Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Maratoni csavarozó

Gyártói hírek, cikkek 2008. 06. 16.

Maratoni csavarozó: 210 csavarozás egyetlen akkutöltéssel! Utánozhatatlan teljesítmény!

A Bosch 14,4 és 18 V-LI vezeték nélküli csavarozója rendkívüli akkuteljesítményével lenyűgöző teljesítményt biztosít

  • A Bosch a világon elsőként rendelkezik innovatív lítium-ion termékekkel minden volt erősségben: a 10,8 és 36 V most kiegészül a 14,4 és 18 voltos termékkategóriákkal 
  • Innovatív Bosch Premium Li-Ion Technológia: az új vezeték nélküli csavarozó GSR 14,4 V-LI Professional kategóriájában egyetlen akkutöltéssel a legtöbb csavarozást biztosítja
  • Mindössze 1,7 kg gépsúlyának köszönhetően rendkívül könnyen kezelhető, ergonómiai kialakítása révén tökéletesen illeszkedik a kézbe

Megdőlt a rekord! Immár a Bosch az első a világon, amely minden volt erősségben rendelkezik innovatív lítium-ion termékekkel: a sikeres 10,8 és 36 voltos csavarozók most kiegészülnek a rendkívül hosszú működési idejű 14,4 és 18 voltos termékkategóriákkal.

A vezeték nélküli GSR 14,4 V-LI Professional puha fába 6 x 60 mm-es csavarral egyetlen akkutöltéssel 210 csavarozásra képes! A Szászországi Ipari és Kereskedelmi Intézet (Sächsische Landesgewerbeanstalt) megállapítása szerint „a vezeték nélküli csavarozó kategóriában ez a termék képes a legnagyobb számú csavarozásra”. Az új csavarozók nagy forgónyomatékú motorja egyes fokozatban 450, második fokozatban 1,450 fordulatra képes, így bármilyen munkát rendkívül gyorsan végez. Mindössze 1,7 kg gépsúlyának köszönhetően rendkívül könnyen kezelhető, ergonómiai kialakítása révén pedig tökéletesen illeszkedik a kézbe.

A közeljövőben a Bosch a 14,4 és 18 voltos termékkategóriában további innovációs termékeket vezet be.

Két csavarozó mindenféle felhasználási területre! A vezeték nélküli GSR 14,4/18 V-LI Professional rendkívüli teljesítményt biztosít a belső kivitelezők, asztalosok, bútorkészítők kirakatrendezők és kiállítás építők. A rendkívül széleskörű munkafolyamatokban alkalmazható, kompakt, vezeték nélküli Li-Ion termékek közül maximum 7 x 120 mm-es nagyságú facsavar csavarozására a 14,4 voltos, míg a maximum 8 x 140 mm-es nagyságú facsavar csavarozására a 18 voltos csavarozó képes. Fába 32/35 milliméteres, fémbe 13 milliméteres csavarátmérőt bír el.

A Standard-Duty kategóriához tarozó új Bosch GSR 14,4/18 Li-Ion modellek egy 13 milliméteres Auto-Lock rendszerrel (gyors, egy kézzel végezhető szerszámcseréhez) és egy rendkívül ellenálló, un. „Durashield’ anyagú bevonattal vannak ellátva. Ennek köszönhetően az akkus csavarozók akár két méteres magasságból betonra ejtve sem károsodnak.. A termékek további jellemzői közé tartozik egy lágy fém fogaskerekekkel ellátott kétfokozatú sebességváltó, valamint a forgatónyomatékot szabályozó alumínium gyűrű. A vezeték nélküli csavarozók formájukat tekintve igen áramvonalasak. A fogantyún található Softgrip bevonatnak köszönhetően teljesen fáradságmentes és biztos kézzel végzett munkát garantál. A munkaterületet LED világítja meg.

Egyediség: a Bosch lithium-ion „Premium” technológiája messze felülmúlja az eddigi akkumulátoros technológiákat. A maximális teljesítményt alacsony belső ellenállású, kiváló minőségű cellák biztosítják. Az „Elektronikus Cella Védelem (ECP) intelligens teljesítményvezérlője optimalizálja az energiahatékonyságot a töltés és a működés közben. Ugyancsak ez védi meg az akkumulátort a túltöltés, a túlmelegedés és teljes lemerülés ellen. Mindezeknek köszönhetően a Bosch „Li-Ion Premium” akkumulátora 400 százalékkal hosszabb élettartamot ígér, mint más akkumulátorok. A Bosch Heat Conductive Housing (hővezető bevonat) bevonata megakadályozza, hogy az akkumulátor túlforrósodjon. A Bosch Hyper-Charge technológiának köszönhetően az akkumulátor a töltési idő felének elteltekor már 75 százalékosra töltődik fel. Minden lítium-ion akkumulátor súlya 40 százalékkal könnyebb, mint a nikkel akkumulátoroké, miközben teljesítménye vele azonos. Mivel az akkumulátornak nincs memory effect-je, töltöttségének bármilyen szintjén újratölthető. Működés közben az akkumulátor teljesítményében nincsen kilengés, több hónapos állás után is működésre kész. A Bosch akkumulátorai 2 méter magasból a földre ejtve is működőképesek maradnak.

Ajánlott kereskedelmi ár (áfa nélkül):

  • Bosch vezeték nélküli GSR 14.4 V-LI Professional csavarozó: 77.250.- Ft + áfa
  •  Bosch vezeték nélküli GSR 18 V-LI Professional csavarozó: 89.750.- Ft + áfa

A Bosch csoport

A Bosch csoport egy nemzetközileg vezető technológiai és szolgáltató vállalat. A gépjármű- és ipari technika, valamint az épületgépészet területén 260.000 dolgozóval 2006-ban 43,7 milliárd euró forgalmat bonyolított le. A Bosch csoporthoz a Robert Bosch GmbH és további, több mint 50 országban található 300 leány- és regionális vállalat tartozik. Ez a világméretű, fejlesztő, gyártó, és értékesítési szövetség a további növekedésének előfeltétele. A Bosch évente több mint hárommilliárd eurót fordít kutatásra, fejlesztésre, és ez 2006-ban 3.000 szabadalmat jelentett. A vállalatot 1866-ban Robert Bosch (1861-1942) Stuttgartban egy finommechanikai és elektrotechnikai műhelyként alapította.

A Robert Bosch GmbH társasági szerkezete a Bosch csoport számára vállalkozói önállóságot biztosít. Ez lehetővé teszi a vállalatnak a hosszú távú tervezést és a jövőbe mutató jelentős előfejlesztésekbe folyó beruházásokat. A Robert Bosch GmbH. 92 százalékos részesedése a közhasznú Robert Bosch Alapítvány tulajdonában van. A szavazati jogok többsége a Robert Bosch Ipari Vagyonkezelő Társaság kezében összpontosul. Ez a társaság gyakorolja a vállalati társasági funkciót. A többi tulajdon részt a Bosch család és a Robert Bosch GmbH. birtokolja.

További információért látogasson el a www.bosch.hu honlapra.

Forrás: Double Decker PR Ügynökség

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Építőipari szerszám, műszer, kisgép

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?