Utolsó frissítés: 2024-02-21

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Környezetbarát termékek, technológiák - Épinfó

THERMO Kft.

http://www.thermo.hu
1122 Budapest, Krisztina krt. 27. T/f: 356-2046, 212-1955
Épületgépészeti szaküzlet:
1122 Budapest, Maros utca 11. Tel: 356-7619
E-mail: thermo@thermo.hu

Nap- és földenergia hasznositású épületek épületgépészeti tervezése nagy gyakorlattal, számos referenciával. Napkollektorok, Alpha-InnoTec hőszivattyúk, Roth esővízhasznosító rendszerek hazai képviselete, kis- és nagykereskedelme.


Green Tech Concept Kft.

http://www.greenroof.hu

Zöldterület kezelés.


Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

http://www.terranteto.hu

Generon tetőrendszer integrált napelemmel.


ÖkoTech-Home Kft.

http://www.okotechhome.hu

Az ÖkoTech-Home Kft. családi házak, üzemek, vendéglátóipari létesítmények, irodák, tanyák, intézmények és egyéb felhasználók számára gyárt és forgalmaz olyan egyedi biológiai szennyvíztisztító-, valamint esővízgyűjtő- és hasznosító rendszereket, melyek a kommunális szennyvizet a követelményeknek megfelelően megtisztítják, és újból felhasználhatóvá teszik öntözésre vagy egyéb célra.


Tokyo Solar Hungary Kft.

http://www.tokyosolar.hu

TOKYO SOLAR vízmelegítő napkollektorok kis- és nagykereskedelme. A Tokyo Solar Kft. hosszú évek óta foglalkozik napkollektorok viszonteladásával, nagykereskedelmével. Az Ön igényeit tartottuk szem előtt, és olyan gazdaságos, gyors megtérülésű napkollektorokat forgalmazunk, amelyekkel mindenki számára elérhető az ingyenes napenergia - annak érdekében, hogy kisebbek legyenek a jelenleg nagyon magas havi családi és céges kiadások, kisebb legyen a havi rezsi, az áram- vagy a gázszámla.


ARCHIGREEN Zöldtető Kft.

http://www.zoldtetokft.hu

Az ARCHIGREEN Zöldtető Kft. minőségi zöldtető rendszerek és kiegészítőik fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Termékeink nemcsak minőségükkel, de ár/érték arányukkal is kiemelkednek. Weboldalunkról letölthetők a leggyakoribb, szakszerűen kialakított zöldtetős csomóponti megoldások.


Arplast Kft.

http://arplast.axelero.net

PVC profil extrudálás; Takaróprofil, cső, műanyag kerítés - UV stabil, gondozásmentes, újrahasznosítható PVC kerítéselemek; Fröccsöntés; Furattakaró, nyílászáró alkatrész; Műanyag újrahasznosítás.


VELUX Magyarország Kft.

http://www.velux.hu

Napkollektorok és használati melegvíz előállítására alkalmas szolárrendszerek.


NOVO DOM '94 Kft.

http://www.novodom.hu

A+ és passzívházak - ÉME-engedéllyel rendelkező könnyűszerkezetes épületek tervezése (3D látványtervekkel), kivitelezés igény szerinti készültséggel, igény szerint hitelügyintézéssel. Egyedi 30 cm-es falvastagság, kiváló hőszigetelés, tetőtérben betonozott födém. Klikkeljen árkalkulátorral felszerelt honlapunkra!


Atenád Árnyékolástechnikai Kft.

http://www.atenad.hu

Költségkímélő, könnyen szerelhető, magas műszaki tartalommal rendelkező német PERFEKT redőnytok rendszer. A nyílászáró feletti teljes falvastagságot kitölti, így szükségtelenné válik az áthidaló elemek beépítése. Kiváló hő- és hangszigetelés, maximális energiamegtakarítás jellemzi, akár passzívházba is beépíthető. A toktest és a tokvég keményhab anyagának köszönhetően a jó stabilitás és az alacsony ár mellett hőhídmentes csomópont jön létre, amely megfelel a német EnEv szigorú előírásainak is: UWB=0,05 W/(m²K).


Bona Magyarországi Képviselet

http://www.bona.com

A Bona piacvezető a fapadlók kezelésében és a vízbázisú lakkok úttörője az 1970-es évek óta. Eredményes és környezettudatos termékek teljes skáláját ajánlja Önnek, amely magában foglalja a fapadló teljes élettartama alatt szükséges termékeket, legyen szó csiszolásról, padlófektetésről, felületkezelésről, ápolásról vagy felújításról. A Bona Rendszer biztosítja ez egyes műveletekhez szükséges termékek közti összeférhetőséget. Termékeinket a fenntarthatóságot szem előtt tartva fejlesztettük ki, összetételük garantálja a biztonságos munkavégzést és hozzájárul az egészséges beltéri környezethez. TERMÉKEINK: vízbázisú lakkok, alapozók, Bona Naturale, Bona Sportive, olajok és viaszok, fúga- és hézagtömítők, Bona Create színezők; csiszológépek, csiszolóanyagok; ragasztók, alapozók, aljzatkiegyenlítők, nedvességzárók, aljzatjavítók; tisztító-, ápoló szerek; ipari felületkezelő lakkok.


Internorm Ablak Kft.

http://www.internorm.hu

Passzívház ablak, 3 rétegű üvegek - akár Solar bevonattal is, ingyenes tanácsadás - Az Internorm Európa piacvezető ablak- és ajtómárkája. 30 év minőségbiztosítás, premium design és választék, csúcsminőség, 79 éves múlt. Ügyfeleink elégedettségét nemzetközi standard alapján mérjük. Legyen Ön is elragadtatott ügyfeleink egyike! TERMÉKEK: Műanyag és műanyag/alumínium ablakok, fa/alumínium ablakok; Bejárati ajtók, mellékbejárati ajtó, teraszajtó; Kiegészítők - árnyékolástechnika, rovarháló, üvegek, ablakkilincs.


Tegola Ungarese Kft.

http://www.tegolazsindely.hu

A Tegosolar valódi fotovoltaikus zsindely, amely elektromos áram közvetlen előállítására alkalmas, és beilleszthető bármely Tegola Canadese zsindellyel készült fedésbe. Minden egyes Tegosolar panel 11 db napelemet tartalmaz, együttes teljesítményük 68 Wp. A kábelek a tetőhéjaláson kívül, de védetten - réz vagy titáncink védőburkolat alatt - találhatók. Előnyei: hajlékony, ezért felrakása egyszerű, a tervezőknek maximális szabadságot nyújt bármilyen kreatív tetőforma kialakításához; súlya csekély; robusztus és tartós, nem tartalmaz üveget, tehát a felülete járható, és nem tükröz; szórt fényben illetve részleges takarás mellett is üzemel; jó teljesítményt nyújt még kedvezőtlen fekvés vagy hajlásszög esetében is, akár homlokzatokon vagy lapostetőkön is.


Sola-Fox Kft.

http://w3.enternet.hu/solafox/

SOLATUBE - napfény-cső. Olyan helyiség(ek)be vezet be fényt, amely teljesen ablaktalan, vagy az ablakok meglétének ellenére is rosszul megvilágított. A tetőre egy búra kerül, mely az összegyűjtött fényt közvetíti a fényvisszaverő bevonattal ellátott csőbe. A mennyezeten egy fényszóró búra egyenletesen teríti/szórja az így bevezetett természetes fényt. A természetes fény növeli hatékonyságunkat, kényelem-érzetünket, csökkenti a szemek terhelését, a bezártságérzetet, illetve az elektromos energia felhasználásunkat.


Permanent Kft.

http://www.permanent.hu

Melegvíz előállítása napkollektorral, fűtés/hűtés, melegvíz előállítás hőszivattyúval. Elektromos áram termelés szélgenerátorral, napelemmel, vízturbinával.


NOVETEX Matrac Biomanufaktúra Kft.

http://www.matrac.hu

Biomatrac termékcsalád.


Naplopó Kft.

http://www.naplopo.hu

Napkollektoros napenergia-hasznosító rendszerek tervezése, kivitelezése, gyártása.


Polyduct ZRT.

http://www.polyduct.hu

Polydox biológiai szennyvíztisztítók - A Polyduct Műanyagipari ZRt. a Magyarországon egyedülálló rotációs műanyagöntési technológiai eljárásnak köszönhetően a legnagyobb formagazdagságot biztosítja a nagyméretű üreges testek és az azokból épített berendezések gyártásában a vízipar, hulladékgazdálkodás, közterület, mérnöki szolgáltatás ill. az ipari beszállítás területén.


Bio-Textima Kft.

http://www.bio-textima.hu

Bio-matracok, gyapjútermékek, bio-bútorok gyártása, forgalmazása.


PORPHYR Kőburkolat Kereskedő Kft.

http://www.porphyr.hu

Természetes, fagyálló kőburkolatok forgalmazása szabályos, szabálytalan, kocka alakban járdára, utakra, lépcsőre, lábazatra, kandallónak, támfalnak, kül- és beltérre. Porphyr, gránit, kvarcit, mészkő, homokkő anyagból.


hőszivattyú.lap.hu

http://hoszivattyu.lap.hu


Wagner Solar Hungária Kft.

http://www.wagnersolar.hu

Megújuló energiaforrások hasznosítása, tervezés, forgalmazás, kivitelezés. Napenergia hasznosítás: fotovillamos és hőhasznosító rendszerek /melegvíz, fűtésrásegítés, medencefűtés/. Beszállító: Wagner Solar Technic. Pellet kandallók - CALIMAX. Geotermikus hőszivattyúk -Ochsner, AL-KO.


AURO-SIXAY

http://www.auro.hu

AURO természetes felületkezelő anyagok minden, a lakásban és a ház körül előforduló festési, felületkezelési feladatra: falfestékek, olajok, viaszok, lazúrok fa kül- és beltéri kezelésére, favédőszerek, tisztító és ápolószerek. Országszerte forgalmazó partnerekkel. AURO kültéri falazúr, fa-keményolaj, padlóviasz, viaszbalzsam tisztító.


SUMMA-TRADE Kft.

http://www.summatrade.hu

GRAF esővízhasznosító rendszerek.


Orange 6 Természetes Otthon Kft.

http://www.orange6.hu

Biopin természetes felületkezelő anyagok forgalmazása. Olajok, festékek, lazúrok, lakkok, viaszok. Kis- és nagykereskedelem. Forgalmazott márkák: Biopin Weather, Biopin Living, Biopin Furniture, Biopin Basic, Biopin Floors, Biopin Garden, Biopin Marine. Újdonság: fémfestékek.


CÉDRUS-TETŐ Hungary Kft.

http://www.cedrusteto.hu

Kanadai Vörös-Cédrus fazsindelyek forgalmazása, kivitelezés.


RECING Hungary Kft.

http://www.recing.hu

Házi biológiai szennyvíztisztító saválló acélból. Kisközösségi biológiai szennyvíztisztító.


SOLTEC Kft.

http://www.soltec.hu

Sík- és vákuumcsöves kollektorok, hidraulikai és szivattyú egységek, vezérlések, tárolók. Heat Pipe SA-HP140 kompakt napkollektoros használati melegvíz készítő berendezések. Solarpool polipropilén medencevíz melegítő abszorber. Kyocera napelemek.


BAUDER Kft.

http://www.bauder.hu

Zöldtetőépítés összes rétege.


lakberendezés.lap.hu

http://lakberendezes.lap.hu

Kapcsolódó kategória: Bio bútorok.


TETŐ-HORN Terméspala Forgalmazó és Kiv. Kft.

http://www.teto-horn.hu

Természetes pala tetőfedések.


Fito System Kft.

http://www.fitosystem.hu

Extenzív és intenzív zöldtetők.


Honlap ajánló


Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Lakhatási gondok, példamutató önkormányzatok

Hírek 2024. 02. 21.

Pályázati felhívást tett közzé a Habitat for Humanity Magyarország

Országos pályázatot indít a Habitat for Humanity Magyarország ‘Önkormányzatok a lakhatásért’ címmel. Azokat az önkormányzatokat szeretnék díjazni és felhívni eredményeikre a figyelmet, amelyek a 2019/2024-es ciklusban kiemelten foglalkoztak a lakhatással kapcsolatos problémákkal és előremutató intézkedéseket vezettek be. Három kategóriában várják a jelentkezéseket 2024. április 2. éjfélig

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Blog

A szanitermodul

Tervrajz készítés 2021. 12. 07.

A családi házak tervei sok esetben csak az előírt, M=1:100 léptéknek megfelelő részletességgel készülnek el. Ezeken a terveken gyakori, hogy a fürdőszobákban alkalmazott szerelőfal helyzete nincs megoldva

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?