Utolsó frissítés: 2022-01-17

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Felvásárlással erősödik a német garázskapugyártó

Gyártói hírek, cikkek 2021. 12. 01.

A Hörmann csoport felvásárolta a faajtó-gyártó Lebo-t

A Hörmann csoport, Európa vezető kapu-, ajtó-, tok- és meghajtás-gyártója felvásárolta a kontinens egyik legrégebbi faajtó- és tokgyártó vállalatát, a Lebo-t. Ezzel az akvizícióval a Hörmann tovább erősödik a beltéri ajtók piacán, ahol már így is az egyik legkedveltebb márka a vásárlók között.

A jelenlegi pandémiás helyzetben szokatlant lépett a Hörmann csoport: zsugorodás helyett, a bővülés mellett döntöttek. A jelenlegi gazdasági környezet ellenére a Hörmann ismét bebizonyította, hogy az előremenekülés, a gondos tervezés hosszú távon versenyelőnyt jelent.

„A Lebo felvásárlásával bővíteni kívánjuk kínálatunkat, valamint gyártói kapacitásunkat a fa beltéri ajtók piacán. A Lebo továbbra is önállóan fog működni, tovább erősítve jó piaci pozícióját” – mondta Martin J. Hörmann, a Hörmann-csoport korlátlan felelősséggel rendelkező tagja, majd hozzátette: „A Hörmann feltett szándéka, hogy a felvásárlással infrastrukturális, gyártói beruházás is megtörténjen. Ezzel szeretnénk felkészíteni a Lebo-t az előttünk álló kihívásokra és a nemzetközi tevékenységük bővítésére.”  

Lebo beltéri ajtó

A Lebo évente közel 200 000 ajtóelemet gyárt, mintegy 220 alkalmazottal a münsterlandi Bocholtban és a rostocki Krakow am See kerületben található telephelyein. A  vállalat legutóbb 45 millió eurós éves forgalmat ért el.

„Nagyon fontos volt számunkra, hogy vállalatunk – a meglévő alkalmazottainkkal együtt – jó kezekbe kerüljön” - mondták el az eladásról Matthias és Hans-Wilhelm Löhr, az eladó család képviselői.

A Lebo managment-jében nem áll be változás a felvásárlás után, a cég vezetését továbbra is a jelenlegi ügyvezetők látják el.

Forrás: Stern Communications

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Nyílászárók
Beltéri ajtók
Garázskapuk
Ajtó

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Világbajnok lett a Puskás Aréna a MAPEI referenciaépületek világversenyén

Gyártói hírek, cikkek 2022. 01. 11.

A Puskás Aréna rekonstrukciója díjat nyert a MAPEI referenciaépületek világversenyén. A MAPEI Csoport leányvállalatai között 19. alkalommal megrendezésre került Reference Grand Prix versenyre több száz kiemelkedő pályázat érkezett a világ minden tájáról

Szakkönyv

Érezd magad otthon - Lakberendezés A-tól Z-ig

Lakberendezés 2021. 11. 24.
Hogyan hozzak létre egy otthont, amely az ízlésemnek, a rendelkezésemre álló térnek és az életformámnak egyaránt megfelel? Mi mutat jól és miért? Hogyan rendezzek be egy lakást, hogy abban valóban otthon érezzem magam? Napjaink egyik legnevesebb svéd lakberendezője, Frida Ramstedt világos stílusban, gyakorlati példákkal illusztrálva vezet be bennünket az otthonteremtés alapvető szabályaiba

Szakcikk

Hogyan válasszunk bútort, avagy funkció vagy design?

Ha teljesen tanácstalan azt illetően, milyen darabokkal rendezze be lakását, kövesse a mottót: "a szépség az egyszerűségben rejlik". E mondat érvényessége örök, ahogyan az egyszerű dolgok szépsége is, amelyek használati formái sértetlenül túlélik az idő könyörtelen múlását

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?