Utolsó frissítés: 2024-02-21

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Középületek berendezése - Épinfó

Europa Design company';return true">

http://europadesign.hu

Az Europa Design több, mint negyed évszázada foglalkozik az irodák és közületi terek optimális kialakításával, berendezésével. A közületi szféra minden területén megtalálhatók referenciáink, az irodáktól a szállodákon, éttermeken, kávézókon keresztül az oktatási, egészségügyi létesítményekig, beltéri és kültéri felhasználásra egyaránt. 1994 óta közel 40 európai és amerikai cég termékét – bútorait, akusztikus elemeit, ergonómiai kiegészítőit és lámpáit– forgalmazzuk – többet kizárólagosan képviselünk a magyar piacon – így a széles választékból megrendelői igényeire szabott, egyedi megoldásokat kínálunk különböző stílusban és árfekvésben.


HOBIS Hungary Kft.

http://www.hobis.hu

A Hobis Hungary Kft. Csehország legnagyobb irodabútort gyártó üzeme, a HON a.s. minőségi irodabútor termékeinek kizárólagos magyarországi kis- és nagykereskedelmi értékesítésével, mint gyártói képviselet foglalkozik. SZOLGÁLTATÁSAINK: helyszíni felmérés; 3D tervezés; szállítás, szervezés; egyedi bútor kivitelezés - asztal, szekrény, konténer, konyha, recepciós bútor, irodai szék.


Cleartex Kft.

http://www.cleartex.hu

Szennyfogó szőnyegek, padlószőnyegek kereskedelme. Szolgáltatásaink: szállítás, installálás. Forgalmazott márkák: Coral, Verimpex, Economat, Jaguar, Yourmat, Dura.


Szabados & Társai Kft.

http://szabados.hu

Szökőkutak - zenélő, interaktív, járólapokból felzubogó, úszó, hagyományos, körforgalmi, egyedi technológiával egy-két nap alatt telepíthető. Harangjáték, fényoszlopok, interaktív köztéri játékok, zenélő köztéri órák. A szökőkutak külső vagy belső közterekre, magánkertekbe felállítható kivitelben készültek, egy nap alatt beüzemelhetők, később akár át is helyezhetők. A víz játéka és a többszínű világítás a zenére van megkomponálva.


Desidea Studio - Idealogia Kft.

http://www.desidea.hu

Cégünk 1995-ben alakult. A Desidea Studio egyaránt magában foglal egy belsőépítész tervezőirodát, és egy olyan üzletet, mely az elkészült tervek maradéktalan megvalósításában partnere ügyfeleinknek. A Desidea Studio kollekciójában Európa vezető design-, illetve tradicionális tárgyainak gyártói teljes termékválasztékukkal megtalálhatóak. Tervezői gyakorlatunkba az eltérő stílusú, változatos méretű magánlakások éppúgy beletartoznak, mint az irodák, éttermek, szállodák és egyéb közösségi terek. Preferált bútor gyártók: Molteni & C; I4Mariani; Lago; Tonon; Cattelan Italia; Codutti; Alberta Salotti. Preferált lámpa gyártók: FDV Group (Itre, Aureliano Toso, Alt Lucialternative, Murano Due, Gallery, Leucos); Fabbian; Leds-C4; Nemo Cassina; Studio Italia; Metalspot.


Bello-Expert Kft.

http://www.belloexpert.hu

WC válaszfalak, szerelt szaniter válaszfal rendszerek; Öltöző kabinok; Mosdó higiénia rendszerek; Mosdó - öltöző berendezés, felszerelés; Szennyfogó szőnyeg.


HAWORTH Hungary Irodabútor Kereskedelmi Kft.

http://eu.haworth.com/hu

Irodabútor gyártás és forgalmazás. Szolgáltatások: tervezés, szállítás, szerelés, garanciális javítás.


NAPHOLD OTTHONDESIGN

http://www.sunmoon.hu

Trópusi modern bútor export-import, belsőépítészeti tervezés-kivitelezés, lakberendezés, burkolatok, textilek, kiegészítők, projekt tervezés-kivitelezés (hotel, étterem).


LICENCIA Mérnöki Kft.

http://www.mobilfalak.hu

Teljes körű belsőépítészeti kivitelezés, generálkivitelezőként irodák kulcsrakész kialakítása. A holland PELLA-PARTHOS és a a francia SOCAB cégek termékeinek kizárólagos magyarországi képviselete. PELLA-PARTHOS térmegosztó harmonikafalak illetve hangszigetelt tolófalrendszerek nagy terek időszakos megosztására. SOCAB roncsolásmentesen (át)szerelhető válaszfal-rendszer (tömör és üvegfalak).


Kleno Trade Kft.

http://www.klenotrade.hu

Vendéglátóipari bútorok: étterem, szálloda, wellness.


AGROPLAST Műanyagipari Szolgáltató és Ker.-i Kft.

http://www.agroplast.hu

Műanyag nézőtéri székek gyártása.


Loidl Kft.

http://www.loidl.hu

Umdasch, Assmann üzletberendezések, Storebest pénztárpultok forgalmazása.


SA-FA Beruházásszervező, Tervező és Kivitelező Kft.

http://www.sa-fa.hu

Belsőépítészeti tervezés és kivitelezés, egyedi bútorgyártás, exkluzív alapanyagok, minőségi kézműves munka. Cégünk a legmodernebb CNC technológiával felszerelt mintegy 1000 m2-es asztalosüzemmel rendelkezik, ahol minőségi alapanyagokból gyártjuk saját tervezésű bútorainkat.


Blue Business Interior Kft.

http://www.blue.hu

Irodaterek teljes körű kialakítása: tervezés, bútorozás, (irodabútor), belsőépítészeti tanácsadás, mobil válaszfalak, padlóburkolatok, világítás, bérbútor és költöztetés. Forgalmazott márkák: Steelcase, Werndl, Clestra, Mecanobloc.


butor.lap.hu

http://butor.lap.hu

Kapcsolódó kategóriák: irodabútorok, iskolai-, orvosi-, vendéglátóipari bútorok.


Honlap ajánló


Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Lakhatási gondok, példamutató önkormányzatok

Hírek 2024. 02. 21.

Pályázati felhívást tett közzé a Habitat for Humanity Magyarország

Országos pályázatot indít a Habitat for Humanity Magyarország ‘Önkormányzatok a lakhatásért’ címmel. Azokat az önkormányzatokat szeretnék díjazni és felhívni eredményeikre a figyelmet, amelyek a 2019/2024-es ciklusban kiemelten foglalkoztak a lakhatással kapcsolatos problémákkal és előremutató intézkedéseket vezettek be. Három kategóriában várják a jelentkezéseket 2024. április 2. éjfélig

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Blog

A szanitermodul

Tervrajz készítés 2021. 12. 07.

A családi házak tervei sok esetben csak az előírt, M=1:100 léptéknek megfelelő részletességgel készülnek el. Ezeken a terveken gyakori, hogy a fürdőszobákban alkalmazott szerelőfal helyzete nincs megoldva

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?