Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Szakmai cikkek

< >

A Graboplast közületi padló kínálata

Épületfelújítás 2014. 04. 30.
Magániskola Grabo Acoustic 7 padlóburkolata, Dubai
Magániskola Grabo Acoustic 7 padlóburkolata, Dubai

A Graboplast Zrt. a vinil padlók gyártása terén szerzett több mint 40 éves tapasztalatának birtokában innovatív megoldásokat kínál a különféle intézményi szektorban jelentkező műszaki és dizájn jellegű igényekre.

Cégünk heterogén szerkezetű, tekercses kiszerelésű műanyag padlóburkolókat gyárt széles választékban. Ezek a burkoló anyagok a speciális felhasználói elvárásokat kielégítő, különböző összetételű rétegekből épülnek fel. Valamennyi rétegnek funkcionális és/vagy esztétikai funkciója van, így ezek a termékek az adott felhasználási területhez optimálisan tervezettek és magas használati értéket nyújtanak.

A heterogén vinil padlóburkolóink koptatórétege tiszta transzparens PVC-ből készül töltőanyagok alkalmazása nélkül, amely a legmagasabb, T kopásállóságot garantálja. A padlók szerkezetébe beépített üvegvlies kiváló méretstabilitást eredményez. Termékeink kielégítik az európai szabványok követelményeit. A gyártástechnológiánkból adódóan a szín- és mintaválaszték rendkívül változatos, természethű és fantázia mintákra egyaránt lehetőség van. A termékek hajlékonyak, így könnyen lefektethetők, leragasztásukhoz vizes bázisú diszperziós és nyomás érzékeny ragasztókat ajánlunk. A padlók illesztésénél a tökéletes vízzárást hideg- és meleg hegesztéses eljárással biztosíthatjuk. A padlóink gyártásánál kizárólag környezetbarát alapanyagokat alkalmazunk, a burkolóanyagaink rugalmasságát biztosító lágyítószer ftalátmentes. Termékeink alacsony beltéri emissziós tulajdonságát több független európai és amerikai intézet tanúsítja. Rendszerszerűen működtetjük az ISO 9001 és ISO 14001 minőség és környezetirányítási rendszereket.

Kiváló burkolatmegoldásokat kínálunk az egészségügyi épületek (kórházak, klinikák, rendelők), az oktatási létesítmények (iskolák, egyetemek, óvodák), irodák, kiskereskedelmi egységek, könyvtárak, szociális ellátó intézetek és egyéb középületek számára.

TERMÉKCSOPORTOK 

1. SILVER KNIGHT

A TECH Surface nevű, szabadalmaztatott technológiánk alkalmazásával kifejlesztettük a Grabo Silver Knight padlóburkoló termékcsaládot, amely nagymértékben hozzájárul a kórházakban és egyéb egészségügyi intézményekben terjedő fertőzések megakadályozásához.

A Szegedi Klinika Grabo Silver Knight burkolata

A Szegedi Klinika Grabo Silver Knight burkolata

A Grabo Silver Knight sokkal több, mint egy közönséges padlóburkoló, hiszen ez a világon az első fotokatalitikus önfertőtlenítő felületű, tekercses PVC padló, amely a felületére jutott legveszélyesebb baktériumokat is elpusztítja és eloxidálja. A Silver Knight padlók felülete könnyen tisztítható és emellett légtisztító hatással is rendelkezik. Magyarországon kiemelt referenciahelyeink a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház és a Szegedi Klinika új épülete.

2. A Grabo DIAMOND termékcsalád valamennyi tagja 2,0 mm vastag, tömör szerkezetű padló, 0,7 mm vastag, nagy kopásállóságú koptatóréteggel, kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik. Elsősorban iskolák, irodák, boltok, butikok számára ajánljuk. A termékcsalád egyes tagjai a szín- és mintavilágban, szélességben és felület kialakításban különböznek.

A Diamond Standart Forte linóleum mintázatban készül, a Diamond Standart Metal enyhén csillogó, ezüstös felülettel különféle színekben, 2 és 4m szélességben.

A Grabo Diamond Tech extrém magas kopásállóságú, kitűnő vegyszerállóságú, nagyon hosszú élettartamú termék. Gazdag szín- és mintaválasztékban áll rendelkezésre, 2m széles tekercsekben. A legnagyobb forgalmú közintézmények számára ideális burkolat.

A Diamond Standart Plaza egy vidám, színes csipsszel szórt felületű termék, óvodák, bölcsődék, kiskereskedelmi egységek számára.

A Diamond Standart Evolution nagyon könnyen tisztítható poliuretán felülettel, modern mintázatokkal került kialakításra, irodák és oktatási intézmények számára ajánljuk.

3. Hangszigetelő padlók

A Grabo ACOUSTIC padlóburkolatokat olyan intézményekbe ajánljuk, ahol a magas kopásállóság mellett a zajcsökkentés, a csendes beltéri környezet és a kiváló járáskomfort biztosítása együttesen fontos szempontok. Ilyen létesítmények lehetnek például a könyvtárak, előadótermek, hangstúdiók, kollégiumok, öregek otthona, irodák.

A Grabo Acoustic 7 (3.2mm vastag, 0.7mm koptatóréteggel) termékcsalád rendkívül széles dizájn választékot kínál magas technikai jellemzők megléte mellett professzionális környezetben is. A speciális zárt cellás hab hátoldal 17 dB hangszigetelési értéket biztosít.

A Grabo Acoustic 5 termékek (3.2mm vastag, 0.55mm koptatóréteggel) 19 dB akusztikai értékkel rendelkeznek.

A Grabo Acoustic Standart 2.5mm vastag termék hangszigetelő képessége 14 dB, és a szokásos 2m szélesség mellett 4m szélességben is kínáljuk.

4. Csúszásmentes padlók

Vannak olyan speciális területek, ahol kiemelten fontos az elcsúszásos balesetek elleni védelem biztosítása. A biztonságos padló burkolat alkalmazása kiemelt szerepet kap olyan területeken, ahol fokozott a csúszásveszély, például üzemi konyhák, élelmiszeripari munkahelyek, nedves helyiségek, rámpák.

A Grabo Safety csúszásmentes termékcsaládunk tagjai teljesítik a közületi padlókkal szembeni általános műszaki elvárásokat és emellett csúszásmentes tulajdonsággal is rendelkeznek. A csúszásmentességet a padló felületébe beépített különféle ásványi szemcsék, a speciális felső réteg és a barkázat együttesen biztosítják. Mivel ezek a padlók érdes felületűek, tisztításukhoz elsősorban gépi módszert ajánlunk.

A Grabo 20JSK termékünk szilícium karbiddal és kerámiával szórt felületű 2 mm vastag padló, amely a 0,9 mm koptatórétegnek köszönhetően a különösen tartós igénybevételnek is ellenáll. A nemszőtt textil hátoldal a padlóburkolat hajlékonyságát megnöveli, így a lefektetését könnyíti meg.

A Grabo Safedecor egy rendkívül magas karc- és kopásállóságú, 2 mm vastag, kiemelkedően tartós csúszásmentes padlóburkolat. Különlegessége, hogy a megszokott biztonsági padlóktól eltérően a termék famintás és all-over nyomott mintázatban áll rendelkezésre.

A Grabo Ecosafe gazdaságos biztonsági padlóburkoló 2 mm vastag, 0,7 mm koptatórétegű, szilícium karbiddal és kerámiával szórt felületű termék, amelyet széles színválasztékban kínálunk.

A termékeinkkel kapcsolatos részletes információk megtalálhatók honlapunkon.

< >
Graboplast Zrt.
http://www.graboplast.com
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Burkolatok
Műanyag, PVC padlóburkolat

Legújabb cikkek

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Tokaj-Hegyalja új élménypontja

Építészet 2022. 10. 24.
A Tokaj-hegyaljai mikroklíma meghatározója a borvidék vulkáni dombjainak lábánál folyó Bodrog, amely a melegebb időszakokban vízitúra lehetőségekkel, ősszel hajós, valamint vízparti programokkal is csábít. A folyót az őszi reggeleken vastag ködfátyol borítja, amely páratlan látványt nyújt az ide érkezőknek. Ebben a látványban lehet része azoknak, akik felkeresik a Szegiben kialakított Ködfátyol teraszt

Hogyan válasszunk bútort, avagy funkció vagy design?

Ha teljesen tanácstalan azt illetően, milyen darabokkal rendezze be lakását, kövesse a mottót: "a szépség az egyszerűségben rejlik". E mondat érvényessége örök, ahogyan az egyszerű dolgok szépsége is, amelyek használati formái sértetlenül túlélik az idő könyörtelen múlását

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?