Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

A Baumit az „Év Kereskedőbarát Beszállítója”

Hírek 2011. 04. 14.
A díjat Illy Gábor, a Baumit ügyvezetője vette át (jobb oldalon)
A díjat Illy Gábor, a Baumit ügyvezetője vette át (jobb oldalon)

Idén a 20 éves Baumit kapta a Magyar Építőanyag-kereskedők Országos Egyesülete (ÉKE) által alapított „Év Kereskedőbarát Beszállítója” díjat. A 30. Construma szakkiállításon a kitüntetést ünnepélyes keretek között az ÉKE elnöksége adta át a cég ügyvezetőjének, Illy Gábornak. A vállalat munkatársai, értékesítésben dolgozó szakemberei továbbra is érzékenyek a partnerek problémáira, éppen ez különbözteti meg a céget a piac számos szereplőjétől.

2011-ben a Construma szakkiállításon, a Magyar Építőanyag-kereskedők Országos Egyesülete (ÉKE) szakmai konferenciájának keretén belül került sor az „Év Kereskedőbarát Beszállítója” díj átadására. A kereskedőknek megküldött körkérdések válaszai alapján, idén a Baumit kapta a legtöbb szavazatot, ezzel elnyerve a megtisztelő elismerést. A díjat az ÉKE elnöksége ünnepélyes keretek közt nyújtotta át a győztesnek. A díjat Illy Gábor, a Baumit ügyvezetője vette át.

Illy Gábor, ügyvezető így fogalmazott: „A Baumit két évtizede korrekt üzleti alapon teszi a dolgát és odafigyel partnerei üzleti érdekeire. Mindkét fél kölcsönös előnyére win-win alapú üzletek megkötésében vagyunk érdekeltek. Tapasztalataink szerint ez a tudatos üzletpolitika meghálálja magát. A ÉKE díj egyértelmű visszajelzés számunkra, hogy jó úton járunk. Alapvető célunk, hogy a visszaeső magyar piacon megőrizzük piaci részesedésünket és abban bízunk, hogyha fellendül a gazdaság, akkor az ínséges időkben befektetett áldozatos munkánk megtérül. Aki keményen dolgozik és tud alkalmazkodni a folyamatosan változó piaci környezethez, az talpon marad. Ehhez szükség van kormányzati ösztönző programokra, a banki hitelezés, valamint egy megfelelően átgondolt bérlakás-építési program beindítására. A lánctartozás jelenségének kemény törvényi szabályozás segítségével kellene végre véget vetni és a szakmának ki kellene vetnie magából a tisztességtelen piaci szereplőket.”

Forrás: Stern Communications

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?