Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Baumit újdonságok a Construmán

Gyártói hírek, cikkek 2011. 03. 31.

A vállalat a fenntartható építészet jegyében ajánl alternatívákat

A 20 éves Baumit, az innovatív építési technológiák úttörője a nemzetközileg is elismert, immáron 30-ik alkalommal, április 5-10. között megrendezendő Construma szakkiállításon mutatja be újdonságait. A vállalat rendkívül fontosnak tartja az energiamegtakarítás, és így a megfelelő homlokzati megoldások fogyasztókkal történő megismertetését. A cég a fenntartható építészet jegyében arra törekszik, hogy olyan alternatívákat ajánljon vevői számára, amelyek egy életre szolgálnak.

Az egyik legismertebb hazai építőanyag gyártó vállalat, a Baumit 2011-ben is részt vesz az építőipar legrangosabb és legnagyobb hazai fórumán, a Construma szakkiállításon, amely idén 30. alkalommal várja a kiállítókat. A Baumit a meglévő megoldások bemutatása mellett a környezettudatos építés, a környezetbarát lehetőségek kihangsúlyozását is jelentősnek ítéli.

Kádár Balázs, a vállalat marketing-és PR vezetője elmondta: „Mind a lakosság, mind a szakma számára szeretnénk segítséget nyújtani azzal, hogy megismerjék megújult, környezetkímélő hőszigetelő rendszereinket, illetve egyéb újdonságainkat. A Baumit standján lehetőség nyílik arra, hogy a látogatók személyesen is feltegyék kérdéseiket szakértőinknek.”

Újdonságok 2011-ben:

  • Megújult Baumit Hőszigetelő rendszerek bemutatatása (open, Star, Pro),
  • Baumacol csemperagasztó család és fugák,
  • forradalmian új rögzítéstechnika a Baumit Ragasztó Tárcsa (KlebeAnker),
  • Baumit Glettek és vékonyvakolatok széles választéka,
  • Nanopor öntisztuló vakolat.

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont (1101 Budapest Albertirsai út 10.), Baumit Stand (A pavilon, 210/C)

Időpont: 2011. április 5-10.

Forrás: Stern Communications
< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?