Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Hatásos lépések az energiahatékonyság érdekében - CEP® Expo

Hírek 2011. 08. 31.

Ma már a szakmai- politikai körök felismerték, hogy az épületek energiaracionalizálása a legfontosabb feladat. Kimondottan kiemelt kormányzati feladat a környezetkímélő, energiatakarékos megoldások, az új és az újrahasznosítható építési anyagok iránti „fogadókészség” előmozdítása, az új gondolkodásmód elterjesztése.

Ez az egyik fő témája az október 19-20-án megrendezésre kerülő harmadik CEP® Clean Energy & Passive House Expo szakmai rendezvénynek, mely egyben bemutatja az energiahatékonysági felújításokhoz kapcsolódó termékeket, szolgáltatásokat és új üzleti lehetőségeket.

Értesüljön Ön is elsőként a CEP®-en a szakma legújabb innovációiról, trendjeiről!  

Meghatározó szakmai védnökök a CEP®-en

A CEP® Expo kiállítás és konferencia idén igen rangos szakmai és szakpolitikai támogatást élvez,

  • szakpolitikai fővédnöke Bencsik János államtitkár úr,
  • szakmai védnökei Barsiné Pataky Etelka, a Magyar Mérnöki Kamara elnöke és Noll Tamás úr, a Magyar Építész Kamara elnöke,

Szakmai Partnereink

  • Magyar Mérnöki Kamara,
  • Magyar Építész Kamara,
  • ÉVOSZ,
  • MÉÁSZ,
  • MAPASZ,
  • MÉGSZ,
  • MÉGKSZ,  
  • KNX Hungary

Szakmai Vitafórum, 2011. október 19.

A felsorolt szakmai partnerek  közreműködésével Vitafórumot szervezünk, amely közelebb kívánja hozni egymáshoz az építész-, építő- és gépészmérnököket.  A konferencián többek között a legnagyobb hazai szervezetek is részt vesznek, hogy álláspontjukat kifejtsék. A részletes program összeállítása folyamatban van. Ha szeretne bővebb információkat kapni, töltse ki Kapcsolatfelvétel oldalunkat.

Tevékenységével, termékével az épületek energiahatékonyabbá tehetőek? Mutassa be Ön is cégét a CEP®-en a szakmai közönség számára, még vannak foglalható standhelyek! Kérje egyedi, személyre szabott, kötelezettségektől mentes ajánlatunkat honlapunkon keresztül vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-213-4243-as telefonszámon. Kollégáink várják hívását.

Ajánlott jelentkezési határidő: 2011. augusztus 31.!

További információk: www.cep-expo.hu    

Forrás: REECO Hungary Kft.

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?