Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Győri István festőművész egyéni kiállítása

Megnyitó: 2008. december 9. 18. óra, VAM Design Center (1061 Bp. Király u. 26.). A tárlat megtekinthető: 2008. december 30-ig.

Győri István festőművész (Budapest, 1957)

1977-ben érettségizett a Képző- és Iparművészeti Szakközépiskolában, majd 1991-ben diplomázott Nyíregyházán, a Bessenyei György Tanárképző Főiskola rajz szakán. Másoddiplomásként 1994-ben a Képzőművészeti Főiskola festő szakát is elvégezte, Nagy Gábor volt mestere. 1989-től a Magyar Képzőművészeti Főiskolán dolgozik, mint kiállítási referens. 1988-tól Stúdió tag, két évig a Stúdió elnökeként is dolgozott, jelenleg tiszteletbeli tag.

Csoportos kiállításokon vesz részt 1988-tól

Stúdió Éves kiállítása, Dunaújvárosi Festészeti Tárlat, Nagykőrösi Grafikai Tárlat, Könyvtáros újság és galéria (Abody Rita szervezésében), Stúdió Éves kiállítása, Műszaki Egyetem "R" Klub - Hajléktalan szeretet -(Édesanyám emlékére), Stúdió Éves kiállítása, Szívbeteg Gyermekekért Alapítvány, Idegen Szép Képzőművészeti Főiskola, Nagykőrösi Grafikai Tárlat, Ludwig Pályázat Képzőművészeti Főiskola, Stúdió Éves kiállítása, 20 éves a Bessenyei György Tanárképző Főiskola Rajz tanszéke, Stúdió Éves kiállítása, Esztergomi Országos Pasztell Biennále, BZSK Ünnepi kiállítás, "Angyalok"c. kiállítás - Martino Galéria - ( Győri Márton szervezésében), Volvo Székház Aukciós kiállítása, Terézvárosi Művészek és Művésztanárok kiállítása (MKISZ).

Egyéni kiállításai 1979-től

ELTE Művészklub, Műszaki Egyetem "R" Klub, Ady Endre Művelődési ház, ELTE Klub, Gutenberg Művelődési ház, Almássy Szabadidő Központ, Józsefvárosi Önkormányzat, Újlak Kiállító, Margitszigeti Víztorony.

Forrás: VAM Design Center hírlevél

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Ipar- és képzőművészek

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?