Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Konyhafelszerelés, -berendezés - Épinfó

MOFÉM Zrt.

http://www.mofem.hu

Vállalatunkat 1900-ban alapították Mosonmagyaróváron, ma Magyarország vezető fémszerelvénygyártója. Fennállásunk évtizedei alatt széles termékpalettát alakítottunk ki, így azon szerepelnek csaptelepek, zuhanyok és fürdőszobai kiegészítők, illetve ipari szerelvények a golyóscsapoktól a radiátorszelepekig.


Konyhaweb

http://www.konyhaweb.hu

Online konyhakulturális portál, amely olvasóit a konyhatervezés világába vezeti be. Több száz általános cikk szól a konyha berendezéséről, valamint a piacon megvásárolható termékekről.


Koper Kft.

http://www.koper.hu

Ajtófrontok, konyhabútorok.


Vitalitas Bútorgaléria

http://www.butorgaleria.hu


K-ÉP Stúdió Bt.

http://k-ep.hu

KD Max konyhabútor tervező program értékesítése.


Hacienda Lakásstúdió

http://www.hacienda.hu

Belsőépítészet, lakberendezés. Lakások, villák, szállodák, irodák, követségek és rezidenciák teljeskörű belsőépítészeti és lakberendezési munkái. Lakóparkok és egyedi konyhák kivitelezése felméréstől összeszerelésig.


butor.lap.hu

http://butor.lap.hu

Kapcsolódó kategória: Konyhabútorok.


TEKA Hungary Kft.

http://www.teka.hu

Beépíthető konyhai készülékek, mosogatók, csaptelepek széles választéka. Sütők, mikrohullámú sütők, főzőlapok, elszívók, mosogatógép, hűtőszekrény.


Miele Kft.

http://www.miele.hu

Miele márkájú beépíthető és szabadonálló készülékek márkaképviselete.


lakberendezés.lap.hu

http://lakberendezes.lap.hu

Kapcsolódó kategória: Konyha.


Gorenje Budapest Kft.

http://www.gorenje.hu


BUDAPESTI INTER-FA Belsőépítészeti Kft.

http://www.interfa.hu

Konyhai munkalapok, hátfalak, vasalatok, kiegészítők.


LEMEX Bútorlap Áruház

http://lemex.hu

Konyhai asztallapok, munkalapok.


A mosogatótálca mindkét oldalán hagyjunk elég helyet a tárolásra

Kétmedencés mosogatótálca

Folyóiratokban sokszor látni olyan, egészen nagyméretű konyhákat is, ahol a konyhapultba mindössze egy kisméretű, egymedencés mosogató van beépítve, gyakran csepptálca nélkül. Jól mutat, valóban. Nagyon sokéves saját  tapasztalat után azonban azt mondhatom: ha van valami, ami egy konyhában kifejezetten praktikus, az a kétmedencés mosogató csepptálcával, + még külön tárolóhellyel, ahol szárítani lehet az edényeket. Én még a kisebb méretű konyhákba is ezt tervezem be.

Nekem is van mosogatógépem, de egyrészt minden edény nem fér bele, másrészt számtalanszor adódik olyan helyzet, mikor főzés közben az ember mosogatni kénytelen. A csepptálcán pedig, mikor éppen üres, sokféle előkészítő munkát, zöldségtisztítást el tudunk végezni.

Az egymedencés mosogató – legalábbis én nem tudom másképp elképzelni – csak folyóvizes mosogatásra alkalmas, ami a mai energiatakarékos világban elég luxusnak tűnik. Szerintem teljesen higiénikus, ha csak az öblítést végezzük folyóvízben. Azt is fontosnak tartom, hogy az egyik medence ne legyen lényegesen kisebb, mint a másik. 

Mosogatni nem egy kellemes dolog. De legalább teremtsük meg hozzá az optimális feltételeket!


Honlap ajánló

A konyhabútor beépítése számos problémával járhat. Hasznos tanácsok ahhoz, hogy ezeket időben megelőzzük » 


Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Blog

A szanitermodul

Tervrajz készítés 2021. 12. 07.

A családi házak tervei sok esetben csak az előírt, M=1:100 léptéknek megfelelő részletességgel készülnek el. Ezeken a terveken gyakori, hogy a fürdőszobákban alkalmazott szerelőfal helyzete nincs megoldva

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?