Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Újra Tetők–Falak-Homlokzatok szakkiállítás és konferencia

Hírek 2008. 11. 17.

Kibővült tematikával jelentkezik ismét az építési szezonnyitó rendezvény

2009. február 11-13. között kibővült tematikával várja a szakembereket és az érdeklődőket ismét a Tetők-Falak-Homlokzatok + Épületenergetika (TFH+E) szakkiállítás és konferencia a Syma Rendezvényközpontban.

Az építési szezonnyitó szakkiállítás az épületenergetikával bővített  tematikájával is utal arra a trendre, amely az elmúlt években már nem csak a nemzetközi, de a magyar építőipar fejlődését és tendenciáit is meghatározza: az energiatakarékosságra való törekvés, az energiatudatos építkezés mára elfogadott, sőt elvárt lett. Az elsősorban szakmai célközönségnek szóló TFH+E szakkiállítás és konferencia célja, hogy teljes körű tájékoztatást adjon az aktuális építőipari trendekről, a legkorszerűbb építőanyagokról, szerkezetekről, a megújuló energiaforrásokról és azok hasznosítására szolgáló eszközökről, valamint az építőipart érintő szabályozásokról és korlátozásokról.

A kiállítás szervezői fontosnak tartják, hogy az építőanyag gyártók számára biztosított bemutatkozás mellett, előtérbe kerüljön a minőségi anyagok pontos alkalmazása, ezt a célt szolgálják a kiállítás ideje alatt megtekinthető, újdonságnak számító beépítési bemutatók és a szakembereknek szóló gyakorlati oktatások.

A rendezvény így mind az építészeknek, mind pedig a gyakorlati szakembereknek szánt információt és programot ígér: a bemutatók és oktatások mellett, több, aktuális témában rendezett kreditpontos konferencia olyan aktuális témák köré épül, mint a panel-rehabilitáció, az energiatudatos épülettervezés, a magastető építésének előnyei és lehetőségei, és az egyre terjedő, de még mindig kuriózumnak számító zöldtetők kérdése, az épületek hangszigetelése, és a klímaváltozás kihívásaira választ adó passzívház.

További információ a TFH+E szakkiállítás és konferenciasorozattal kapcsolatban a www.tfh.hu  oldalon olvasható, vagy az office@expositor.hu  címen kérhető.

Forrás: Build & Invest Kft.

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?