Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Több biztonság, nagyobb érték!

Hírek 2010. 04. 08.

Több biztonság, nagyobb érték! A TÜV SÜD KERMI az egyes építőanyagok vizsgálata, tanúsítása területén sok évtizedes tapasztalattal rendelkező szervezet. Szakértői tevékenysége nemzeti és nemzetközi jogosultságokon alapszik, szakvéleményeit és tanúsítványait az egész világon elismerik. A CONSTRUMA kiállítás keretében ingyenes lehetőséget kínál szakmai egyeztetésre az A pavilon 301/E1 standon.

Szakértői tevékenysége biztosítja a jogilag szabályozott és szabadpiaci területen forgalomba hozott termékek sikerét az építő- és építővegyipar valamennyi területén.

A TÜV SÜD KERMI Kft. 1420-as számon bejegyzett Notified Body / Kijelölt Szervezet az Európai Unió területén az Építési célú termék Irányelv (89/106/EK) szerint végzett vizsgálati és tanúsítási tevékenység végzésére.

Építőipari termékekre vonatkozó vizsgálatait az MSZ EN ISO/IEC 17025:2005 szerint akkreditált, és kijelölt laboratóriumban végzi, amely a TÜV SÜD közép-kelet-európai kompetencia központja. Szolgáltatási kínálata kiterjed a:

  • Cementes ragasztóhabarcs termékek első típusvizsgálatára, tanúsítására.
  • Festékek és lakkok vegyi és mechanikai vizsgálatára, dokumentáció vizsgálatára, szakvéleményezésére és címkeszöveg ellenőrzésére.
  • Gipsz tartalmú kötőanyagok, habarcsok (szerelő, stukkó, modell gipsz és gipsz tartalmú glettek) vegyi-, mechanikai vizsgálatára, dokumentáció vizsgálatára, szakvéleményezésére és megfelelőségi nyilatkozat véleményezésére.
  • Cement kötőanyagú fugázó habarcsok (kerámia burkolólapok fugáinak kitöltésére szolgáló cementes habarcsok) mechanikai vizsgálatára, tűzveszélyességi besoroláshoz szükséges vizsgálatok elvégzésére, dokumentáció vizsgálataira és megfelelőségi nyilatkozat  véleményezésére.
  • Cementes kötőanyagú hőszigetelőlap és ágyazó habarcs mechanikai vizsgálatára, tűzveszélyességi besoroláshoz szükséges vizsgálatok elvégzésére (rendszerelemként), dokumentáció vizsgálatára és megfelelőségi nyilatkozat véleményezésére (hőszigetelő rendszereknél felhasznál cementes kötőanyagú ragasztó pl.: polisztirol lapokhoz és üvegháló beágyazására szolgáló anyag).
  • Meleg burkolati ragasztók, parkettaragasztó, padló burkolatragasztó (oldószeres-, oldószermentes és diszperziós ragasztók faparkettákhoz; oldószeres-, oldószermentes és diszperziós ragasztók PVC, linóleum és gumipadlókhoz) mechanikai vizsgálatára, dokumentáció vizsgálatára, szakvéleményezésére és a megfelelőségi nyilatkozat véleményezésére.
  • Szerves kötőanyagot tartalmazó kül- és beltéri bevonatok mechanikai vizsgálatára, dokumentáció vizsgálatára és megfelelőségi nyilatkozat véleményezésére (gyárilag előállított szerves kötőanyagot tartalmazó kültéri bevonók).
  • Szilárd tüzelésű fűtőberendezések (kályha, tűzhely, kandalló) első típusvizsgálatára (teljesítmén jellemzők, hatásfok meghatározása, égés biztonsági mérések, füstgáz kibocsátások elemzése, mérése), dokumentáció ellenőrzésére és vizsgálatára, tanúsítására.
  • Építőanyagok és építő-vegyipari termékek csomagolóanyagaira vonatkozó mechanikai és vegyi vizsgálataira, dokumentáció vizsgálatára, tanúsítására és a megfelelőségi nyilatkozat véleményezésére.

A TÜV SÜD KERMI Kft. alapvető filozófiája a gyártók, importőrök és kiskereskedők támogatása abban, hogy termékeik alkalmassá váljanak a nemzeti és nemzetközi piacokon történő megjelenésre. A TÜV SÜD védjegy használatával partnereink számára további versenyelőnyt biztosítunk, mivel a nyolcszögletű védjegy a minőség és a megbízhatóság szimbóluma az egész világon. A védjegy a termék biztonságára vonatkozó állítások mellett elősegíti, hogy a termék legmesszebbmenőkig elnyerje célcsoportja tetszését, ezáltal hatalmas marketingpotenciállal rendelkezik a gyártók és forgalmazók számára egyaránt.

Forrás: TÜV SÜD KERMI Kft.

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?