Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

„Kicsi a lakás, nagyobbat kíván!”

Hírek 2011. 03. 09.
NOE Díjátadó 2011 - Átadás az egyik győztes családnak
NOE Díjátadó 2011 - Átadás az egyik győztes családnak

Két nagycsalád építkezését támogatja 2011-ben a NOE és 5 építőanyag gyártó vállalat

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) 5 építőipari céggel (Baumit Kft., Bramac Betoncserépgyártó és Építőanyagipari Kft., Schiedel Kéménygyár Kft., Tondach Magyarország Zrt., Wienerberger Téglaipari Zrt.) karöltve NagyCsaládiHáz néven közös pályázati kezdeményezést indított útjára a NOE tagsággal rendelkező családok építkezésének támogatására. Idén, az egyesület és a patronálók együttműködése során két nagycsalád számára biztosítanak ingyenesen falazatot, áthidalót, födémet, cserepet, kéményrendszert, hőszigetelő rendszert, valamint vakolatot a társaságok által felajánlott körülbelül 10 millió forint értékben. Az ünnepélyes eredményhirdetésre 2011. március 5-én a 18. Fundamenta Lakásvásáron került sor családias keretek között.

Nagycsaládosok megsegítésére írt ki pályázatot a NOE és 5 építőanyag gyártó cég. A mecénási tevékenység célja, hogy – a jövő generációiért érzett társadalmi felelősségvállalás jegyében – pályázati lehetőséget biztosítsanak azon családok részére, akik nem tudnak megfelelő összeget fordítani lakásuk, vagy házuk élhetőbbé tételére, körülményeik javítására. A támogatók: Baumit Kft., Bramac Betoncserépgyártó és Építőanyagipari Kft., Schiedel Kéménygyár Kft., Tondach Magyarország Zrt., Wienerberger Téglaipari Zrt. és a NOE 2011-ben két nagycsalád boldogságához járulnak hozzá, olyanokéhoz, akik építési tevékenységet terveztek az idei évre. A cégek körülbelül 10 millió forint értékű terméket kínáltak fel; ezzel a családoknak biztosítják a falazatot, az áthidalót, a födémet, a cserepeket, a kémény-és hőszigetelő rendszert, valamint a vakolatot.

A február végi pályázati elbírálást követően a kezdeményezők ünnepélyes keretek között adták át a támogatást jelképező oklevelet, a nyertes családok így a helyszínen értesülhettek a jó hírről. Az eredményhirdetésre 2011. március 5-én, a 18. Fundamenta Lakásvásár nagyszínpadán került sor, ahol a szervezők gyermekprogramokkal kedveskedtek a meghívott családoknak.

A NOE és a pályázatban részt vevő építőanyaggyártó cégek hosszabb távú terveiben szerepel a pályázat kibővítése, újabb támogató építőanyag-gyártók bevonásával, ill. a pályázatban szereplő termékek értékének növelésével.

Forrás: Stern Communications

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Újdonságok

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?