Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

13. Lakásvásár: 2 hét múlva nyitja kapuit

Ingatlan 2008. 09. 11.

A legnagyobb ingatlanpiaci rendezvény, a Lakásvásár őszi megnyitójáig 2 hét van hátra. A hagyományt teremtő rendezvény Budapesten immár 13. alkalommal várja az érdeklődőket szeptember 26-28-a között a Syma Sport- és Rendezvényközpontban.  A vásár az előzetes érdeklődés alapján sikeresnek ígérkezik, ezt az a tény támasztja alá a legjobban, hogy szeptember elejére megközelítőleg az összes kiállítói stand elkelt.

A Lakásvásár idei őszi szakmai programja a megnyitó napján délelőtt az ingatlancégek munkatársainak megrendezendő, a Magyar Ingatlanszövetséggel közösen életre hívott  I. Ingatlanos Tréninggel kezdődik. Majd 14 órakor az ünnepélyes megnyitó után a színpadon kerekasztal beszélgetéssel folytatódik és szól mindazoknak, akik első kézből szeretnének értesülni a panelprogram legfrisseb híreiről, a további pályázati lehetőségekről, illetve a szeptembertől módosuló országos településrendezési és építési kötelményekről szóló rendelet (OTÉK) változásairól.

Ahogy azt már az elmúlt hat évben megszokhattuk, a kiállítók az új és a használt lakások kínálatát egyaránt kihozzák a vásárra, így átfogó képet is adnak egyúttal arról, hogy mi érhető el jelenleg a fővárosi és a főváros környéki ingatlanpiacon, illetve néhány vidéki helyszínen. Hat év távlatában kimondhatjuk, hogy az sem jelent ma már újdonságot, hogy az ingatlanpiachoz kötődő szolgáltatások széles köre is megjelenik majd, hogy segítsenek megtalálni a lakáskeresőknek álmaik lakását három nap alatt. Ezért lesznek kint a pénzügyi szféra szereplői is: a bankok, a biztosítók és ingatlanértékesítő hálózatok finanszírozásra specializálódott részlegei. És természetesen jönnek a bankfüggetlen tanácsadók is, akik abban a választásban segítenek, hogy kinek, melyik bank kínálata lehetne a legkedvezőbb.

A Lakásvásár belépőjegye lehetővé teszi a rendezvény látogatóinak, hogy külön díjfizetés nélkül bérleti jogról, adásvételi tudnivalókról és egyéb ingatlan ügyekkel kapcsolatban jogi tanácsot kérjenek. A Lakásvásár szervezői idén is gondolnak a gyermekkel érkezőkre, a Gyermeksziget a kicsiket, az Internet Café a nagyobbakat látja szívesen, hogy a szülők gondtalanul nézhessenek körül a standokon.

A vásáron jelen lesz az ingatlanpiaci sajtó, így jónéhány lakberendezési magazin és számos olyan intranetes portál, amely az ingatlan témakörhöz kötődik. A szervezők a számos ingyenes szolgáltatás mellett nyereménysorsolással várják a látogatókat. Szombaton és vasárnap a színpadon több alkalommal lehet kérdésekre válaszolva különféle ajándékokat nyerni, a legnagyobb értékű ajándék sorsolására vasárnap kerül sor, a vásár addigi látogatói között, s ez nem más, mint egy Honda robogó.    

Találkozzunk a Lakásvásáron 2008. szeptember 26-a és 28-a között a Syma Sport- és Rendezvényközpontban!

Nyitvatartás: szeptember 26-án, pénteken 14 és 18 óra között, 27-28-án, szombaton és vasárnap 10 és 18 óra között.

Forrás: Lakásvásár Média Csoport

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?