Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Electrolux gőzsütők, nem csak profiknak

Gyártói hírek, cikkek 2010. 04. 08.
Electrolux kompakt gőzsütő
Electrolux kompakt gőzsütő

Új modellekkel bővült az Electrolux gőzsütő választéka. Az Electrolux három olyan sütőt is kínál, amelyek a gőz és a forró levegő kombinációját egy programon belül használják. Így saját otthonunkban is olyan ízletes és gusztusos fogásokat készíthetünk, mint a profi séfek.

Amit sokáig csak az éttermek profi szakácsai használhattak, jó néhány éve már saját konyhánk központi darabja is lehet. Az Electrolux gőzsütők hagyományos és gőz programokkal is segítenek az ízletes fogások elkészítésében, így nem kell lemondani egyik funkcióról sem, hiszen van, amit gőzben és van, amit forró, száraz levegőben jó elkészíteni.

Az igazán profi eredményt sokszor úgy érhetjük el, ha a gőz és a forró levegő együtt dolgozik. Az Electrolux három olyan sütőt is kínál, amelyek a gőz és a forró levegő kombinációját egy programon belül használják. Így, a zöldségek roppanósak és élénk színűek maradnak. A húsok aranysárgára pirulnak, s közben szaftosak maradnak, a halételek pedig éppen olyan mesteriek lesznek, ahogyan a legjobb éttermekben készítik őket.

Az Electrolux kombi gőzsütő a hagyományos, forró levegős sütés mellett, egyedülálló módon háromféle gőz programot is kínál az ételek elkészítéséhez.

Vital gőzsütés (100% gőz)

Ideális a zöldségek és a halételek elkészítéséhez. A maximum 96 fokos gőzben az ételek nem veszítenek nedvességtartalmukból, így gusztusosabbak és ízletesebbek lesznek.

Interval sütés (50% gőz, 50% forró levegő)

A tojásos ételeket, vizes piskótákat és a különböző desszerteket, például a creme brulee-t ínycsiklandóan finomra lehet sütni az Interval programon. 50 – 130 fok között lehet beállítani a megfelelő hőmérsékletet. Sütés közben a gőz és a forró levegő felváltva párolják, illetve sütik az ételt.

Interval Plus sütés (25% gőz, 75% forró levegő)

Így készül az a csirke, amelynek porhanyós, szaftos a húsa, s közben pirosra, ropogósra sül a bőre. Ugyanakkor ezzel a sütési móddal nagyon finom kenyereket és kelt tésztás ételeket is lehet készíteni. Az Interval Plus sütésnél 50 - 230 fok között lehet beállítani a hőmérsékletet.

Azok, akik a hagyományos sütőprogramokat részesítik előnyben, de időnként nyitottak új ínyencségek elkészítésére, választhatják az Electrolux forró gőzös, multifunkciós sütőjét. Ebben a modellben a 11 hagyományos sütőfunkció mellett van egy kombinált gőzprogram, amellyel elsősorban a pirítást, sütést igénylő ételeket lehet profi módon elkészíteni.

Az egészséges és tökéletes íz élményt kínáló ételek elkészítéséről annak sem kell lemondani, akinek kicsi a konyhája. Az Electrolux kompakt gőzsütő fele akkora helyet foglal el a konyhában, mint a kombi modell, de a hagyományos sütési programok mellett két gőzprogramot (egy gőzpároló és egy kombinált gőz-forró levegő) is kínál.

A gőzsütők a legjobbat hozzák ki az ételekből, s közben energiatakarékosan dolgoznak. A gőzprogramok alacsonyabb hőmérsékleten és rövidebb idő alatt sütik készre az ételeket. Mivel egyszerre több ételt is lehet párhuzamosan készíteni a sütőben, még tovább csökkenhet a sütés időtartama.

Forrás: Morpho Communications

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?