Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

A napellenzők új generációja: Hella boom „levélnapellenző”

Gyártói hírek, cikkek 2008. 10. 03.

Forradalmian új csuklókaros kialakítással készült „levélnapellenzőt” alkotott a Hella Sonnen- und Wetterschutztechnik GmbH és a MoGaCo (Modern Garden Company).

A piacon egyedülálló „levélnapellenzőnél” a konzolosan kinyúló tengelyen ollószerűen helyezkednek el a csuklókarok. A vászon felcsévélése egy teljesen zárt házba történik, gondoskodva ezzel a legmostohább időjárás elleni védelemről.

Az alumínium profilok eloxált kivitelben készülnek (E6/EV1) kültéri minőségben és 25 μ-os vastagságban. Az alumíniumöntvény elemek és a csuklókarok felületkezelése alapesetben porszórt RAL9006 színben vagy „Marine“-kialakításnál polírozva történik.

 A négy különböző rendelhető méret (8.5, 11, 13.5, 16 m2) széleskörű felhasználási lehetőséget biztosít a családi házak teraszától az éttermek, kávézok teraszán át a nagyobb közösségi terekig. Nagy előnye hogy kiegészítő tartószerkezettel csoportok is alkothatók növelve az árnyékolt terület nagyságát.

A komfortérzetet tovább növeli, hogy az alap karos hajtás mellett itt is lehetőség van az elektromos hajtásra és az ezt kiegészítő távvezérelhetőségre, illetve teljesen az időjárás általi vezérlésre szél-, fényérzékelővel és/vagy esőérzékelővel. A boom „levélnapellenző“ a csuklókaros napellenzőknél alkalmazható halogén lámpás világítással is felszerelhető.

A „levélnapellenző“ Sunsilk vászonnal kerül szállításra, melynek jellemzője a hosszú élettartam, amelyet a külső behatásokkal (nedvesség, por, zsír, olaj, napsugárzás vagy akár tengervíz) szembeni ellenálló képessége biztosít.

Az új Hella boom „levélnapellenző“ a megszokott Hellára jellemző megbízható szerkezeti kialakítással és minőségben készül. A gyártó a termék beépítésével kapcsolatban szigorú követelményeket ír elő, mind fali, mind szabadon szerelt kivitel esetén. További információt és részleteket a boom „levélnapellenző“ műszaki dokumentációja tartalmaz, amelyet az info@hella.co.hu e-mail címen igényelhet, vagy innen letölthet.

Forrás: HELLA ÁNR Árnyékolástechnika Kft. hírlevél

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Árnyékolástechnika
Napellenzők
Újdonságok

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?