölcstárolók, hűtőházak szigetelése. Trapézlemez szigetelése fújt purhabbal.


WEBÁRUHÁZAK Kft. - Építőanyag Webáruház

http://www.digitalbau.hu

Betonaljzat kiegyenlítők, burkolattisztítók, burkolatragasztók, fugázók, tömítők, üvegmozaikok, vízszigetelő anyagok, hőszigetelő anyagok, építési ragasztók, kültéri díszítőelemek, klinker burkolatok, színesfém profilok.


Tető-Plusz Kft.

http://www.tetoplusz.hu

A Tető-Plusz Kft. 16 éve foglalkozik víz- és hőszigetelőanyag kereskedelemmel. Budaörsi és szekszárdi szakkereskedéseinkben várjuk ügyfeleinket. A kereskedelem mellett cégünk vállalja lapostetők szigetelést, felújítását az ország egész területén. Modifikált bitumenes lemezek, PVC szigetelések, alapozók, ragasztók, tetőösszefolyók, szerszámok, extrudált - és expandált polisztirolhab és kőzetgyapot hőszigetelések.


Larex-Trade Kft. - LAREX FATELEP

http://www.fatelep.hu

Farost hőszigetelés.


KERIMPEX Kft.

http://kerimpex.hu

Hőszigetelő anyagok: URSA üveggyapot, ROCKWOOL ásványgyapot, polisztirol homlokzati, lépésálló, extrudált lemezek. SOLFLEX hőtükrös fóliák. Rigithermo homlokzati hőszigetelés.


STO Építőanyag Kft.

http://www.sto.hu

Hőszigetelő rendszerek értékesítése.


BAUDER Kft.

http://www.bauder.hu

Magastető hőszigetelő rendszerek és alátétlemezek. BauderPIR poliuretán keményhab.


ROCKWOOL Hungary Kft.

http://www.rockwool.hu

ROCKWOOL kőzetgyapot termékek


ISO-LINE Szigetelőanyag Gyártó Zrt.

http://www.iso-line.hu

ISO-ROLL hő- és vízszigetelő rendszer egyhéjú, egyenes rétegrendű új- és régi tetőknél történő alkalmazásra, bitumenes anyagú szigeteléseknél pótlólagos hőszigetelés készítésére. ISO-THERM bitumenes lemezzel kasírozott táblás expandált poliszítírolhab hőszigetelés.


Honlap ajánló

  • Saint-Gobain Construction Products Hungary Kft. – Isover divízió: Isover üveggyapot hőszigetelés - www.isover.hu 
  • Pluimers-H Kft. - IsoSpray szórt Pur hab, IsoWool befúvásos ásványgyapot -  www.pluimers-h.hu

 


Mire kell figyelni a tetőtér hőszigetelése során?

A tetőtér hőszigetelésével rengeteg hőenergiát tarthatunk bent a hideg időben és élhetőbbé tehetjük a nyári hőség idején is a padlásteret, tetőteret. Spórolhatunk a fűtésköltségen és a klímára kiadott rezsiköltségen. Van azonban néhány szempont, amire figyelni kell a hőszigetelés tervezése, kivitelezése során. Többek között el kell dönteni azt is, hogy hagyományos szigetelőanyaggal vagy fújható szigetelőanyaggal dolgozunk

Tovább a cikkre »

CIKKEK

·        Knauf Insulation hő- és hangszigetelő termékek

·        Polifoam hő- és hangszigetelő termékek

·        Homlokzati hőszigetelések új generációja - Multipor Homlokzati Hőszigetelő Rendszer

·        Meddig él a hőszigetelés? -  Vajon mikor kell majd felújítani hőszigetelt épületeinket?

·        Vakolható kőzetgyapot alkalmazása homlokzati hőszigetelő rendszereknél - FKD-S ásványgyapot hőszigetelés

·        Szarufák feletti hőszigetelés - Austrotherm Manzárd Grafit® hőszigetelés alkalmazása a tetőszerkezetben

·        Ytong Multipor hőszigetelő pórusbeton termékek - Homlokzati falak belső oldali hőszigetelése; Alulról hűlő födémek hőszigetelése; Homlokzati falak külső oldali hőszigetelése

·        Thermomaster homlokzati hőszigetelő rendszer

·        Ecose Technology - az egészséges szigetelés a Knauf Insulation-tól - Magastetők szigetelése, hangszigetelés 

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Lakhatási gondok, példamutató önkormányzatok

Hírek 2024. 02. 21.

Pályázati felhívást tett közzé a Habitat for Humanity Magyarország

Országos pályázatot indít a Habitat for Humanity Magyarország ‘Önkormányzatok a lakhatásért’ címmel. Azokat az önkormányzatokat szeretnék díjazni és felhívni eredményeikre a figyelmet, amelyek a 2019/2024-es ciklusban kiemelten foglalkoztak a lakhatással kapcsolatos problémákkal és előremutató intézkedéseket vezettek be. Három kategóriában várják a jelentkezéseket 2024. április 2. éjfélig

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Blog

A szanitermodul

Tervrajz készítés 2021. 12. 07.

A családi házak tervei sok esetben csak az előírt, M=1:100 léptéknek megfelelő részletességgel készülnek el. Ezeken a terveken gyakori, hogy a fürdőszobákban alkalmazott szerelőfal helyzete nincs megoldva

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?