Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Blog

< >

Látogatottság - 2006 október

Látogatottság 2006. 11. 08.

Az október nem hozott különösebb változást a látogatottságban. A Webműhely statisztika 10906, a hungariantop1000 11000 látogatást mért. A freeaudit működése a hónap közepén több napra szinte teljesen leállt, így az ott mért adatok nem használhatóak. Jó hír viszont, hogy azóta ismét megbízhatóan működik.

A keresőkből ebben a hónapban a látogatások 83,7%-a érkezett. A katalógus résztvevőinek honlapjaira 9885 látogatót küldtünk - egy látogatásra 0,906 kattintás jutott.

A Google viszont újra okozott némi meglepetést. Az már ismert volt, hogy egy ideje felismeri a szótövet: akkor is találatként jelenít meg egy oldalt, ha ott nem a keresett szó, hanem annak ragozott formája, többesszámú alakja szerepel. Eddig viszont még nem fordult elő, amit az utóbbi hetekben tapasztaltam:

  • a látogató többes számú kifejezésre keresett rá, és olyan oldalunk jelent meg találatként, ahol a keresett szónak csak az egyes számú alakja található meg.
  • korábban már írtam arról a blogban, hogy látogatókat veszíthetünk amiatt, hogy sokan helytelenül írt formában keresnek rá márkanevekre, terméknevekre. A blog oldalak kaptak is találatokat a példaként felhozott szavakra. Most viszont már több esetben is előfordult, hogy olyan oldalakra érkeztek a találatok, ahol ezek a szavak, márkanevek tévesen írva nem, csak a helyes formában szerepeltek.  
< >

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Árpád-kori építészeti hagyományok Szepes és Sáros megyében I-II.

Építészettörténet 2023. 11. 27.

A kötet első része a Szepes és Sáros megyei építészeti emlékek részletes bemutatását és elemzését tűzi ki célul. A kötet második része az egyes emlékek szakszerű katalógusát tartalmazza, feltüntetve a releváns írott forrásokat, a szakirodalmi hivatkozásokat, az egyes épületek leírásával és datálásával

A kertészkedés öröme

Kertépítés 2023. 05. 08.

"Kötelező olvasmány minden lelkes organikuskert-művelő számára" Alan Titchmarsh, A kertész leszek népszerű szerzője

Monty Dont, A kertész kertje című sorozat szenvedélyes kertművelőjét és szemet gyönyörködtető birtokát a magyar tévénézők is jól ismerik. A neves brit kertész hosszú pályafutása során mindvégig arra törekedett, hogy a természettel összhangban, vadon élő állatokkal körülvéve nevelgesse csodálatos növényeit

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?