Utolsó frissítés: 2021-04-14

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Szakmai cikkek

< >

A Graboplast közületi padló kínálata

Épületfelújítás 2014. 04. 30.
Magániskola Grabo Acoustic 7 padlóburkolata, Dubai
Magániskola Grabo Acoustic 7 padlóburkolata, Dubai

A Graboplast Zrt. a vinil padlók gyártása terén szerzett több mint 40 éves tapasztalatának birtokában innovatív megoldásokat kínál a különféle intézményi szektorban jelentkező műszaki és dizájn jellegű igényekre.

Cégünk heterogén szerkezetű, tekercses kiszerelésű műanyag padlóburkolókat gyárt széles választékban. Ezek a burkoló anyagok a speciális felhasználói elvárásokat kielégítő, különböző összetételű rétegekből épülnek fel. Valamennyi rétegnek funkcionális és/vagy esztétikai funkciója van, így ezek a termékek az adott felhasználási területhez optimálisan tervezettek és magas használati értéket nyújtanak.

A heterogén vinil padlóburkolóink koptatórétege tiszta transzparens PVC-ből készül töltőanyagok alkalmazása nélkül, amely a legmagasabb, T kopásállóságot garantálja. A padlók szerkezetébe beépített üvegvlies kiváló méretstabilitást eredményez. Termékeink kielégítik az európai szabványok követelményeit. A gyártástechnológiánkból adódóan a szín- és mintaválaszték rendkívül változatos, természethű és fantázia mintákra egyaránt lehetőség van. A termékek hajlékonyak, így könnyen lefektethetők, leragasztásukhoz vizes bázisú diszperziós és nyomás érzékeny ragasztókat ajánlunk. A padlók illesztésénél a tökéletes vízzárást hideg- és meleg hegesztéses eljárással biztosíthatjuk. A padlóink gyártásánál kizárólag környezetbarát alapanyagokat alkalmazunk, a burkolóanyagaink rugalmasságát biztosító lágyítószer ftalátmentes. Termékeink alacsony beltéri emissziós tulajdonságát több független európai és amerikai intézet tanúsítja. Rendszerszerűen működtetjük az ISO 9001 és ISO 14001 minőség és környezetirányítási rendszereket.

Kiváló burkolatmegoldásokat kínálunk az egészségügyi épületek (kórházak, klinikák, rendelők), az oktatási létesítmények (iskolák, egyetemek, óvodák), irodák, kiskereskedelmi egységek, könyvtárak, szociális ellátó intézetek és egyéb középületek számára.

TERMÉKCSOPORTOK 

1. SILVER KNIGHT

A TECH Surface nevű, szabadalmaztatott technológiánk alkalmazásával kifejlesztettük a Grabo Silver Knight padlóburkoló termékcsaládot, amely nagymértékben hozzájárul a kórházakban és egyéb egészségügyi intézményekben terjedő fertőzések megakadályozásához.

A Szegedi Klinika Grabo Silver Knight burkolata

A Szegedi Klinika Grabo Silver Knight burkolata

A Grabo Silver Knight sokkal több, mint egy közönséges padlóburkoló, hiszen ez a világon az első fotokatalitikus önfertőtlenítő felületű, tekercses PVC padló, amely a felületére jutott legveszélyesebb baktériumokat is elpusztítja és eloxidálja. A Silver Knight padlók felülete könnyen tisztítható és emellett légtisztító hatással is rendelkezik. Magyarországon kiemelt referenciahelyeink a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház és a Szegedi Klinika új épülete.

2. A Grabo DIAMOND termékcsalád valamennyi tagja 2,0 mm vastag, tömör szerkezetű padló, 0,7 mm vastag, nagy kopásállóságú koptatóréteggel, kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik. Elsősorban iskolák, irodák, boltok, butikok számára ajánljuk. A termékcsalád egyes tagjai a szín- és mintavilágban, szélességben és felület kialakításban különböznek.

A Diamond Standart Forte linóleum mintázatban készül, a Diamond Standart Metal enyhén csillogó, ezüstös felülettel különféle színekben, 2 és 4m szélességben.

A Grabo Diamond Tech extrém magas kopásállóságú, kitűnő vegyszerállóságú, nagyon hosszú élettartamú termék. Gazdag szín- és mintaválasztékban áll rendelkezésre, 2m széles tekercsekben. A legnagyobb forgalmú közintézmények számára ideális burkolat.

A Diamond Standart Plaza egy vidám, színes csipsszel szórt felületű termék, óvodák, bölcsődék, kiskereskedelmi egységek számára.

A Diamond Standart Evolution nagyon könnyen tisztítható poliuretán felülettel, modern mintázatokkal került kialakításra, irodák és oktatási intézmények számára ajánljuk.

3. Hangszigetelő padlók

A Grabo ACOUSTIC padlóburkolatokat olyan intézményekbe ajánljuk, ahol a magas kopásállóság mellett a zajcsökkentés, a csendes beltéri környezet és a kiváló járáskomfort biztosítása együttesen fontos szempontok. Ilyen létesítmények lehetnek például a könyvtárak, előadótermek, hangstúdiók, kollégiumok, öregek otthona, irodák.

A Grabo Acoustic 7 (3.2mm vastag, 0.7mm koptatóréteggel) termékcsalád rendkívül széles dizájn választékot kínál magas technikai jellemzők megléte mellett professzionális környezetben is. A speciális zárt cellás hab hátoldal 17 dB hangszigetelési értéket biztosít.

A Grabo Acoustic 5 termékek (3.2mm vastag, 0.55mm koptatóréteggel) 19 dB akusztikai értékkel rendelkeznek.

A Grabo Acoustic Standart 2.5mm vastag termék hangszigetelő képessége 14 dB, és a szokásos 2m szélesség mellett 4m szélességben is kínáljuk.

4. Csúszásmentes padlók

Vannak olyan speciális területek, ahol kiemelten fontos az elcsúszásos balesetek elleni védelem biztosítása. A biztonságos padló burkolat alkalmazása kiemelt szerepet kap olyan területeken, ahol fokozott a csúszásveszély, például üzemi konyhák, élelmiszeripari munkahelyek, nedves helyiségek, rámpák.

A Grabo Safety csúszásmentes termékcsaládunk tagjai teljesítik a közületi padlókkal szembeni általános műszaki elvárásokat és emellett csúszásmentes tulajdonsággal is rendelkeznek. A csúszásmentességet a padló felületébe beépített különféle ásványi szemcsék, a speciális felső réteg és a barkázat együttesen biztosítják. Mivel ezek a padlók érdes felületűek, tisztításukhoz elsősorban gépi módszert ajánlunk.

A Grabo 20JSK termékünk szilícium karbiddal és kerámiával szórt felületű 2 mm vastag padló, amely a 0,9 mm koptatórétegnek köszönhetően a különösen tartós igénybevételnek is ellenáll. A nemszőtt textil hátoldal a padlóburkolat hajlékonyságát megnöveli, így a lefektetését könnyíti meg.

A Grabo Safedecor egy rendkívül magas karc- és kopásállóságú, 2 mm vastag, kiemelkedően tartós csúszásmentes padlóburkolat. Különlegessége, hogy a megszokott biztonsági padlóktól eltérően a termék famintás és all-over nyomott mintázatban áll rendelkezésre.

A Grabo Ecosafe gazdaságos biztonsági padlóburkoló 2 mm vastag, 0,7 mm koptatórétegű, szilícium karbiddal és kerámiával szórt felületű termék, amelyet széles színválasztékban kínálunk.

A termékeinkkel kapcsolatos részletes információk megtalálhatók honlapunkon.

< >
Graboplast Zrt.
http://www.graboplast.com
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Burkolatok
Műanyag, PVC padlóburkolat

Legújabb cikkek

Szilárd alapra lehet nagy dolgokat építeni

Építőanyagok 2020. 07. 29.
30 évvel ezelőtt alapították a Lasselsberger Kft-t, amely egy gyors névmódosítást követően Lasselsberger-Knauf néven hamar a hazai építőanyaggyártás egyik meghatározó szereplője lett. Az elmúlt három évtizedben termékei és innovációi révén a cég nem csak Magyarországon vált ismertté és jó pár termékkategória tekintetében piacvezetővé, de a régióban is komoly hídfőállásokat épített ki. Egy országokon túlívelő sikertörténet, ami Veszprémből indult

Tárolás kis helyiségben - 5 tipp a rendszerezéshez

A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.  Mindez nem azt jelenti, hogy kis helyiségben nem lehet eredményes tárolási rendszert kialakítani, csupán annyit, hogy kreatívabb megoldásokat kell választani

Zsaluzia vásárlás előtti tudnivalók

Árnyékolástechnika 2018. 09. 10.

Amennyiben egy modern megjelenésű, tartós és hatásos kültéri árnyékolót keresünk nyílászáróinkra, az egyik legjobb alternatívát a zsaluzia jelenti. Nem véletlenül, hiszen a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő termék rengeteg olyan tulajdonsággal kecsegtet, ami minden téren a beltéri árnyékolók elé helyezi a zsaluziát, sőt mi több, bizonyos tekintetben még a redőnyt is képes maga mögé utasítani

Szakkönyv

Több mint festék - Riportkönyv

Ez a kötet a "Több mint tüzép" című könyv folytatása. A festéknagykereskedők és az iparág néhány további képviselőjének a szakmai életét mutatja be, azt, hogy milyen gazdasági viszonyok között jött létre a festékesek számára is a rendszerváltozás

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?