Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Környezetbarát nyeremény a legjobb mintakertekért

Hírek 2010. 09. 13.

A Leier idei pályázata „Harmóniában a növényekkel 2010”

A Leier Hungária Kft. - hagyományaihoz híven - idén is országos, nyílt és nyilvános pályázatot hirdet a Magyarországon tanuló, tehetséges tájrendező és kertépítő mérnökhallgatók, tájépítész mérnökhallgatók, építészmérnök hallgatók és építőművész hallgatók számára.

A tavalyi évben nagy sikert aratott a leendő építészek körében a „kis ház – NAGY ÖTLETEK” elnevezésű pályázat. Az idén a kertekkel foglalkozó tehetséges hallgatókat célozza meg a Leier: megtervezhetik álmaik kertjét, a legjobbak pedig – többek között - környezetbarát elektromos kerékpárt és rollert nyerhetnek.

A Leier Hungária Kft. célja, hogy felkarolja, támogassa és szélesebb körben megismertesse a színvonalas tervezői munkákat, a példamutató és követendő építészeti és tervezői magatartást.

A 2010. szeptember 15-én kiírásra kerülő „Harmóniában a növényekkel” pályázaton olyan kertépítészeti tervvel lehet nevezni, mely az esztétikai és műszaki követelmények mellett a növényekkel tökéletes harmóniát, kerti térkompozíciót alkot. Mindemellett a leendő tervezők saját elképzeléseiket, esztétikai, valamint tervezői fantáziájukat és szakmai tudásukat is megmutathatják. A 3.800-4.000 m2 nagyságú mintakertek terveit 2010. október 30-ig várja a Kiíró, az ünnepélyes eredményhirdetésre és díjkiosztó ünnepségre a pályázatok elbírálását követően 2010. november 30-án kerül sor a győri LEIER City Centerben.

A „Harmóniában a növényekkel 2010” pályázat vonzó és értékes díjai egy prémium kategóriás LEIER ECO-Line elektromos kerékpár, egy LEIER ECO-Line elektromos roller, valamint egy értékes fényképezőgép.

A Leier Cégcsoport elkötelezett a környezetvédelem mellett, gyártástechnológiáiban is megmutatkozó „zöld” törekvései a felajánlott nyereményekben is megnyilvánulnak.

Forrás: Goodwill PR Ügynökség 

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Kerttervezés

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?