Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Cersaire 2008: a GranitiFiandre is jelen lesz

Gyártói hírek, cikkek 2008. 09. 26.

A GranitiFiandre jelen lesz a Cersaie 2008, építészeti és fürdőberendezési szakkiállításon (25.pavilon, A122 B123 stand), amely szeptember 30. és október 4. között kerül megrendezésre Bolognában.

A kiállításon egyedülálló és különleges, a fényt és a csillogást ötvöző kollekciók kerülnek bemutatásra.

A GranitiFiandre folyamatos kutatás-fejlesztéséből született, az egymásba fonódó fényeknek köszönhető új terekkel a gyár ötletekre és értékekre alapozott hagyománya ölt formát.

A kerámiaszektor legfőbb találkozási helye, a Cersaie ebben az évben is a GranitiFiandre új ajánlatainak kirakatává válik. Egy olyan színpaddá, amelyen felfedezhetőek lesznek az újdonságok galériaszerűen bemutatva azokat, kiemelve a cég egyedi ötleteit mind a kutatás fontossága, mind a stilisztikai, technológiai fejlesztés szempontjából így érve el új és egyre ambiciózusabb kihívásokat. Mindennek egyik leglátványosabb példája a Luminar kollekció sikere: egy éve a Cersaie-on került bemutatásra és azóta számos kiemelkedő díjat nyert el.

A Marco Morosini Stúdió tervei alapján megvalósult stand avantgárd tér, mely az innováció galériáján keresztül egy Luminar OptoWhite burkolatú “páncélszekrénnyel” teszi igazi értékké a GranitiFiandre anyagokat a fények és visszatükröződések mindig időszerű játékával.

Az újdonságok között szerepel a Jewel, fényesővel díszített különleges kő: intenzíven csillogó, négyféle, különböző tónusú gyöngyökkel a hamisítatlan eleganciához. A GeoStyle vonal új levédett sorozattal bővül összekapcsolva az abszolut inspirációt és innovációt.

A NewStone sorozat az új Stone Forest kollekcióval gazdagodik: két sötét, mély tónus az élő természeti környezet, az erdő hangulatát idézve.

Igazi újdonság a Light Shape project: a vágott díszítő motívumokkal, hátulról megvilágított anyag, a lerövidült fények mágikusan öltöztetik a felületeket és a belső környezetet.

A GranitiFiandre jelenléte a Cersaie 2008-on a kiemelkedő partnerekkel történő együttműködésnek köszönhetően a cég promóciós és kiállítási tevékenységét jellemző kiváló kooperációk sorába illeszkedik. Az előremutató cégekkel történő együttműködés garantálja bármely esemény sikerét: olyan partnerekkel, mint a Lancia, Cantine Mesa és a Maranello Village, amelyek a kiállításon kívül fogadják a GranitiFiandre ügyfeleit és erősítik az eleganciára és az exkluzivitásra törekvés igényét.

A stand megvalósításában közreműködtek még olyan kiváló cégek, mint a BTicino, amely ez alkalommal mutatja be az Axolute elektromos csatlakozó takarókeret sorozatát, amelyhez GranitiFiandre anyagokat használ, a Living Divani, amely a tereket rendezte be, a Martini Illuminazione és az Iltec, amelyek az új és avantgárd megvilágítási rendszereikkel gazdagították a standot.

Forrás: GranitiFiandre hírek

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?