Utolsó frissítés: 2024-02-21

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Fűtés - Épinfó

THERMO Kft.

http://www.thermo.hu
1122 Budapest, Krisztina krt. 27. T/f: 356-2046, 212-1955
Épületgépészeti szaküzlet:
1122 Budapest, Maros utca 11. Tel: 356-7619
E-mail: thermo@thermo.hu

Épületgépészeti, fűtéstechnikai anyagok kis- és nagykereskedelme. Épületgépészeti tervezés, fűtési rendszerek tervezése a legkorszerűbb nyugat-európai anyagok és technológiák felhasználásával. Gazdaságos, energiatakarékos fűtésmegoldások nap- és/vagy földenergia felhasználásával, illetve az épületben keletkező „hulladék” energiák (klímatizálás, szennyvíz energiája) ötletes újrahasznosításával. Roth és Alpha-InnoTec képviselet.


Czinege és Fiai Kft. - Elektromos fűtés

http://www.elektromosfutes.hu

Elektromos fűtések széles választéka, külső területek hó- és jégmentesítése, esőcsatornák, vápák jégmentesítése, csőkísérőfűtés. Beltéri járólapok temperáló fűtése, tükörfűtés, infrafűtés kül- és belterületen, ipari elektromos fűtések - www.hordofutes.com.


World Wide Invest Kft.

http://www.futofolia.hu

Energiatakarékos és környezetbarát fűtési rendszerek - Cégünk a kompakt felületű szénszálas infravörös fűtőfóliák gyártása területén piacvezető NAOS Co. Ltd. koreai vállalat hivatalos képviselője. A NAOS EUROPE s.r.o. az Európai Unió és az európai államok területén az adott típusú fólia egyetlen és kizárólagos forgalmazója. A fólia szabadalmaztatott technológiával készül, tulajdonságai és jellemző jegyei alapján alapvetően felülmúlja az alternatív fűtési módokat, a teljes felületen történő egyenletes hőelosztás, a biztonságos üzemeltetés és a nagyfokú energia-megtakarítás tekintetében. A heaflow fóliában fűtőelemként szénszál és szénpaszta keverékéből álló textíliát alkalmazunk, ennek köszönhetően a fűtőfólia élettartama több mint 30 év, egyúttal kizárható a felszín lokális felmelegedése. A kibocsátott sugárzás hullámhossza azonos az emberi szervezettel, ezért saját hullámhosszú sugárzásként érzékeljük ezt A heatflow technológia a szervezetünk számára biológiailag optimális egészséges hő forrás. Nemcsak padlón, falakon is alkalmazható.


MOFÉM Zrt.

http://www.mofem.hu

Vállalatunkat 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvénygyártója. Fennállásunk évtizedei alatt széles termékpalettát alakítottunk ki, így azon szerepelnek csaptelepek, zuhanyok és fürdőszobai kiegészítők, illetve ipari szerelvények a golyóscsapoktól a radiátorszelepekig.


Kapu-Profi Kft.

http://www.kapuprofi.hu

Útfűtések, padlófűtések, ipari fűtőkábelek. Hörmann-garázskapuk, beltéri ajtók, ipari kapurendszerek, DITEC-kertkapu automatizálás, Internorm- ablakok, portálok, bejárati ajtók, minőségi fa nyílászárók. BPT-audio és video kaputelefonok bővíthető rendszerben. Egyedi kertkapuk, korlátok gyártása.


Fürjes Kellékház Kft.

http://www.furjes.hu

Kályhák, hőtároló kályhák, kandallók. Haas+Sohn bemutatóterem.


Eurovill Profi Kft.

http://www.futokabelek.hu

DEVI fűtőkábelek, villamos fűtés.


Tekno Point Hungary Kft.

http://www.teknopoint.com

Új termék: Climaveneta márkájú fancoilok forgalmazása, szerelése.


hőszivattyú.lap.hu

http://hoszivattyu.lap.hu


Kadartech

http://www.kadartech.hu

Gyártó-független műszaki tanácsadás hőszivattyú alapú fűtési, fűtési-hűtési, háztartási melegvízellátási rendszerek terén. Műszaki-rendszerszintű megoldások sok év tapasztalata alapján.


Wagner Solar Hungária Kft.

http://www.wagnersolar.hu

Megújuló energiaforrások hasznosítása, tervezés, forgalmazás, kivitelezés. Napenergia hasznosítás: fotovillamos és hőhasznosító rendszerek /melegvíz, fűtésrásegítés, medencefűtés/. Beszállító: Wagner Solar Technic. Pellet kandallók - CALIMAX. Geotermikus hőszivattyúk -Ochsner, AL-KO.


falfutes.lap.hu

http://falfutes.lap.hu


Perfekta Kft.

http://www.perfekta.hu

Termékeink: Perfekta szalagradiátor, padlóradiátorok, padlócsatornák, díszrácsok és keretek, ventillátoros padlóradiátorok. Vállaljuk a fent említett termékek igény szerinti méretre készítését, színterezését.


EDILKAMIN International Kft.

http://www.edilkamin.hu

Hagyományos és központi fűtésrendszerre köthető kandallók forgalmazása, valamint kerti grillek és kemencék. Légfűtéses tűzterek ventilátorral is. Egyszerű vonalú és a legújabb olasz design alapján készült kandallókályhák.


Kondorosi Kandalló

http://kondorosi-kandallo.hu


MANI Magyar-Norvég Kft.

http://www.mani.hu

JOTUL norvég öntöttvas klasszikus és modern kályhák, kandallóbetétek. NOBO elektromos fűtésrendszer.


CTW Hungária Kft.

http://www.ctw.hu

Heat4All infrapanel és hősugárzó.


REHAU Kft.

http://www.rehau.hu


Honlap ajánló

  • Buderus Hungária Fűtéstechnika Kft. - www.buderus.hu   
  • Robert Bosch Kft. - Fűtéstechnika Üzletág - www.junkers.hu
  • Vaillant Saunier Duval Kft. - Vízmelegítők, fali- és álló gázkazánok, kondenzációs kazánok, fűtési rendszerek, égéstermék elvezetés, fűtésszabályzók, kiegészítő tartozékok – www.saunierduval.hu
  • Infrafűtés: www.redwell.hu
  • Comptech Kft. - Multical ultrahangos hőmennyiségmérők - www.multical.hu
  • Roll-Therm Fűtéstechnika Kft. - Padlókonvektor, szegélyfűtőtest, öntöttvas radiátor - www.roll-therm.hu 
  • HAAS + SOHN Kft. - Hőtároló kályhák, kandallók, kandallókályhák, -betétek, vegyestüzelésű kályhák, központi fűtésre köthető kályhák, olajkályhák - www.haassohn.hu

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Újabb szigorítások a kazáncserék kapcsán

Hírek 2018. 02. 08.

Még elkerülheti az áremelést, aki időben lép

2018. szeptember 26-án újabb rendelkezések lépnek életbe a kazáncserék kapcsán, melyek főként a társasházakban élőket érintik: megszűnik a turbós kazánok helyére felszerelhető ErP minősítéssel rendelkező TURBO kondenzációs készülékek gyártása, illetve a szigorított nitrogén-oxid (NOx) kibocsátási érték miatt az eddig ErP minősítéssel elfogadott hagyományos kéményes készülékekben is jelentős műszaki átalakítás szükséges, ami előreláthatólag komoly áremelést hoz magával – derült ki a Szerelvénybolt Kft. tájékoztatásából.

Szakkönyv

Fatüzelésű épített kályhák

Fűtés 2011. 09. 23.
A kötet kézikönyv a mestereknek, tankönyv a szakmával most ismerkedőknek és ismeretterjesztő irodalom mindenkinek, aki fő- vagy kiegészítő fűtésként fatüzelésű kályha építésén gondolkodik

Szakcikk

Fűtéskorszerűsítés és kéményfelújítás

Épületfelújítás 2012. 10. 30.
Magyarországon nagyon sok a rossz kémény, mivel évtizedeken át nemigen foglalkoztak a karbantartásukkal, felújításukkal, valamint a korszerű gáztüzelés elterjedésével nem járt együtt a kémények korszerűsítése. A hagyományos, égetett téglából épített kémények egy bizonyos használati idő után felújításra szorulnak

Blog

A szanitermodul

Tervrajz készítés 2021. 12. 07.

A családi házak tervei sok esetben csak az előírt, M=1:100 léptéknek megfelelő részletességgel készülnek el. Ezeken a terveken gyakori, hogy a fürdőszobákban alkalmazott szerelőfal helyzete nincs megoldva

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?