Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Munkavállalóira szabta az Év Irodáját a Bayer

Gyártói hírek, cikkek 2022. 04. 21.

A nyitott és agilis környezet kialakításához a dolgozói szokásokat és az irodával szemben elvárt igényeket is felmérte nagyvállalat.

A Bayer Hungária Kft. nyerte el az Év Irodája Nagyvállalati díjat az idén 12. alkalommal meghirdetett Az Év Irodája versenyen. A cég korábbi, hagyományos irodáját a dolgozók elvárásaihoz igazítva modernizálta és tette 21. századi agilis környezetté, így az innovatív kollaborációs szigetek és közösségi terek a munkavégzés mellett szabadidős tevékenységekre is alkalmasak. A Bayer vállalati kultúrájának régóta központi eleme a munkavállalók igényeinek megbecsülése, a cég 2017-2018-ban és 2019-2020-ban is elnyerte a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara Megbízható Munkaadó Díját.

Idén 12. alkalommal adták át Az Év Irodája díjakat, melyekkel évről évre Magyarország legjobb irodáit, irodaházait és közösségi tereit jutalmazzák. A kezdeményezés a leadott pályázatok segítségével rávilágít a legmodernebb munkakörnyezeti megoldásokra és belsőépítészeti trendekre, melyek alkalmazkodnak a folyamatosan változó társadalmi és gazdasági feltételekhez. A pandémia után fokozatosan visszatérni látszó irodai munkavégzés legfontosabb eleme az emberközpontúság és a közösségi élmény, így előtérbe kerültek a nyílt terek és agilis megoldások.

Bayer Hungária - Az Év Irodája 2022

Az Év Irodája Nagyvállalati díjat a Bayer Hungária Kft. vitte haza. A cég a dolgozók elvárásaihoz igazítva alakította ki innovatív munkakörnyezetét. A hagyományos iroda átalakításának első lépése a munkavállalók igényeinek felmérése volt, majd az eredményeket felhasználva egy olyan belsőépítészeti koncepciót dolgoztak ki, melynek központjában egy shared desk rendszer áll. A munkaállomások, zárt tárgyalóblokkok és nyílt kollaborációs terek egyaránt megtalálhatóak az új irodában, így minden munkafázist kiszolgáló, agilis munkahelyet tudott teremteni a vállalat. Kiemelt szerepet kaptak a közösségi terek, melyek a munkavégzés mellett a szabadidős tevékenységeknek is kedveznek. A kellemes környezet kialakítása érdekében a nyugtató szürkés színvilágot élő növényfallal, zöld felületekkel és belső kerttel dekorálták. Köszönjük minden partnerünknek, akik a tanácsadásban, tervezésben, kivitelezésben részt vettek és a lelkes csapatmunkának köszönhetően valósult meg, ezen díjjal is elismert iroda. A cég társadalmi felelősségvállalásának és üzleti stratégiájának egyaránt része a fenntarthatóság, ez az irodában többek közt újrahasznosított bútorok formájában köszön vissza.

A Bayer vállalati kultúrájának központi elemét képezi a munkavállalók szakmai és személyes fejlődésének ösztönzése, igényeinek felmérése és megbecsülése. Az iroda tervezési fázisában a vállalat minden divízióját képviselő Office project csapat alakult. A dolgozók igényei közvetlenül biztosítva voltak a tervezés minden fázisában és ezek beépítésre is kerültek.

A zsűri valószínűleg megérezte és értékelte a dolgozók, a csapat teljes bevonást az iroda kialakításába, mely a Bayer dolgozóinak és igényeik figyelembevételével épült. A Bayer csapat munkája profi és innovatív, külső szakértői támogatással párosult, a lelkes, elkötelezett csapatmunka volt a sikerünk kulcsa.

Forrás: DeepInsight Creative

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?