Utolsó frissítés: 2023-08-04

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Kiírásra került az Év szakembere díj

Gyártói hírek, cikkek 2023. 05. 02.

Második alkalommal kerül meghirdetésre az "Év szakembere" díj referencia verseny építőipari szakembereknek. A pályázat célja, hogy olyan példaképeket találjanak, akiknek teljesítményét a többi szakember is elismeri, és akik inspirációul szolgálhatnak a jövő generációi számára.

A pályázatra olyan aktív kőművesek és burkolók jelentkezhetnek, akik önállóan vagy legfeljebb 3 fős kivitelezői csapat tagjaként dolgoznak. A díj különböző kategóriákban kerül kiosztásra, mint lakossági projektek, nem lakáscélú projektek, nagy méretű lapokkal való burkolás, medence- és wellness helyiségek, valamint pályakezdők kategóriájában.

„Mindenki tudja, érzi, hogy vészesen fogynak a szakemberek. Ezért hoztuk létre a pályakezdő kategóriát, hogy számukra is lehetőséget adjunk a bemutatkozásra. Ezzel is szeretnénk ösztönözni, hogy minél többen válasszák hivatásuknak az építőipart. Bár tudjuk, hogy egy szárnyait bontogató pályakezdő munkáját nem lehet összehasonlítani a több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekével, de más pályakezdőkével igen” – mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

A díjra jelentkezni a pályázat honlapján, az elkészült munkákról készült fotók beküldésével és a pályázati űrlap kitöltésével lehet. A pályázat nyertesei értékes jutalomban részesülnek.

A beérkezett pályázatokat első fordulóban szakmai zsűri értékeli. A második fordulóba továbbjutott pályaművek közül a Magyar Építőipari Szakember Közösség tagjai szavazással választják ki a nyertes szakembereket minden kategóriában.

A pályázat benyújtásának határideje 2023. november 30. További információk a pályázat honlapján találhatók: https://www.mapei.com/hu/hu/az-ev-szakembere-2023

Forrás: Hírnévügynökség

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Burkolás

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Így takarít meg jelentős mennyiségű energiát egy irodaház

Energia megtakarítás 2023. 08. 02.

Helyiségenként külön szabályozható, intelligens épületautomatikai rendszerek teszik energiahatékonnyá az angyalföldi Pillar Irodaházat.

Az ExxonMobil hazai székházaként működő, 29 ezer négyzetméteres és a díjnyertes ZDA-Zoboki Építésziroda Kft. által tervezett, különleges formákban hullámzó Pillar Irodaház a XIII. kerületi Váci út és Dózsa György út találkozásánál még az irodanegyed többi modern épülete közül is kiemelkedik – nem csupán sokszínű formatervezési megoldásaival

Szakkönyv

A kertészkedés öröme

Kertépítés 2023. 05. 08.

"Kötelező olvasmány minden lelkes organikuskert-művelő számára" Alan Titchmarsh, A kertész leszek népszerű szerzője

Monty Dont, A kertész kertje című sorozat szenvedélyes kertművelőjét és szemet gyönyörködtető birtokát a magyar tévénézők is jól ismerik. A neves brit kertész hosszú pályafutása során mindvégig arra törekedett, hogy a természettel összhangban, vadon élő állatokkal körülvéve nevelgesse csodálatos növényeit

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?