Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Bosch GTM 12 Professional

Gyártói hírek, cikkek 2008. 03. 06.

100 százalékos precizitás a Bosch GTM 12 Professional univerzális kombinált fűrésszel

  • Asztali- és gérvágó fűrész egyben
  • A beépített lézernek köszönhetően rendkívül precíz megmunkálást biztosít
  • 1800 W teljesítmény a gyors megmunkáláshoz

Akár építkezésen, akár műhelyben használva a Bosch új, GTM 12 asztali- és gérvágó kombinált fűrészével minden vágás rendkívül pontosan végezhető. A mindössze 22 kilogramm súlyú, 67 x 57 x 38,5 centiméteres nagyságú többfunkciós gép egyszerűen szállítható, így tökéletes eszköz lehet a szabászok, parkettások, ablakosok, asztalosok vagy villanyszerelők számára.

Gérvágó fűrész funkcióban a beépített lézernek és a kiváló minőségű recés szögskálának köszönhetően a fűrész tökéletesen pontosan vágja a faanyagot; lézersugár jelöli meg, hogy a fűrész hol vágja el a munkadarabot. Ezentúl nincs szükség arra, hogy a fűrészlapot a segédvonalon vezessük végig. A készülék kétoldali dőlésállítása akár 48°-ig kényelmes szögbeállítást biztosít, hajlított vágásnál 47°-ig dönthető. Erőteljes 1800 W-os motorja a legnehezebb felhasználási területeken is könnyedén teljesít, hosszában is tudja vágni az alumínium szelvényt vagy a műanyag csöveket.

Asztali fűrész funkcióban vágási magassága maximum 51 mm; a vágás pontosságát a párhuzamos sín garantálja. A készülék ebben a funkcióban tökéletesen alkalmazható hosszú faanyagokhoz, mint a deszka vagy laminát fa. A szállítás közbeni védelmet biztosítja, hogy a párhuzamos sín könnyen hozzáerősíthető a fűrészlaphoz.

A GTM 12 Professional kombinált fűrész további két technikai adottsága megkönnyíti az alkalmazást: a beépített világítóberendezés gyéren világított környezetben segíti elő a használatot, a tengelyrögzítés pedig egyszerű szerszámcserét biztosít.

A GTM 12 kombinált fűrész alapfelszereléséhez tartozik egy 40 fogú TC fűrészlap és porzsák. A Bosch ipari kéziszerszámok eddigi termékkínálatát kiegészítve a készülék 2008. márciusától kerül kereskedelmi forgalomba; ajánlott fogyasztói ára: 162.500.- Ft + áfa.

Eddig az alábbi 8 kéziszerszám volt kapható a viszonteladóknál:

  • gérvágó: GCM 10 Professional és GCM 12 Professional,
  • sínes gérvágók: GCM 8S Professional, GCM 10 S Professional, GCM 10 SD Professional, GCM 12 SD Professional,
  • asztali fűrészek: GTS 10 Professional, GCO 14-1 Professional fémvágó fűrész.

Minden egyes gérvágó, valamint az új kombinált fűrész hozzáilleszthető a GTA 3700 Professional készülék munkaasztalához.

Technikai adatokGTM 12 Professional
Teljesítmény  1800 W
Üresjárat fordulatszám4,300 1/perc
Fűrészlap átmérő305 mm
Fűrészlap furat30 mm
Maximális vágási kapacitás48° B, 48° J
Hajlásszög beállítás47° B
Gépsúly22 kg
Mélység x Hossz x Magasság67 x 57 x 38.5 cm

Forrás: Double Decker PR Ügynökség

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?