Utolsó frissítés: 2024-04-15

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

A Sylvania bemutatta a megújult ToLEDo Retro termékcsaládot

Gyártói hírek, cikkek 2017. 05. 31.

Megújult a Sylvania régi izzók kinézetét idéző energiatakarékos LED-es fényforrásokat tartalmazó termékcsaládja. A ToLEDo Retro V2 kollekció - amely teljes mértékben képes újrateremteni a hagyományos fényforrások fényét és hangulatát - mostantól még nagyobb választékkal áll az építészek, lakberendezők, és a fogyasztók rendelkezésére. A piac jelenleg egyik legnagyobb formaválasztékát tartalmazó termékcsaládja az egyes modellek szabályozható és fix fényerejű változatait is tartalmazza.

2017. május 31., Budapest - A Sylvania bemutatta a megújult ToLEDo Retro LED-es fényforrásait. A termékcsalád egyik fő újdonsága, hogy mostantól a szabályozható fényerejű fényforrások ugyanolyan letisztult külső megjelenéssel rendelkeznek, mint a kollekció már jól ismert fix fényerejű modelljei. A Sylvania az új, szabályozható fényerejű változatok megjelenése mellett ugyanakkor olyan innovatív termékekkel is kibővítette a kínálatot, mint a hagyományos 100W-os izzót helyettesítő 1531lm fényerejű A67-es és Globe típusok, továbbá a tűzhely feletti fényforrások energiahatékony helyettesítésére megoldást kínáló 250lm fényerővel rendelkező T25 modell.  Összességében a ToLEDo Retro fényforrások 6 féle formában (GLS, gyertya, gömb, T25, ST64, Globe) és széles színhőmérséklet-tartományban kaphatók (magma (-1700K), gyertyafény (2000-2400K), hagyományos izzó (2700K), hideg fehér (4000K), így az igényeknek megfelelően kiválasztott darabok mindenféle környezetben tökéletes megoldást kínálnak.

„A Sylvania úttörő szerepet játszott a hagyományos megjelenésű LED-es fényforrások gyártásában és nagy sikereket ért el a szabályozható és fix  fényerejű modellekkel egyaránt. Nagy örömünkre szolgál, hogy mostantól még nagyobb választékot kínálhatunk ügyfeleinknek. Bízunk benne, hogy a fokozott teljesítménynek és a stílusos megjelenésnek köszönhetően a vásárlóink ugyanannyira kedvelni fogják az új modelleket is, mint az eredeti változatokat” - mondta el Tokajiné Tajti Anita, az Inesa Europa nagykereskedelmi és projekt értékesítési vezetője.

A ToLEDo Retro V2 fényforrások olyan innovatív technológiát (LED Filament Chip Technology (FCT)) használnak, amely az izzólámpához hasonló 300 fokos fényeloszlást és csillogó fényhatást biztosítanak. Az FCT technológia továbbá kiváló hőelvezetést tesz lehetővé, ami a hagyományos LED-es fényforrásokhoz képest hűvösebb üzemi hőmérsékletet biztosít a termékeknek. Az FCT technológia, a LED izzószálas konstrukció és a prémium gáztöltés ötvözetének köszönhetően az új termékek egyedülálló teljesítménnyel rendelkeznek, ami a szabályozható típusok esetében 116 lm/W-ig, a nem szabályozható típusok esetében 134 lm/W-ig terjed.

A szabályozható- és fix fényerejű ToLEDo Retro termékek energiaosztályos besorolása - modelltől függően - egészen az A++ kategóriáig terjed, és a kategóriavezető fényhasznosítási mutatókkal rendelkező  termékek minimális CO2 kibocsátást tesznek lehetővé. A ToLEDo Retro termékek használatával 92%-os energiafogyasztás csökkenés, és kevesebb mint egy éves megtérülési idő érhető el, ami ideális választássá teszi őket a stílus és teljesítmény tekintetében egyaránt. A szabályozható modelleket tartósan tesztelték annak érdekében, hogy a fényerő egyenletesen változtatható legyen 100% és 10% között.

Forrás: Clue PR

< >

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Áttevődik a hangsúly: erőteljesebben jelentek meg az elmúlt évek termékei a Contrumán

Gyártói hírek, cikkek 2024. 04. 15.

A Hörmann immáron kilépett a garázskapu gyártó egyszerű szerepéből

A Hörmann Hungária Kft. 2024-ben ismét részt vett a Contruma építőipari kiállítás- és vásáron, amelyen most először volt érezhető az a hangsúlyeltolódás, mely a cég portfólióját az elmúlt pár évben jellemezte: a garázskapuk és meghajtások mellett, már szinte nagyobb szerepet kaptak a beltéri- és bejárati ajtók.

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?