Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

A Soudal átvette a holland ragasztógyártót

Gyártói hírek, cikkek 2009. 11. 23.
Soudal fotó - Frencken gyár Weertben
Soudal fotó - Frencken gyár Weertben

A Soudal Holding termékskálát bővít

A Soudal Holding egyre jobban megszilárdítja saját pozícióját a piacon. Ezúttal a csoportot a hollandiai Weertben található Frencken B.V. cég átvételével erősítette. Ennek következtében a Soudal előnyhöz jutott a ragasztók piacán, bővítve ezzel saját eddigi termékkínálatát. A cég választékában az ipari ragasztók széles skálája, valamint faragasztók is megtalálhatók.

A Frencken több mint 100 éve képvisel erős professzionális márkát az építőiparban, és úttörő az asztalosszakmában. A gyár különösen ismert az olyan ragasztók gyártásáról, amelyek a Frencken – Express poliuretántermék-vonal kiemelkedő minőségével rendelkeznek az ipari ragasztók igényes piacán.

A Soudal Holding NV Vic Swerts tulajdonos és ügyvezető elnök vezetése alatt az elmúlt évben több mint 320 millió eurós konszolidált forgalmat ért el, amely valamennyi földrészen több mint 100 országba történő termékexportból származik. A Soudal körülbelül 1100 személyt alkalmaz, és a termelés 99 %-a saját üzemekben történik. A világ legnagyobb nyersanyag-szállítóival való intenzív együttműködés lehetővé teszi a kínálat folyamatos bővítését és a termékek innovációját. Az utolsó 20 év folyamán a Soudal évente átlagosan több mint 10%-os növekedést ért el.

A Frencken a Soudal Holding keretében független cégként fog tevékenykedni, a termékek, valamint a logisztikai rendszer fejlesztését tűzve ki célul.

Az eladás, a szolgáltatások, műszaki eszközök, valamint az értékesítés utáni szolgáltatás alkalmazkodik ahhoz a speciális piachoz, amelyen mindkét cég tevékenykedik.

A “Frencken” márka a minőség garanciája, valamint tekintélyt jelent a professzionális ragasztók területén. A Frencken és Soudal cég termékválasztéka kölcsönösen kiegészíti egymást, az egyik oldalról ragasztókat ajánlva, míg a másik oldalról - tömítőanyagokkal, poliuretánhabokkal valamint műszaki aeroszolokkal.  

A Soudal a világ vezető szerelőhab-, tömítőanyag-, ragasztó- és tetőfedő vegyitermék-gyártóinak egyike. A cég laboratóriumaiban készülnek többek közt az alacsony hőmérsékletű, valamint a kis kiterjedésű hőszigetelő poliuretánhabok. Ezen termékek kiváló műszaki paraméterei megerősítést nyertek a független németországi rosenheimi IFT Ablaktechnikai Intézetnél folytatott vizsgálatokban. A konszern több mint 40 éve tevékenykedik, 100 országban, 6 földrészen van jelen, és vezető pozíciót vívott ki magának a szerelőhabok és tömítő masszák piacán. Az év építési márkáját a „habok és szilikonok” kategóriájában a Soudal három alkalommal nyerte el – 2005., 2007. és 2008. évben. A magyarországi képviselet 1999-ben alakult, amely az egész csoportban az egyik legjobban fejlődő társaság.

Forrás: SOUDAL Magyarország Kft.

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?