Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

30 perc a higiénikus tisztaságig

Gyártói hírek, cikkek 2008. 09. 15.

A Zanussi mosogatógépek 30 perces gyorsprogramja a fiatalok életviteléhez igazodva praktikus és energiatakarékos működtetést biztosít.

Az első lakásukat berendező, vagy önálló életet kezdő fiatalok életében egyre kevésbé kérdés a mosogatógép vásárlása. A készülék használatával évente átlagosan 2 hét szabadidővel lehetnek gazdagabbak, nem beszélve arról, hogy nem teszik ki a kezüket a forró víz és a mosogatószer szárító hatásának.

A kényelemi szempontok mellett a környezettudatosság is fontos szerepet kap a mosogatógépek használata kapcsán. Egy 6 személyes étkészlet elmosogatásához körülbelül 60 liter víz folyik el a kézi mosogatás során, míg a mosogatógép ugyanennyi edényt 15 liter vízzel mos tisztára.

A Zanussi mosogatógépek különböző programjainak megfelelő használatával a mosogatás kényelmesen beilleszthető a hétköznapi rutinba. A pörgős hétköznapokon általában nem jellemző a nehéz, zsíros, ragacsos foltot hagyó ételek fogyasztása, így az edények sem lesznek annyira szennyezettek. Ilyenkor érdemes a szendvicses, tésztás tányérokat 30 perces gyorsprogrammal tisztítani, a hagyományos 1,5-2 órás helyett. Ezzel jelentős mennyiségű vizet és áramot lehet megspórolni.

A Zanussi gyorsprogram 65 fokos hőmérsékleten tisztítja az edényeket, így a rövid mosogatási idő mellett is higiénikus eredményt kapunk. Természetesen a nagyobb összejöveteleken felszolgált, nehezebben tisztítható ételszennyeződések eltávolítására választható 70 fokos program hosszabb mosogatási idővel, kevesebb edény esetén pedig fél töltet, vagy 50 fokos bio program is. 

Az egyszerűen kezelhető Zanussi mosogatógépek mindegyikén LED-kijelző mutatja a választott programot, valamint a késleltetett indítást. A mosogatótér belsejében kialakított felső kosár rugalmasan állítható, így a nagyobb edények is könnyen bepakolhatók, a rakodótér pedig optimálisan kihasználható.

A Zanussi mosogatógépek egyszerű vonalvezetésük miatt bármilyen stílusú konyhában jól mutatnak. Hagyományos fehér színben és inox kivitelben egyaránt elérhetők. A kis konyhával rendelkezők is élvezhetik a mosogatógép nyújtotta előnyöket, hiszen a termékválasztékban a keskeny 9 terítékes, 45 cm széles készülékek éppúgy megtalálhatók, mint a hagyományos 12 terítékes 60 cm széles modellek. A termékek megvásárolhatók 74.900 - 109.900 forint fogyasztói áron a Zanussi termékeket forgalmazó szaküzletekben.

Forrás: Electrolux Sajtóközlemény - Morpho Communications

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Konyhai, háztartási készülék

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?