Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Még tökéletesebb tisztaság az AEG-Electrolux mosogatógépeivel

Energia megtakarítás 2010. 08. 30.
ProClean mosogatókép szatelit szórókarral
ProClean mosogatókép szatelit szórókarral

Az AEG-Electrolux ProClean mosogatógépekről bátran kijelenthetjük, hogy szenvedélyük a tökéletesség. A prémium márka új modelljei minden eddiginél alaposabban és precízebben mossák tisztára és szárítják cseppmentesre az edényeket, bárhogyan is pakoltuk be őket a gépbe.

Az AEG-Electrolux új, beépíthető és szabadonálló mosogatógépeit méltán nevezhetnénk a precizitás nagyköveteinek is. A ProClean névre keresztelt termékcsalád modelljei ugyanis, egy egyedülálló fejlesztés révén, még megbízhatóbb és még kiszámíthatóbb működést garantálnak azok számára, akiknek a pontosság a lételemük.

A márka új modelljeiben az alsó vízkarra egy önállóan is forgó, plusz szórókar került. Így a mosatlan edényekre, az eddig megszokott 3 helyett, 5 szintről érkezik a vízpermet. A vízsugár az edények legnehezebben elérhető részeire is eljut,s ezáltal sokkal precízebben képes elmosni az erősen szennyezett edényeket is.  Legyen szó akár a hosszú pezsgőspoharakról, vagy a féltve őrzött porcelán étkészletről.

A precíz mérnöki munkának köszönhetően az új modellek belső tere 10 literrel nagyobb lett, miközben a külső méretük nem változott. Így akár azok a nagyméretű, rendhagyó formájú tányérok, lábosok és serpenyők is beférnek a készülékbe, melyeket eddig csak kézzel lehetett elmosogatni.

A tökéletesség mintaképeivel nem csupán az étkészletet, de a környezetet is óvjuk, hiszen mindössze 12 liter víz felhasználásával mossák tisztára az edényeket. A készülékek AAA besorolásúak, azaz energiafogyasztás, tisztítás és szárítás tekintetében is kiválóak. A beépített auto off funkció pedig 3 perccel a mosogatás és szárítás befejezése után kikapcsolja a készüléket, ezért a mosogatógép nem marad készenléti üzemmódban és egyáltalán nem használ energiát.

A ProClean mosogatógépek a márkától megszokott csendesség jegyében készültek. Az új modellek mindössze 39-44 decibel zajszinten működnek, melyet alig lehet hallani. A termék tervezői ezért egy alternatív megoldást fejlesztettek ki arra, hogy egyértelmű legyen számunkra, a gépek éppen dolgoznak, vagy már lejárt a program. A teljesen beépíthető modelleknél egy intelligens, fénypontos visszajelző rendszer kis piros pontot vetít a padlóra, amikor a program fut, majd zöldet, amikor a program véget ért. A legmagasabb felszereltségű, Time Beam rendszerű modelleknél pedig a gép egy visszaszámlálót vetít a padlóra, amelyről pontosan leolvasható, meddig tart még a mosogatás.

Forrás: Morpho Communications

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Konyhai, háztartási készülék

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?