Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

A Rockwool magasépítészeti hőszigetelő-termékeket MAGYAR TERMÉKNAGYDÍJ®-al tüntették ki!

Gyártói hírek, cikkek 2008. 09. 24.
A Rockwool Hungary képviseletében a Magyar Termék Nagydíjat Dr. Bányai Kornél kereskedelmi igazgató (balra) veszi át Podolák Györgytől
A Rockwool Hungary képviseletében a Magyar Termék Nagydíjat Dr. Bányai Kornél kereskedelmi igazgató (balra) veszi át Podolák Györgytől

„A Magyar Termék Nagydíj® – védjegy – tizenegy éve tanúsítja a folyamatosan ellenőrzött, kiemelkedően jó minőséget és a megbízhatóságot a termékek és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások körében. A globalizálódó világban az áruk és szolgáltatások közötti eligazodásban fontos, hogy a fogyasztók biztonság érzését segítve megismerhessék és megkülönböztethessék a kiváló minőségű, garanciát nyújtó termékeket és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat.(….) A Magyar Termék Nagydíj® emblémával ellátott termékek kifejezik az előírt és önként vállalt gyártói és forgalmazói garanciákat a fogyasztók és felhasználók előtt.” – ezekkel a szavakkal jellemzi a díjjal kapcsolatos pályázatot kiíró Industorg Bt.

Az immár több, mint 10 éve fennálló Magyar Termék Nagydíj jelentőségét azonban mások is elismerik. Ezt nyilvánvalóan mutatja, hogy a díj átadására a Parlamentben, az Országgyűlés elnöke jelenlétében került sor 2008. szeptember 3-án.

2008 évben Magyar Termék Nagydíj® Kitüntetést 34 pályázat érdemelt ki, melyet 29 Nagydíjjal jutalmaztak. Köztük a hőszigetelőanyag gyártók és forgalmazók közül elsőként és egyedüliként a Rockwool Hungary Kft. magasépítészeti hőszigetelő kőzetgyapot termékei részére ítélték oda e jeles kitüntetést.

A Magyar Termék Nagydíj® elnyerése fontos a Rockwool részére, ez is bizonyítja azt a sok éves törekevést, melynek célja a magas minőségű és tartósan felhasználható termékek előállítása. A díj elnyerése remélhetőleg hozzájárul a termékeink iránti bizalom további erősítéséhez és stabil vevőkörünk megtartásához. A díj elnyerésének további jelentősége, hogy azt nem kizárólag az építőipar, hanem általánosan a magyar gazdaság szereplői között kerül kiosztásra, ami azt mutatja, hogy a Rockwool hőszigetelő-anyagok a gazdaság bármely más ágazata által előállított termékét tekintve is a legjobbak között található.

A Rockwool Hungary Kft. büszke arra, hogy az alábbi magasépítészeti termékei esetében megkapta a Magyar Termék Nagydíj® tanúsító okleveleit (ugyanezen termékeink 2007-ben Kiváló Építési Termék díjat is nyertek):

  • AIRROCK LD, AIRROCK ND, AIRROCK ND FB1, AIROCK HD, - válaszfal hangszigetelő lemezek
  • DELTAROCK – Magastető szigetelő éklemez
  • FRONTROCK MAX E, FRONTROCK (RP-PT) – kétrétegű, homlokzati vakolható hőszigetelő lemez
  • FIXROCK, FIXROCK FB1 – homlokzati hőszigetelő lemezek
  • MULTIROCK – válaszfal és magastető szigetelőlemez

Forrás: Rockwool Hungary Kft.

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?