Utolsó frissítés: 2024-07-02

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Értékelik az ingatlanosokat

Ingatlan 2017. 04. 25.

A Duna House ingatlanközvetítő hálózatában - az ingatlanpiacon egyedüliként - a legmodernebb értékelési rendszert vezették be.

Az ingatlanértékesítő kollégákat házon belül már eddig is minősítette a hálózat, egyfajta objektív szempontrendszer szerint, de a most bevezetett minősítőrendszernek hála, mostantól az ügyfeleknek is lehetőségük van őszintén elmondani a véleményüket. Bátor lépés a Duna House részéről nyilvánosan megmutatni a kollégáikról az ügyfélvéleményeket, de hiszik, hogy az eredmény egy átlátható és az ingatlanközvetítői szolgáltatás színvonalát is jelentősen emelő újítás.

Az értékelési rendszer bevezetésének kettős célja volt: egyfelől a lakásukat eladni, vagy otthont vásárolni szándékozó magánemberek számára szeretnék megkönnyíteni az eligazodást az ingatlanértékesítők közt. Másfelől szeretné a hálózat az értékesítőket is motiválni abban, hogy még kiemelkedőbb szolgáltatást biztosítsanak, s ezért a nyilvános értékelésben is jobb helyezést érjenek el.

„Az utóbbi években számtalan megkeresést kaptam, ahogy a kollégáim is, hogy tudunk-e jó ingatlanost ajánlani” – nyilatkozott Máté Ferenc, a cégcsoport vezérigazgató helyettese. „Bár nem ez volt a döntő érv a fejlesztés mellett, de tudtuk, hogy egyre nő az igény profi ingatlanos szakemberek iránt, és ennek az igénynek maximálisan meg kell felelnünk. A március vége óta elérhető Értékesítő Értékelő Rendszerünk segítségével a lehető legobjektívebb módon ajánljuk legjobbjainkat” – teszi hozzá. „Régóta működik belső teljesítményértékelő rendszerünk, ez a számítás alapja, mely az értékesítőink aktivitását, munkájának hatékonyságát különböző mutatók szerint méri. Ehhez jön korábbi eladóink, vevőink szubjektív pontozása és/vagy szöveges értékelése. Ügyfeleink facebook fiókjukkal vagy e-mailben tudnak értékelni, az értékesítési folyamat minden fázisában a megbízáskötéstől a mutatáson át az üzlet lezárásáig.”

A rendszer megalkotásánál cél volt, hogy egy adott területen, régióban legeredményesebb értékesítőiket külön is ajánlja a rendszer: a keresőben településre és névre is lehet keresni, az ingatlanosok neve, bemutatkozó szövege, valamint az elért csillagok és értékelések mellett a különböző karrier fokozatok láthatóak: Ezüst, Arany, Platina, Briliáns és Duna House Örökös Tag.

„Tudjuk, hogy olyat léptünk, amit eddig egyetlen versenytársunk sem mert meglépni, és ez kockázatokkal is jár. Tudjuk és tapasztaltuk a saját bőrünkön is, hogy a kritikákból lehet és kell táplálkozni, azokból lehet igazán jól építkezni. Hisszük, hogy ha kollégáink büszkén felvállalják magukat és tudásukat a külvilág felé, az segítség leendő ügyfeleink részére, sőt az egész szakma megítélésére. A fenti gondolatmenetből vezérelve alkottuk meg Értékesítő Értékelő Rendszerünket (ÉÉR), mely reméljük, Önnek is segítséget nyújt a választásban.” – olvasható a Duna House honlapján.

Dr. Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára üdvözli az újítást. „Egy jól működő franchise hálózat folyamatosan fejleszti koncepcióját, szolgáltatásait, termékeit, az innováció a mindennapok részévé válik a rendszerben. A Duna House mindig innovatív megoldásokkal áll elő, példát mutatva evvel nemcsak az ingatlan szakmának, de a más területeken dolgozó franchise rendszereknek is.”

Egyéb szektorokban már régóta működik hasonló minősítő rendszer, mely valódi hozzáadott értéket képvisel, most majd kiderül, hogyan működik mindez az ingatlanpiacon.

Forrás: Duna House

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Ingatlan

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

A lakhatási szegénység ellen küzdő VIII. kerülettel fog együttműködni a Habitat lakásfelújítási programjában

Hírek 2024. 07. 02.
A IV. kerület mellett már a VIII. kerülettel is együttműködik a Habitat for Humanity Magyarország Második Esély programja keretében, a Fővárosi Szolidaritási Alap támogatásának köszönhetően. A szervezet már tervezte a program kiterjesztését, melyben önkormányzati szociális bérlakásokat újítanak fel önkéntesek segítségével, ahová családok átmeneti otthonából költözhetnek be a kiválasztott családok. Az építési munkálatokban az érintett családok és önkéntesek is részt vesznek, akik között influenszerek és előadóművészek is vannak

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?