Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Magyar Termék Nagydíjat kapott a TONDACH

Gyártói hírek, cikkek 2009. 09. 11.
A Hollóházi Pocelán Manufaktúrában készült Magyar Termék Nagydíj
A Hollóházi Pocelán Manufaktúrában készült Magyar Termék Nagydíj

Kató Aladár, a TONDACH Magyarország Zrt. vezérigazgatója vehette át 2009. szeptember 2-án a Magyar Termék Nagydíjat a Parlamentben rendezett díjátadó ünnepségen.

A Magyar Termék Nagydíj® kitüntető cím azon gyártók elismerése, melyek tevékenységük során elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A Magyar Termék Nagydíj® olyan védjegy, amely segítséget nyújthat a fogyasztónak abban, hogy a valódi értékeket képviselő termékeket tudják választani.

Az idén 12 esztendős, civil kezdeményezésű pályázati rendszer célja az Európai Unió előírásainak megfelelő minőségi, környezetvédelmi és fogyasztóvédelmi elvárások elterjesztése a termék előállítók és a felhasználók körében.

A Magyar Termék Nagydíj Pályázat díjátadó ünnepségére az Országház Felsőházi Termében került sor 2009. szeptember 2-án. Az eseményt Dr. Szili Katalin távollétében Mandur László, az Országgyűlés alelnöke nyitotta meg. A pályázaton szinte minden iparág képviseltette magát, ami azt bizonyítja, hogy Magyarország gazdaságának vérkeringése - a válság ellenére – nem állt le teljesen. A díjakat Podolák György országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottságának elnöke adta át.

A TONDACH Magyarország Zrt. 3 újfejlesztésű termékével, a TWIST, a BOLERO és a RUMBA nagyméretű prémium kerámia tetőcserepekkel pályázott a Magyar Termék Nagydíjért. A TONDACH a díjat nyert termékek előállításához a legmodernebb technológiát és a legfelkészültebb szakemberek tudását használja fel új zöldmezős tetőcserépgyárában, Békéscsabán. S mindezt teszi annak érdekében, hogy a vásárlók számára minden igényt kielégítő, kimagasló minőségű tetőfedő anyagot tudjon előállítani.

A Magyar Termék Nagydíj mellett a TONDACH a TERC Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. különdíját is elnyerte, amit a környezettudatos gyártás megvalósításáért kapott. A mai felgyorsult világban nem szabad megfeledkezni környezetünk megóvásáról. A TONDACH számára központi kérdés a környezettudatosság, illetve a fenntartható fejlődés megvalósítása nagyüzemi szinten. A TONDACH minden gyáregysége rendelkezik az Egységes Környezethasználati Engedéllyel, valamint 2008 novemberétől az ISO 9001:2000 és az ISO 14001:2004-es szabványnak megfelelő Kombinált Menedzsment Rendszert működtet.

A Magyar Termék Nagydíjat megelőzően a TONDACH 2009-ben két fontos díjjal is gazdagodott. A TWIST, a BOLERO és a RUMBA termékek elnyerték a Kiváló Építési Termék® címet, és Falusi Tibor, TONDACH tetőfedő mester kivitelezésében ÉMSZ Nívódíjat nyert egy csodálatos TONDACH Palotás Antik kerámia tetőcseréppel fedett székesfehérvári családi ház fedése.

Forrás: TONDACH Magyarország Zrt.

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Tetőcserép
Tetőfedés
Kerámia tetőcserép
Újdonságok

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?