Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Maximális kapacitás, minimális energiafogyasztás

Gyártói hírek, cikkek 2008. 12. 09.

Az Electrolux új, A+ energiaosztályú mosógépében akár 8 kg ruhát is moshatunk egyszerre. A nagy kapacitású fekete készülék extra méretű betöltőnyílásán keresztül a ruhák be-és kipakolása is sokkal kényelmesebb.

Az Electrolux Thinking of You (Önre gondoltunk) filozófiáját fejezi ki új mosógépének megalkotásával is. A kereskedelmi tapasztalatok azt mutatják, hogy növekszik az igény a nagy kapacitású modellek iránt, s emellett egyre fontosabb szempont a választás során a készülék energiafogyasztása.

Az Electrolux új modellje mindkét kritériumnak megfelel. A 8 kg töltőtömegű dobban egyszerre kimosható egy 5 fős család egy heti színes ruhája, vagy akár 4 ágyneműgarnitúra is.

A nagy kapacitású dobhoz nagyméretű betöltő ablak is tartozik, amelyen keresztül sokkal könnyebb a sok ruha be- és kipakolása, és átláthatóbb a dob belső tere is.

Az óriási rakteret egy hagyományos mosógép méretei közé építették be a fejlesztő mérnökök. A 60x60 centiméteres alapterületű gép ugyanakkora helyet foglal el a fürdőszobában vagy a konyhában, mint a kisebb, 5-7 kg kapacitású modellek.

A mosógép első látásra fényes, fekete burkolatával hívja fel magára a figyelmet. Az új, fekete modell azoknak a vásárlóknak készült, akiknek az igényeiket kielégítő funkcionalitás mellett, a design is fontos a termékválasztás során. 

Az Electrolux fekete óriása természetesen kínálja mindazokat az extra programokat, melyeket egy felsőkategóriás géptől elvárhatunk. A nagyméretű LCD kijelzőn keresztül igazolja vissza a beállított programokat, melyek között találunk 14 perces gyorsmosást és 3 új öblítési lehetőséget is. A készüléket Time Manager funkcióval is ellátták a tervezők, így Ön határozhatja meg, meddig tartson a mosás.

Az Electrolux nagy kapacitású Time Manager mosógépe (EWN14991K) 199.900 forint ajánlott fogyasztói áron kapható a szaküzletekben.

Forrás: Electrolux sajtóközlemény - Morpho Communications

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?