Utolsó frissítés: 2020-03-30

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

ZÖLDTETŐK

Épinfó - Blog

< >

Látogatottság - 2006 október

Látogatottság 2006. 11. 08.

Az október nem hozott különösebb változást a látogatottságban. A Webműhely statisztika 10906, a hungariantop1000 11000 látogatást mért. A freeaudit működése a hónap közepén több napra szinte teljesen leállt, így az ott mért adatok nem használhatóak. Jó hír viszont, hogy azóta ismét megbízhatóan működik.

A keresőkből ebben a hónapban a látogatások 83,7%-a érkezett. A katalógus résztvevőinek honlapjaira 9885 látogatót küldtünk - egy látogatásra 0,906 kattintás jutott.

A Google viszont újra okozott némi meglepetést. Az már ismert volt, hogy egy ideje felismeri a szótövet: akkor is találatként jelenít meg egy oldalt, ha ott nem a keresett szó, hanem annak ragozott formája, többesszámú alakja szerepel. Eddig viszont még nem fordult elő, amit az utóbbi hetekben tapasztaltam:

  • a látogató többes számú kifejezésre keresett rá, és olyan oldalunk jelent meg találatként, ahol a keresett szónak csak az egyes számú alakja található meg.
  • korábban már írtam arról a blogban, hogy látogatókat veszíthetünk amiatt, hogy sokan helytelenül írt formában keresnek rá márkanevekre, terméknevekre. A blog oldalak kaptak is találatokat a példaként felhozott szavakra. Most viszont már több esetben is előfordult, hogy olyan oldalakra érkeztek a találatok, ahol ezek a szavak, márkanevek tévesen írva nem, csak a helyes formában szerepeltek.  
< >

Szakkönyv

Rend a lelke mindennek! - Ötletek, praktikák, titkok a rendezett otthonhoz

Lakberendezés 2020. 02. 29.
A legtöbben felesleges kacatoktól és lomoktól mentes, rendezett környezetre vágyunk, ám a rendrakásnak már a gondolata is feszültséget vált ki. A szerző hasznos tanácsokat és szempontokat kínál, hogy mi alapján dönthetjük el, mi az, amit érdemes megőriznünk, és mi az, ami nélkül prímán megleszünk, legyen szó akár a konyháról, a hálószobáról vagy a gyerekek birodalmáról.

Építészeti hagyományunk nyomában

Népi építészet 2020. 01. 18.

Tanulmányok a népi építészet és a településnéprajz köréből 1974-2018

 

A kötet Gráfik Imre néprajztudós, muzeológus a népi építészet, településnéprajz és a szabadtéri néprajzi muzeológia tárgyban írott fontosabb tanulmányait tartalmazza


Belvárosi növényvilág

Növények 2019. 10. 17.

Zsebkönyv méretű növényhatározó: a belvárosban megtalálható növények kalauza

A könyv a belvárosi, mesterségesen kialakított környezetre természetes élőhelyként tekint. Az alapvetés hasonló, mint a város faunájával foglalkozó természetfilmeknél, de míg ott az állatokról, itt a növényekről van szó

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?