Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Profilok, szegélyek - Épinfó

Arplast Kft.

http://arplast.axelero.net

PVC profil extrudálás; Takaróprofil, cső, műanyag kerítés - UV stabil, gondozásmentes, újrahasznosítható PVC kerítéselemek; Fröccsöntés; Furattakaró, nyílászáró alkatrész; Műanyag újrahasznosítás.


Masterplast Nyrt.

http://www.masterplast.hu

Szárazépítészet (MASTERPROFIL); Vakolóprofilok és kiegészítők.


PROFILPLAST Műanyagtermék Gyártó Kft.

http://www.profilplast.hu

A Profilplast®Műanyagtermék Gyártó Kft. 1989-ben alakult, mint a német Bolta GmbH 100%-os tulajdonú leányvállalata. Cégünk építőipari és ipari és célokra gyárt extrudálással műanyag profilokat és forgalmaz fémprofilokat. Saját gyártású termékpalettánkat a hideg- és meleg burkolati kiegészítők alkotják: csempeélvédők, fürdőkádszegőlécek, belső kemény és lágy sarokprofilok, szegőlécek szőnyeg, parketta, valamint laminált burkolatokhoz. Termékeink 3 fő termékcsoportba sorolhatók: I. Építőipari kiegészítő termékek: hidegburkolati kiegészítők (csempeélvédők, fürdőkádszegőlécek, lágy és kemény belső sarokprofilok, stb.), melegburkolati kiegészítők (szőnyeg- és parketta szegőlécek stb.); II. Fémprofilok; III. Technikai-műszaki felhasználású műanyag profilok. Cégünk kiválóan alkalmazza az 50 éve műanyag építőipari és technikai profilokat gyártó anyavállalat, a BOLTA Industrie GmbH tapasztalatait és technológiáját, ezáltal lehetőség van kemény és lágy speciális ipari ás technikai felhasználású profilok tervezésére, fejlesztésére, gyártására. Tanúsítványaink: MSZ EN ISO 14001:2005 és MSZ EN ISO 9001:2009 számú környezetközpontú irányítási rendszer tanúsítása; ÉMI engedély (A-287/2006); CE Gyártói megfelelőségi nyilatkozat. A termékek értékesítése Magyarországon és az európai piacokon történik.


WEBÁRUHÁZAK Kft. - Építőanyag Webáruház

http://www.digitalbau.hu

Színesfém profilok.


Forbo Flooring Magyarország

http://www.forbo-flooring.hu

TERMÉKEK: linóleum, PVC, akusztikus-, csúszásgátló-, vezetőképes burkolatok, tűfilc szőnyegek, padlószőnyegek, lábtörlők, kitűző táblák, bútor linóleum, lépcső élvédő profilok, kiegészítő termékek burkoláshoz, karbantartáshoz. MÁRKANEVEK: Marmoleum, Artoleum, Walton, Eternal, Smaragd, Effect, Allura, Sarlon, Step, ColoRex, Bulletin Board, Furniture linoleum, Touch, Corklinoleum, Titan, Granit, Punch, Coral, Tessera, Flotex.


JUROTISSU Perforáltlemez-, Fémszövet- és Rácstechnikai Kft. company';return true">

http://www.jurotissu.hu

Perforált lemez-, fémszövet- és rácstechnikai kft. Perforált lemezek, préselt, strukturált lemezek, fémszövetek, expandált lemezek, hullámrácsok, hegesztett rácsok, rostélyrácsok, illetve szegély- és keretprofilok kereskedelme, ötvözetlen, horganyzott és rozsdamentes acél, alumínium, réz és bronz anyagokból. Egyedi perforált lemezek gyártása, igény szerint. Új szolgáltatás: bérperforálás, lemezek méretre vágása, keretprofil gyártás lemezekhez és rácsokhoz.


Lasselsberger-Knauf Kft.

http://www.lb-knauf.hu

Burkolat profilok: profilrendszerek lezárásokhoz, burkolatváltásokhoz és dilatációkhoz.


Profilok

  • Romix Trade Kft. - angol Genesis élvédők, burkolatkiegészítő profilok - www.romixtrade.hu

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Blog

A szanitermodul

Tervrajz készítés 2021. 12. 07.

A családi házak tervei sok esetben csak az előírt, M=1:100 léptéknek megfelelő részletességgel készülnek el. Ezeken a terveken gyakori, hogy a fürdőszobákban alkalmazott szerelőfal helyzete nincs megoldva

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?