Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

A Schneider Electric modernizálja a Drouot aukciósház videó-megfigyelő rendszerét

Hírek 2010. 07. 15.
A Pelco by Schneider Electric IDE20 sorozatának bővíthető, Sarix™-technológiával ellátott beltéri fix kupolás kamerája
A Pelco by Schneider Electric IDE20 sorozatának bővíthető, Sarix™-technológiával ellátott beltéri fix kupolás kamerája

A neves párizsi aukciósházban kelt el Coco Chanel saját maga tervezte haute couture kollekciója is

Rueil-Malmaison (Franciaország), 2010. július 15. – A Schneider Electric, az energiamenedzsment globális specialistája nyerte el a párizsi Drouot aukciósház videó-megfigyelő rendszerének modernizálási projektjét. Az aukciósház, működési gyakorlatának átdolgozása részeként, számos intézkedést vezetett be az évente érkező több ezer gyűjtő és érdeklődő biztonsága, és az értékek megóvása érdekében. A Drouot belső biztonságának fokozására a Schneider Electric integrált, átfogó, nyílt épület-biztonságtechnikai megoldásokat szállít. Az egyik legnevesebb aukciósházban többek között maga Coco Chanel által tervezett, többszázezer euró értékű haute couture relikviák, Vincent van Gogh festményei, vagy épp az Eiffel-torony eredeti lépcsőjének egy darabja került már kalapács alá.

A Schneider Electric a Drouot részére olyan átfogó videó-megfigyelő rendszert szállít, amely több mint 120, egyenként 2,1 megapixel felbontású IDE20 HD kamerából áll. E kamerák a Pelco by Schneider Electric Sarix™ technológiáját alkalmazzák. A fix elhelyezésű, kupolás kamerák az Endura hálózatalapú, digitális videórendszeréhez kapcsolódnak majd, amelyet a gyártó grafikus felhasználói felülettel és biztonságos, RAID6 rögzítési technológiával lát el. Az Endura rendszerrel a felhasználók bármilyen hálózati helyről származó adatáramot kezelni tudnak, a rendszer pedig a meglévő hálózati erőforrások korlátain belül szabadon bővíthető.

Az energiamenedzsment, és egyben a videó-megfigyelő rendszerek globális specialistájaként a Schneider Electric a biztonságtechnikai megoldások és épületüzemeltetési szolgáltatások egyesítésével egyedi tapasztalattal rendelkezik a telepítésoptimalizálás, a költséghatékony modernizálás, valamint a fenntartási és energiafogyasztási költségek csökkentése terén.

„A Schneider Electric örömmel vesz részt a Drouot videó-megfigyelő rendszerének modernizálásában” – nyilatkozta Frédéric Abbal, a Schneider Electric France területi igazgatója. „Az alkalmazott technológiai megoldások biztosítani fogják, hogy a Drouot részére szállított rendszer egyszerűen használható és rugalmas legyen. E nyílt megoldás a későbbi rendszerbővítésekre is lehetőséget nyújt, például az energiafelügyelet, a hozzáférés-felügyelet vagy az épületgépészeti megoldások kapcsolódó rendszereinek egyszerű integrálásával” – tette hozzá Frédéric Abbal.

Forrás: Morpho Communications

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?