Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Szakmai cikkek

< >

SECURIDEV zárrendszerek

Nyílászárók 2013. 04. 04.
DOM cilinder termékek
DOM cilinder termékek

A SECURIDEV Group Európa egyik legnagyobb zárgyártó csoportja. Ebbe a csoportba tartozik az EURO-ELZETT Kft. is. A 2010-ben létrejött a SECURIDEV Magyarország Kft. hivatása a SECURIDEV cégcsoport külföldi cégeinek képviselete, és azok termékeinek forgalmazása Magyarországon. Az EURO-ELZETT Kft. zárkínálatát cégünk a következőkkel egészíti ki minden vevői igényt lefedő, teljes zárcsaláddá:

  • CR Serrature magas biztonságú zárak páncélajtókhoz, egyéb magas biztonságú ajtókhoz
  • Titan és Metalplast DIN zárak, kilincsek, veretek, pántok
  • Métalux portálzárak, fém-, üvegajtókhoz szükséges zárak, kiegészítők
  • Picard magas biztonsági fokozatú több ponton záró zárrendszerek
  • Ronis fa- és fémbútor zárak, egyéb speciális zárak, vasalatok
  • Titan és Dom hengerzárbetétek, főkulcsos rendszerek és épület zárak

Hengerzárbetétek

A Securidev Magyarország Kft. két európai hengerzárbetéteket és lakatokat gyártó céget képvisel Magyarországon:  a német Dom és a szlovén Titan cégeket.

A német DOM magas biztonságú mechanikus és elektronikus cilindereket gyárt és forgalmaz.

DOM cilinder termékek

DOM cilinder termékek

 

TITAN

A szlovén TITAN termékpalettája a legegyszerűbb három csapos zárbetétektől a prémium kategóriás vízszintes kulcsállású biztonsági zárbetétekig több megoldást kínál. Az extra rövid 22/22mm-es zárbetétek kapukhoz jelenthetnek esztétikus megoldást, míg a vastag hőszigetelő ajtólapokba extra hosszú 40/70mm-es, 50/60mm-es, vagy hasonló méretű asszimetrikus hengerzárbetéteket is tartunk készleten.

TITAN cilinder termékek

TITAN cilinder termékek

Főkulcsos rendszerek

Az EURO-ELZETT Kft. több évtizede forgalmaz főkulcsos rendszereket, és több, mint tíz évvel ezelőtt kezdte meg a saját gyártású főkulcsos rendszerek forgalmazását. 2010-es megalakulása óta a SECURIDEV Magyarország Kft. látja el az EURO-ELZETT Kft. által értékesített főkulcsos rendszerek karbantartási munkáit, bővítéseit, pótlásait. Jelenleg elsősorban TITAN és DOM típusú cilinderekből tervezünk új rendszereket, melyek mind rendelkeznek érvényes MABISZ ajánlással. Ezeken kívül Dény, Fontaine, Dynaxys és Picard cilindereket tudunk kínálni.

A TITAN normál kategóriás zárbetéteit is rendszerbe tudjuk programozni. Ezt a megoldást azoknak ajánljuk, akik számára elsősorban a cilinderbetétek beléptetést szabályozó funkciója a fontos, nem pedig a betörési kísérletek elleni védelme.

Pánikzárak

A francia MÉTALUX által gyártott AFORA rászegező pánikzárak fehér, szürke és fekete színekben, egy, kettő, vagy három pontos kivitelben, egyszárnyú és kétszárnyú ajtókhoz egyaránt rendelhetők. Az alap kivitelek maximum 2400 mm magas és 932 mm széles ajtószárnyakhoz készülnek, de mód van ettől eltérő igények kiszolgálására is. Az AFORA pánikzár rendelkezik a pánikzárakra vonatkozó minősítésekkel, így menekülő ajtókra és vészkijáratokra előírás szerint alkalmazható.

MÉTALUX AFORA rászegező pánikzár

MÉTALUX AFORA rászegező pánikzár

Magas biztonságú zárak

Páncélajtókhoz, egyéb magas biztonságú ajtókhoz az olasz CR magas biztonságú zárait forgalmazzuk. A CR termékei között többpontos bevéső-, és rácsavarozható zárak, zárrendszerek szerepelnek.

Cégünk szakmai tanácsadást, műszaki segítségnyújtást és szervizt biztosít megrendelői számára. 

SECURIDEV

SECURIDEV Magyarország Kft.

www.securidev.hu

 

< >

Legújabb cikkek

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Tokaj-Hegyalja új élménypontja

Építészet 2022. 10. 24.
A Tokaj-hegyaljai mikroklíma meghatározója a borvidék vulkáni dombjainak lábánál folyó Bodrog, amely a melegebb időszakokban vízitúra lehetőségekkel, ősszel hajós, valamint vízparti programokkal is csábít. A folyót az őszi reggeleken vastag ködfátyol borítja, amely páratlan látványt nyújt az ide érkezőknek. Ebben a látványban lehet része azoknak, akik felkeresik a Szegiben kialakított Ködfátyol teraszt

Hogyan válasszunk bútort, avagy funkció vagy design?

Ha teljesen tanácstalan azt illetően, milyen darabokkal rendezze be lakását, kövesse a mottót: "a szépség az egyszerűségben rejlik". E mondat érvényessége örök, ahogyan az egyszerű dolgok szépsége is, amelyek használati formái sértetlenül túlélik az idő könyörtelen múlását

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?