Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Kiírásra került az Év szakembere díj

Gyártói hírek, cikkek 2023. 05. 02.

Második alkalommal kerül meghirdetésre az "Év szakembere" díj referencia verseny építőipari szakembereknek. A pályázat célja, hogy olyan példaképeket találjanak, akiknek teljesítményét a többi szakember is elismeri, és akik inspirációul szolgálhatnak a jövő generációi számára.

A pályázatra olyan aktív kőművesek és burkolók jelentkezhetnek, akik önállóan vagy legfeljebb 3 fős kivitelezői csapat tagjaként dolgoznak. A díj különböző kategóriákban kerül kiosztásra, mint lakossági projektek, nem lakáscélú projektek, nagy méretű lapokkal való burkolás, medence- és wellness helyiségek, valamint pályakezdők kategóriájában.

„Mindenki tudja, érzi, hogy vészesen fogynak a szakemberek. Ezért hoztuk létre a pályakezdő kategóriát, hogy számukra is lehetőséget adjunk a bemutatkozásra. Ezzel is szeretnénk ösztönözni, hogy minél többen válasszák hivatásuknak az építőipart. Bár tudjuk, hogy egy szárnyait bontogató pályakezdő munkáját nem lehet összehasonlítani a több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekével, de más pályakezdőkével igen” – mondta Markovich Béla, a Mapei Kft. ügyvezetője.

A díjra jelentkezni a pályázat honlapján, az elkészült munkákról készült fotók beküldésével és a pályázati űrlap kitöltésével lehet. A pályázat nyertesei értékes jutalomban részesülnek.

A beérkezett pályázatokat első fordulóban szakmai zsűri értékeli. A második fordulóba továbbjutott pályaművek közül a Magyar Építőipari Szakember Közösség tagjai szavazással választják ki a nyertes szakembereket minden kategóriában.

A pályázat benyújtásának határideje 2023. november 30. További információk a pályázat honlapján találhatók: https://www.mapei.com/hu/hu/az-ev-szakembere-2023

Forrás: Hírnévügynökség

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Burkolás

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?