Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Impresszum, jogi nyilatkozat

A Napház Építésziroda Kft. nyilatkozata

A www.epinfo.hu honlap fenntartója:
Napház Építésziroda Kft.
1122 Budapest, Krisztina krt. 27.
T/f: 212-1956
e-mail: naphaz@naphaz.hu
Az Épinfó adatbázist szerkeszti: Szabó Adrienn okl. építészmérnök

Tisztelt felhasználók!

A www.epinfo.hu domainnév alatt elérhető honlap a Napház Építésziroda saját fejlesztésű Épinfó építőipari adatbázisának on-line változatát tartalmazza. A weboldalakon az építőanyagok, épületfelszerelési termékek, technológiák hazai választékáról megjelenő, reklámjellegű összeállítás a résztvevő cégek által megadott információk felhasználásával készült, és

kizárólag tájékoztatási célokat szolgál.

Az adatbázisból, illetve a hozzá kapcsolódó további honlapokból térítésmentesen megszerezhető információk felhasználása a felhasználó saját kockázatára és felelősségére történhet. A felhasználó feladata, hogy a betervezést, beépítést, vásárlást, megrendelést megelőzően a résztvevő cégekkel történő közvetlen kapcsolatfelvétel során meggyőződjön arról, az adott építési feladathoz a választott termék, technológia alkalmas-e.

A www.epinfo.hu oldalainak és a kapcsolódó honlapoknak a használatából, működési zavaraiból, illetéktelen hozzáférésből eredő, az ezekkel összefüggésben keletkezett bármilyen jellegű közvetlen vagy közvetett kárért, illetve a kapcsolódó honlapok tartalmáért a Napház Kft. a saját felelősségét kizárja.

Az Épinfó elnevezés védjegyoltalom alatt áll. Az adatbázis, az azt tartalmazó weboldalak formai és tartalmi felépítése, témaköri rendszerének kialakítása, az abban megjelentetett adatok és egyéb tartalmi elemek, a működést biztosító szoftverfejlesztés, (csatlakozó felületeinek kialakításával együtt) a Napház Kft. és/vagy együttműködő partnereinek szellemi alkotása, emiatt a szerzői jog vonatkozó rendelkezései által védett. Nem megengedett, ezért jogi következményekkel jár mindezek személyes használatot meghaladó felhasználása (többszörözése, rögzítése, másolása, nyomtatása, számítógépes tárolása, terjesztése).

A honlap megnyitása esetén Ön elfogadja ezeket a feltételeket.

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?