Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Hatodik alkalommal várja látogatóit a „Real Vienna 2011“ ingatlan expo

Hírek 2011. 05. 23.

Reed Exhibitions Messe Wien

2011. május 24-25. között a „Real Vienna 2011“ alkalmával ismét Bécsben gyűlnek össze az ingatlanszakma szakértői és befektetői +++ Nemzetközi Duna-konferencia Johannes Hahn EU biztos részvételével 

Bécs, 2011. május 23. – A Reed Exhibitions Messe Wien hatodik alkalommal rendezi meg a Real Vienna 2011 ingatlan kiállítást, amely a nagyközönség által 2011. május 24-én kedden és 25-én szerdán látogatható a bécsi Messe Wien területén. Az idei expo középpontjában Közép- és Délkelet-Európa ingatlanpiaca áll, és nyolc régiós ország, Magyarország mellett Csehország, Horvátország, Lengyelország, Szerbia, Szlovénia, Románia és Ukrajna is képviselteti magát a kiállításon.

Magyar kiállítók

A Real Vienna ingatlanexpón második alkalommal szereplő B&V Group Zrt. ingatlan üzemeltetési, bérbeadási, befektetési tanácsadási és kivitelezési tevékenységekkel foglalkozik. A vállalat meglévő üzleti kapcsolatai fejlesztése mellett elsősorban azokat a vállalatokat és befektetőket célozza meg, amelyek még nem rendelkeznek magyarországi képviselettel vagy telephellyel. „Cégcsoportunk gyakori vendége a nemzetközi ingatlan kiállításoknak, az osztrák befektetői hátterünk miatt a Real Vienna pedig kiemelt jelentőséggel bír a társaság számára” – mondta Kovács Melinda, a B&V Group Zrt. vezérigazgatója.

A WING Zrt. az egyik legnagyobb magántulajdonban lévő magyar ingatlanvállalkozás jelentős projektportfolióval, befektetési tevékenységgel és ingatlanszolgáltatásra specializálódott leányvállalatokkal. A vállalat fejlesztési és befektetési portfoliója iroda, ipari, logisztikai, kereskedelmi, hotel és speciális ingatlanokból áll. Leányvállalatai között piacvezető generálkivitelező, ingatlanüzemeltető, közvetítő-tanácsadó és építész cégek szerepelnek. „A Real Vienna kiváló alkalom számunkra a regionális szereplőkkel való találkozásra, piaci információcserére és üzleti lehetőségeink felkutatására” – mondta Noah M. Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Résztvevők

A szervezők a vásárra összesen 142 kiállítót várnak 19 országból. „A Real Vienna 2011 kiállítás két napja kiváló lehetőséget teremt az üzleti, építőipari, befektetői és pénzügyi látogatók számára, hogy megismerjék a közép- és délkelet-európai régió ingatlanpiaci trendjeit, aktualitásait, az új projekteket és befektetéseket“ – mondta Matthias Limbeck, a Reed Exhibitions Messe Wien ügyvezetője. Az idei kiállításon ismét olyan neves cégek és intézmények jelennek meg mint a Raiffeisen Bank International, a Rustler Gruppe, az MRG Metzger, az Otto Immobilien, vagy Bécs és Baku városa. Számos jelentős befektetői csoport is jelezte részvételét az expón mint például a belga Alinso Group, a cseh Credit Agricole CIB és a magyar The Four Capital Group Kft.

Kísérőprogramok: Duna-konferencia

A Reed Exhibitions és a GEWINN Kiadó Property Talks címmel ismét kerekasztal beszélgetést szervez, ahol bemutatják, hogy a külföldi befektetők hogyan látják az osztrák ingatlanpiacot, a résztvevők pedig többek között megvitatják a kelet-európai ingatlanpiacok ismételt fellendülésének témakörét is. A 2011. május 25-én kezdődő Nemzetközi Duna Konferencia keretében előadást tart Dr. Johannes Hahn regionális politikáért felelős EU-biztos. Az Európai Beruházási Bank részéről Dr. Matukovics Gábor vesz részt az eseményen, aki magyar, szerb, román és szlovák kollégáival együtt a Duna-régió 2014-2020 közötti beruházásait és közlekedési infrastruktúra fejlesztéseit mutatja be.

Nyitvatartás:

A Real Vienna 2011. május 24-én kedden és 25-én szerdán látogatható a Messe Wien vásárváros területén, mindkét nap 10 és 18 óra között. Jegyek elővételben a www.realvienna.at honlapon vásárolhatók.

Forrás:  Chapter4 Communications

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Ingatlan
Képzések, programok építészeknek

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?