Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Fiatal tervezőket támogat a Coninvest

Hírek 2011. 12. 02.
A pályamunkákból
A pályamunkákból

Álmodj egy éttermet címmel hirdette meg I. Restaurant design pályázatát a Coninvest, melynek díjátadójára november 30-án került sor a nemrégiben megnyílt Vinopolisban.

A versenyen 22 tanuló mérte össze erejét és mutatta meg kreativitását, valamint tehetségét. A beérkezett munkákat a Coninvest által gondosan összeválogatott szakmai zsűri, Stanó Tamás (a Le Roy alapító tagja és tulajdonosa), Segal Viktor (sztárséf), Aczél Pál Tamás (konyhatechnológus), Göde András (belsőépítész) és Vágó Ágnes (Vendég & Hotel főszerkesztője) értékelte.

A díjátadó délután 16 órakor vette kezdetét, ahol a legjobb tíznek ítélt munkát a vendégek és a résztvevők egy kiállítás keretén belül meg is tekinthették. Az eredményhirdetést egy másfél órás utolsó értékelés előzte meg a zsűri részéről.

A Coninvest közösségi oldalán indított közönség szavazás nyertese Králl Péter lett Original Steak Bar nevet viselő munkájával. A bizottság Harmath Verának, az Al’arana étterem fiatal tervezőjének ítélte a második díjat, legjobbnak pedig Kész Borbála Cifrakert című tervét találták.

A díjazottak a Coninvest által felajánlott vásárlási utalvánnyal, tervezési segédeszközzel, külföldi szakmai úttal, valamint a Coninvestnél tölthető szakmai gyakorlat lehetőségével gazdagodtak.

A pályázati kiírás első volt a Coninvest életében, de nem az utolsó. Hasonló kezdeményezésekkel a jövőben is szeretnék támogatni a kreatív tehetségeket, teret és lehetőséget adva nekik a sikeres startoláshoz.

Forrás: GMM Hungary

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Belsőépítészeti tervezés
Tervezés

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?