Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Fókuszban a lakberendezés és design – Home részleggel erősít a Fashion Trend Center

Gyártói hírek, cikkek 2021. 11. 22.

Az üzletház ünnepélyes megnyitó keretében mutatta be azokat a szolgáltatókat, amelyek az otthon kényelmét, meghittségét, komfortját igyekeznek a lehető legmagasabb szintre emelni.

Négy egyedülálló márka mutatkozott be azon az ünnepélyesen megnyitón, amely a Fashion Trend Centerben került megrendezésre. Az esemény keretében igyekeztek bemutatni a nagyérdeműnek azokat a brandeket, amelyek termékei, szolgáltatásai még komfortosabbá, egyedibbé varázsolhatják életterünket. „A járvánnyal sújtott lassan két év arra is rávilágított, hogy mennyire fontos szerepe van az életünkben az otthonunknak. A karantén-időszak alatt mindenki megtapasztalhatta mennyire kényelmes a saját otthona, ahogy azt is, hogy mennyire önazonos, az életstílusához passzoló. A minőség és egyediség mellett felértékelődött a praktikum és a komfort szerepe is, amely igényeket ezek a brandek egytől egyig igyekeznek kielégíteni” – mondta a megnyitón az est háziasszonya, Yvonne Dederick.

Az eseményen bemutatkozott az unIQitchen, ahol a kifinomult stílus és a szakértelem egy helyen találkoznak. A cég közel 15 éves szakmai tapasztalattal igyekszik az ügyfelek otthonberendezési folyamatát segíteni. Védjegyük a 360°-os szolgáltatás, amely keretein belül a tanácsadástól, a tervezésen át egészen a végső kivitelezésig segítik az ügyfeleket álomotthonuk megvalósításában. A Németországban legmagasabb minőségben és technológiával gyártott, széles palettával rendelkező bútorcsaládjuk és kiegészítői minden otthontervezési igényt képesek kielégíteni.

Akárcsak a MONACO SPA exkluzív, magas minőségű wellnesstechnikai eszközei. A 20 éve piacon lévő brand világszínvonalú wellness termékei között megtalálható az ellenáramoltatós és kompakt úszómedence, magas tudású, komfortos masszázsmedence, hidromasszázs-kád, emellett luxusvilla projektekbe foglalt gőzkabin, finn szauna és infraszauna gyártását és beszerelését is vállalják. A cég továbbá wellnesshotel projektekre, spa-k, valamint magas színvonalú lakóházi fürdőszobák és wellness terek kiépítésére is szakosodott.

Az eseményen Magyarország egyik vezető tapéta nagykereskedése, a Majidi Design is bemutatkozott. Az aktuális trendeket követő cég olyan nagyszabású tervezőkkel dolgozik együtt, mint az olaszországi Cristina Masi vagy a nagy múltú Zambaiti tapéta gyár, ahol olyan nagy nevek találhatóak meg, mint a Lamborghini, Trussardi és Elie Saab. Bemutatótermük minden igényt kielégítően, exkluzív környezetben több, mint 200 négyzetméteren mutatja be aktuális tapéta kínálatukat az érdeklődők számára.

A bemutatkozó brandek között megtalálható az Omega Mőbel Bútorgyártó is, amelynek múltja közel 32 évre tekint vissza. A saját gyártású ülőgarnitúráikat, kárpitos bútoraikat vásárlóik egyedi igényeire, otthonuk méreteire szabják. A cég emellett vállalja egyéni megrendelők, szállodák, panziók, irodák, közületek kárpitos bútorainak egyedi gyártását is. Termékeik között mindenki megtalálhatja a kényelmének és ízlésének megfelelő formát: kitűnő minőségű, magas esztétikai értéket képviselő bútorokat, megfizethető áron.

Forrás: Spotlight Media

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?