Utolsó frissítés: 2022-05-27

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Fókuszban a lakberendezés és design – Home részleggel erősít a Fashion Trend Center

Gyártói hírek, cikkek 2021. 11. 22.

Az üzletház ünnepélyes megnyitó keretében mutatta be azokat a szolgáltatókat, amelyek az otthon kényelmét, meghittségét, komfortját igyekeznek a lehető legmagasabb szintre emelni.

Négy egyedülálló márka mutatkozott be azon az ünnepélyesen megnyitón, amely a Fashion Trend Centerben került megrendezésre. Az esemény keretében igyekeztek bemutatni a nagyérdeműnek azokat a brandeket, amelyek termékei, szolgáltatásai még komfortosabbá, egyedibbé varázsolhatják életterünket. „A járvánnyal sújtott lassan két év arra is rávilágított, hogy mennyire fontos szerepe van az életünkben az otthonunknak. A karantén-időszak alatt mindenki megtapasztalhatta mennyire kényelmes a saját otthona, ahogy azt is, hogy mennyire önazonos, az életstílusához passzoló. A minőség és egyediség mellett felértékelődött a praktikum és a komfort szerepe is, amely igényeket ezek a brandek egytől egyig igyekeznek kielégíteni” – mondta a megnyitón az est háziasszonya, Yvonne Dederick.

Az eseményen bemutatkozott az unIQitchen, ahol a kifinomult stílus és a szakértelem egy helyen találkoznak. A cég közel 15 éves szakmai tapasztalattal igyekszik az ügyfelek otthonberendezési folyamatát segíteni. Védjegyük a 360°-os szolgáltatás, amely keretein belül a tanácsadástól, a tervezésen át egészen a végső kivitelezésig segítik az ügyfeleket álomotthonuk megvalósításában. A Németországban legmagasabb minőségben és technológiával gyártott, széles palettával rendelkező bútorcsaládjuk és kiegészítői minden otthontervezési igényt képesek kielégíteni.

Akárcsak a MONACO SPA exkluzív, magas minőségű wellnesstechnikai eszközei. A 20 éve piacon lévő brand világszínvonalú wellness termékei között megtalálható az ellenáramoltatós és kompakt úszómedence, magas tudású, komfortos masszázsmedence, hidromasszázs-kád, emellett luxusvilla projektekbe foglalt gőzkabin, finn szauna és infraszauna gyártását és beszerelését is vállalják. A cég továbbá wellnesshotel projektekre, spa-k, valamint magas színvonalú lakóházi fürdőszobák és wellness terek kiépítésére is szakosodott.

Az eseményen Magyarország egyik vezető tapéta nagykereskedése, a Majidi Design is bemutatkozott. Az aktuális trendeket követő cég olyan nagyszabású tervezőkkel dolgozik együtt, mint az olaszországi Cristina Masi vagy a nagy múltú Zambaiti tapéta gyár, ahol olyan nagy nevek találhatóak meg, mint a Lamborghini, Trussardi és Elie Saab. Bemutatótermük minden igényt kielégítően, exkluzív környezetben több, mint 200 négyzetméteren mutatja be aktuális tapéta kínálatukat az érdeklődők számára.

A bemutatkozó brandek között megtalálható az Omega Mőbel Bútorgyártó is, amelynek múltja közel 32 évre tekint vissza. A saját gyártású ülőgarnitúráikat, kárpitos bútoraikat vásárlóik egyedi igényeire, otthonuk méreteire szabják. A cég emellett vállalja egyéni megrendelők, szállodák, panziók, irodák, közületek kárpitos bútorainak egyedi gyártását is. Termékeik között mindenki megtalálhatja a kényelmének és ízlésének megfelelő formát: kitűnő minőségű, magas esztétikai értéket képviselő bútorokat, megfizethető áron.

Forrás: Spotlight Media

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Így kerülhetjük el, hogy problémát okozzon a légkondink

Gyártói hírek, cikkek 2022. 06. 23.

Jön a nyári kánikula, sokba kerülhet a hanyagság

Bár már kaptunk ízelítőt a kánikulából, a nyár legmelegebb napjai még előttünk állnak. Ezzel elrajtol az intenzív légkondihasználati szezon is, de sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen karbantartási feladatokat célszerű elvégeztetniük klímaberendezéseiken ahhoz, hogy azok problémamentesen és úgy működjenek, hogy az egészséget is támogassák. Az alábbiakban a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott tudnivalókat és az LG szakértőjének tanácsait gyűjtöttük össze

Szakkönyv

The Home Edit - Rendrakás rendesen - Hogyan rakjunk rendet, és varázsoljunk lakhelyünkből álomotthont

Lakberendezés 2022. 04. 21.
Bármennyire is zűrzavaros és zsúfolt otthonunk, ott van benne a lehetőség az igazi álomotthonhoz - csak hagyni kell kibontakozni magunkat, és megfogadni a The Home Edit: Rendrakás rendesen szerzőpárosa útmutatásait, ahogyan a hírességek is teszik

Szakcikk

Hogyan válasszunk bútort, avagy funkció vagy design?

Ha teljesen tanácstalan azt illetően, milyen darabokkal rendezze be lakását, kövesse a mottót: "a szépség az egyszerűségben rejlik". E mondat érvényessége örök, ahogyan az egyszerű dolgok szépsége is, amelyek használati formái sértetlenül túlélik az idő könyörtelen múlását

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?