Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Már kapható az EVOLVE Sonix androidos riasztó

Gyártói hírek, cikkek 2012. 01. 10.

Budapest, 2012. január 10. – Új, wireless GSM riasztó forgalmazását kezdte meg EVOLVE márkanév alatt a cseh Abacus Electric. Az EVOLVE Sonix androidos alkalmazásának köszönhetően, az egész riasztó rendszer könnyen kezelhető az érintőképernyős mobiltelefonokról akkor is, ha nem tartózkodunk otthon. A Google Android Marketen decembertől már elérhető a magyar nyelvű „EVOLVE Sonix” alkalmazás, amely ingyenesen letölthető.

Az androidos operációs rendszernek köszönhetően betörés esetén az EVOLVE Sonix öt, előre megadott telefonszámra küld figyelmezető üzenetet, vagy kezdeményez hívást. A riasztó beszerelése és használata rendkívül egyszerű. A wireless technológia miatt semmilyen átalakítás nem szükséges a lakásban, elég, ha a megfelelő helyen elhelyezik a vevőkészüléket. A megfigyelt terület megzavarása esetén a riasztó azonnal üzembe lép, a főegység elindítja a szirénát, majd automatikusan üzenetet küld, vagy hívást kezdeményez a memóriájában elmentett telefonszámokra. Ennek köszönhetően a belső mikrofonokon keresztül hallhatjuk, mi történik a biztosított területen.

Az alkalmazás menedzsment funkciói többek között azt is lehetővé teszik, hogy ha otthon elfelejtettük volna bekapcsolni a riasztót, akkor megtehetjük ezt mobiltelefonunkról. A beépített akkumulátoroknak köszönhetően, amely hat órás működést biztosít, áramkimaradás esetén is működésbe lép, és figyelmeztető jelzést küld betörés esetén. Mindemellett támogatja az elektromos berendezések és a világítás távoli vezérlését, így akár a nyaralás alatt azt is szimulálhatjuk, hogy otthon vagyunk.

A készülékhez szabadon választható mobilszolgáltató, bármilyen SIM-kártyával működőképes. A 433MHz frekvencián működő riasztó beállításait könnyen kezelhető, testre szabható felületen végezhetjük el. A riasztó mellé akár további tizenhat drótnélküli és három kábeles érzékelő is csatlakoztatható, az egész rendszert pedig jelszóval is védhetjük.

Az EVOLVE Sonix riasztóról további információt a www.evolve-europe.com weboldalon találhat.

Forrás: Abacus Electric s.r.o.

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?