Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Az Electrolux RealLife® profi segítséget nyújt a mosogatásban

Gyártói hírek, cikkek 2013. 08. 08.

Gondolt már arra, de jó lenne olyan gyorsan és hatékonyan végezni a mosogatással, mint az éttermekben? Milyen lenne, például áztatás és kapargatás nélkül megszabadulni a vasárnapi sült nyomaitól? Az Electrolux RealLife® mosogatógépek nap, mint nap profi segítséget nyújtanak a mosogatáshoz, az Inspiration termékcsalád készülékeibe ugyanis számos olyan megoldást épített be az Electrolux, melyeket eddig csak a professzionális konyhagépekben használtak.

A professzionális konyhákhoz hasonlóan mi magunk sem szeretünk sok időt tölteni azzal, hogy a családi ebéd után precízen, katonás rendben bepakoljuk a szennyes edényeket a mosogatógépbe. Ráadásul otthon is csillogó poharakat, makulátlanul tiszta tányérokat és edényeket szeretnék kivenni a gépből.

Az Electrolux ReaLife® mosogatógépekbe csak jól lehet bepakolni. A készülékek alsó vízkarján található ugyanis egy önállóan forgó, plusz szórókar, mely az edények legeldugottabb pontjaira is eljuttatja a vízsugarat. Az XXL méretű, rugalmasan alakítható belső térben pedig akár a nagyobb serpenyők, pizzás tányérok is kényelmesen elférnek.

Míg az éttermi konyhában legtöbbször külön mosogatógépet használnak a poharak és a zsíros edények tisztítására, addig otthon minden egy helyre megy. A RealLife® modelleket ezért elindíthatjuk a FlexiWash funkcióval is, mely az alulra bepakolt erősen szennyezett lábosokat nagyobb hőfokon és nagyobb víznyomással mossa tisztára, míg a felső kosárban elhelyezett üvegpoharainkat kíméletesen, kevésbé meleg vízzel mosogatja el. Ha pedig nem tudjuk eldönteni, melyik program illik leginkább a bepakolt edényekhez, rábízhatjuk magunkat a teljesen automata programra is. A készülék ilyenkor felméri, hogy mennyire piszkosak az edények és ennek megfelelően állítja be a program hosszát, a felhasznált víz mennyiségét és hőmérsékletét.

A professzionális konyhagépekhez hasonlóan, a magasabb felszereltségű RealLife® modellek használatakor is dönthetünk úgy, hogy tovább fokozzuk a program hatékonyságát. Az XtraPower funkcióval, 40 százalékkal növelhetjük a víznyomást, így a legpiszkosabb edényeink is professzionálisan tiszták lesznek a program végére, anélkül, hogy a tányérokat, fazekakat elöblítenénk a bepakolás előtt.

Forrás: Morpho Communications

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Konyhai, háztartási készülék

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?