Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Építőipari, CAD szoftverek - Épinfó

CAD-design Kft.

http://www.cad-design.hu

Cégünk műszaki szoftver forgalmazással foglalkozik. A DWG alapú, ZWCAD 2011 tervező rendszer és a CADprofi valamint a Zwmech szakmai kiegészítő modulok széleskörű funkcionalitásukkal rendkívül jó ár/teljesítmény viszonyt kínálnak. A program teljes mértékben fájl kompatíbilis az AutoCAD® programban készült tervekkel, tartalmazza a 3D-s funkciókat, valamint a Visual Basic és LISP funkcionalitást is. A tervező program korlátlan időtartamú használatot biztosít felhasználóink számára. A CADprofi és Zwmech szakmai kiegészítő modulok beépülnek a ZWCAD program szerkezetébe és az acélszerkezeti, csővezeték tervező, gépész, építész, hűtés-fűtés-klíma valamint villamos installációs szakemberek számára nyújtanak hasznos segítséget.


TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

http://www.terc.hu

Autodesk építőipari szoftverek forgalmazása: AutoCAD / AutoCAD LT, Architectural Desktop, Revit Architecture (építészet), AutoCAD MEP (épületgépészet), VB-Express / Revit Structure (szerkezettervezés), Navisworks (beruházói koordinációs rendszer), Quantity TakeOff (mennyiség kigyűjtés) stb. Építőipari kalkulációs, költségvetés-készítő, számlázó programrendszer TERC V.I.P. Összevont Építőipari Költségvetés-készítő Programrendszer eltérő tudással GOLD, SILVER, BRONZ elnevezésekkel. Mérnöki másolás, digitális újranyomtatás és bérnyomtatás: plottolás, műszaki rajzok szkennelése, vektorizálása, újrarajzolása, nyomtatás 150 cm szélességig, korlátlan hosszúságban, mérnöki dokumentációk összeállítása. Számítástechnikai eszközök, plotterek forgalmazása: mérnöki, egyedi számítástechnikai eszközök összeszerelése, HP plotterek forgalmazása, helyszíni üzembe helyezéssel.


DesignSoft Kft.

http://www.designsoftware.com

A DesignSoft Kft. szoftver fejlesztő és forgalmazó cég. Kiemelkedő, hazai saját fejlesztésű szoftverei jelentős szerepet töltenek be a hazai és a nemzetközi piacokon, mind a CAD szoftvereket használó tervezők körében, mind az oktatásban. Az ARCAD Építészeti tervezőrendszer elérhető ára, egyszerű kezelhetősége és rendkívüli hatékonysága által vált népszerűvé.Termékeink: ARCAD, TINA, TINALab II, EDISON, NEWTON, 3D TETTHELY (3D EYEWITNESS), myHouse 3 dimenziós otthontervező program.


Tangens Kft.

http://www.tangens.hu

Nemetschek Allplan építészeti, statikai, belsőépítészeti tervező, CINEMA 4D professzionális látványtervező programcsomagok, Frilo és Scia statikai számító és méretező, MathCAD képletmegoldó szoftverek forgalmazása, oktatása, hardver-szoftver szaktanácsadás.


K-ÉP Stúdió Bt.

http://k-ep.hu

CAD szoftverek forgalmazása disztribútori jogosultsággal (DataCAD, Spirit, CADMATIC), CAD mérnöki szolgáltatások. Létesítménygazdálkodás: CAFM rendszerek bevezetése, digitalizálások, PPP projektek létesítmény-gazdálkodási tanácsadása. Ipari létesítmények karbantartása és nyilvántartása. InteriCAD lakberendezési tervező program; KD Max konyhabútor tervező program; Ceramic King csempe/padló burkolat tervező program.


CadLine Kft.

http://www.archline.hu

ARCHLINE.XP építészeti tervezőprogram/szoftver fejlesztése és forgalmazása. ARCHLINE.XP 2005 Komfort programcsomag: építészeti, épületfizikai és költségvetés készítő program egy csomagban.


DIRECT-LINE Kft.

http://www.dldh.hu

Informatikai rendszerek tervezése és kivitelezése.


ArchiCom Építész Stúdió

http://www.archicom.hu

ArchiCAD forgalmazás.


BoConcept - EUROLIVING Kft.

http://www.boconcept.hu

Furnish lakberendezési tervező szoftver.


HungaroCAD Informatikai Kft.

http://www.hungarocad.hu


Honlap ajánló


Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Blog

A szanitermodul

Tervrajz készítés 2021. 12. 07.

A családi házak tervei sok esetben csak az előírt, M=1:100 léptéknek megfelelő részletességgel készülnek el. Ezeken a terveken gyakori, hogy a fürdőszobákban alkalmazott szerelőfal helyzete nincs megoldva

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?