Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Sikeres év után még magasabbra teszi a lécet a Szakember Közösség

Gyártói hírek, cikkek 2018. 02. 08.
A Mapei Kft. budaörsi cégközpontja
A Mapei Kft. budaörsi cégközpontja

Kétszeresére, 947 főre emelte taglétszámát a Magyar Építőipari Szakemberek Közössége 2017-ben. Sikeresen bevezetésre került a mesterbiztosítás, valamint az ideális szakemberképzés.

A közösséget a Mapei Kft. hívta életre 2016-ban, azzal a céllal, hogy tagjainak segítsen több bevételt szerezni, csökkenteni a költségeket, valamint fejleszteni a szakmai és cégvezetési tudásukat.

A közösség szakmai képzésein 2017-ben 100 fő vett részt. A telefontarifa kedvezményt 80 fő vette igénybe, míg az üzemanyag kedvezmény lehetőségével 162-en éltek. A legnépszerűbb szolgáltatás a 2017 januárjában indított csoportos felelősségbiztosítási program, a mesterbiztosítás volt, melyet 360 fő vett igénybe.

„Elégedettek vagyunk a múlt évben elért eredményekkel, de 2018-ban még magasabbra tesszük a lécet. Szeretnénk tovább bővíteni tagjaink számát, emellett több új szolgáltatást vezetünk be” – mondta Markovich Béla, a közösséget életre hívó Mapei Kft. ügyvezetője.

Idén több ponton kedvezően megújul a biztosítási szolgáltatás, valamint kibővül a tagok által igénybe vehető kedvezmények köre. 2018 második felében kedvezménykártya kerül bevezetésre, ami például szerszámok, munkaruha vásárlása esetén biztosít kedvezményes beszerzési lehetőségeket. Emellett folytatódik az Ideális Mapei Szakember képzés, ahol a magas szintű szakmai és alkalmazástechnikai oktatáson túl kommunikációt, értékesítést és cégvezetést is tanulhatnak a mesterek.

Február 16-án, pénteken kerül megrendezésre a közösség éves rendezvénye, a III. Országos Építőipari Szakember Találkozó, amelyre több mint ezer szakembert várnak. Az esemény célja, hogy fórumot és fejlődési lehetőséget teremtsen a szakemberek számára. A rendezvény különlegessége, hogy itt kerül átadásra a 2017. évi Mesterek Mestere díj. A rendezvényen csatlakozni is lehet a közösséghez, az új tagoknak minden szolgáltatás és kedvezmény a helyszínen igénybe vehető.

További információk a rendezvényről a www.szakembertalalkozo.szakemberkozosseg.hu oldalon találhatók.

Forrás: Hírnévügynökség

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Burkolatok
Burkolási segédanyagok
Burkolás

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?