Utolsó frissítés: 2021-04-14

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Szakmai cikkek

< >

KONE felvonók

Komfortnövelés 2013. 03. 25.

A KONE egyike a világ vezető felvonókat és mozgólépcsőket forgalmazó vállalatainak. Partnerei számára az iparág vezető felvonó-, és mozgólépcső/mozgójárda megoldásait szállítja. A tervezés, és a beépítés mellett karbantartási/modernizációs csomagokat nyújt, mely lehetővé teszi a költséghatékony és megbízható üzemeltetést.

A KONE mindig is elismerésnek örvendett az általa alkalmazott forradalmian új környezet-hatékony technológia miatt. A világon elsőként a KONE 1996-ban jelentkezett gépház nélküli felvonóval, a MonoSpace-el. Azóta globálisan annyi energiát takarított meg, amennyivel 2000 x körbe lehet autózni a Földet. Megújult felvonómegoldása a korábbi vezető iparági változattól is előnyösebb, további 35%-kal csökkentett energiafogyasztási mutatókkal rendelkezik.

3 ok, amiért érdemes a KONE-t választani:

1. Kategóriáján belül a legjobb környezet-hatékonysággal rendelkezik

KONE EcoDisc® hajtómű

A teljesen megújult KONE EcoDisc® hajtásegység és a nagy hatékonyságú vezérlőrendszer még magasabb szintű energiahatékonyságot eredményez, mint valaha. Elősegítve ezzel az üzemeltetési költségek, illetve az épület környezeti lábnyomának csökkentését.

Környezet-hatékony regeneratív hajtás

A legújabb regeneratív hajtás-fejlesztés képes újrahasznosítani az energiát azonnali újrafelhasználás céljából, 35%-kal csökkentve ezáltal az energiafogyasztás mértékét. A teljes energia nyereség egy 8 személyes KONE Monospace®  felvonónál kb. 20%.

Hosszú élettartamú LED világítás

A LED világítás nem csupán 80%-kal hatékonyabb, mint a halogénizzós alkalmazások, de 10x hosszabb élettartammal is rendelkezik.

Továbbfejlesztett készenléti megoldások

Álló felvonó esetében a hajtás, a világítás, a szellőztetés és a riasztás stand-by üzemmódba kapcsol. A továbbfejlesztett készenléti megoldások jelentős megtakarítást jelenthetnek lakóépületeknek, különösen kis-és közepes forgalmú felvonók esetében.

2. Az iparágon belül a legmagasabb szintű utazási komfort

A megújult KONE Monospace® minden részletét úgy dolgozták ki, hogy hozzáadott értékkel járuljon hozzá az épülethez, és a lehető legmagasabb szintű kényelmet, biztonságot és komfortot nyújtsa. A minőséget az átadást megelőző, utazási kényelemre irányuló tesztelés garantálja, mely a KONE egyedülálló szolgáltatása.

  • Megújult szerkezet és fékezőrendszer

Az új, rendkívül megbízható motorszabályzó rendszer egyenletes gyorsulásával és fékezésével színvonalas utazási kényelmet, és pontos szintbeli illeszkedést biztosít a célállomáson. Az új fékezés- tesztelő funkció naponta automatikusan ellenőrzi a fékek állapotát, tovább fokozva ezzel a biztonságot.

  • Minimális rezgést és zajmentességet biztosító megújított emelőrendszer

A centralizált kis súrlódási együtthatóval rendelkező emelőrendszer csökkenti a zaj- és rezgésszintet, illetve az épület egyéb területeire kifejtett zajhatást.

  • Továbbfejlesztett fülkeszerkezet a fokozott utazási kényelem érdekében

A megújult felvonófülke szilárd szerkezete és zajszigetelése komfortos és kényelmes utazást biztosít. Az új, alacsony zajhatást eredményező és szigeteléssel rendelkező vezetőelemek gondoskodnak a csökkentett szintről.

3. Díjnyertes kreatív tervezési koncepció, melynek segítségével az épületek egyedivé tehetők

A KONE díjnyertes tervezői csapata által kialakított, funkcionális és vizuális szempontból is kiváló alternatívák széles választéka megkönnyíti a fülkekivitel kiválasztását. Az iparágon belül a legrugalmasabb és legváltozatosabb kreatív tervezési kínálat biztosított. A több mint száz innovatív alapanyagot és kiegészítőt tartalmazó kínálat, és a legújabb világítási megoldások milliónyi kombinációt tesznek lehetővé.

KONE felvonó

< >
KONE Felvonó Kft.
http://www.kone.hu
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Lift, felvonó
Mozgólépcsők, mozgójárdák

Legújabb cikkek

Szilárd alapra lehet nagy dolgokat építeni

Építőanyagok 2020. 07. 29.
30 évvel ezelőtt alapították a Lasselsberger Kft-t, amely egy gyors névmódosítást követően Lasselsberger-Knauf néven hamar a hazai építőanyaggyártás egyik meghatározó szereplője lett. Az elmúlt három évtizedben termékei és innovációi révén a cég nem csak Magyarországon vált ismertté és jó pár termékkategória tekintetében piacvezetővé, de a régióban is komoly hídfőállásokat épített ki. Egy országokon túlívelő sikertörténet, ami Veszprémből indult

Tárolás kis helyiségben - 5 tipp a rendszerezéshez

A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.  Mindez nem azt jelenti, hogy kis helyiségben nem lehet eredményes tárolási rendszert kialakítani, csupán annyit, hogy kreatívabb megoldásokat kell választani

Zsaluzia vásárlás előtti tudnivalók

Árnyékolástechnika 2018. 09. 10.

Amennyiben egy modern megjelenésű, tartós és hatásos kültéri árnyékolót keresünk nyílászáróinkra, az egyik legjobb alternatívát a zsaluzia jelenti. Nem véletlenül, hiszen a hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő termék rengeteg olyan tulajdonsággal kecsegtet, ami minden téren a beltéri árnyékolók elé helyezi a zsaluziát, sőt mi több, bizonyos tekintetben még a redőnyt is képes maga mögé utasítani

Szakkönyv

Több mint festék - Riportkönyv

Ez a kötet a "Több mint tüzép" című könyv folytatása. A festéknagykereskedők és az iparág néhány további képviselőjének a szakmai életét mutatja be, azt, hogy milyen gazdasági viszonyok között jött létre a festékesek számára is a rendszerváltozás

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?