Utolsó frissítés: 2024-02-21

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Megállíthatatlan az Aria Hotel Budapest: a TripAdvisor utazói a világ legjobb szállodájának választották

Hírek 2017. 01. 27.
Aria Hotel Budapest
Aria Hotel Budapest

Zene által inspirált dizájn, exkluzív rooftop bár és odaadó vendégszeretet – ezek a fordulatok tértek vissza legtöbbször az utazók kommentjeiben, amikor az Aria Hotel Budapestet értékelték. Innen csak egy lépés vezetett odáig, hogy a Library Hotel Collection magyar tagja január 24-én hatalmas sikerrel, számtalan más díj elnyerése mellett a legnagyobb megtiszteltetésben is részesüljön: a 2017-es Travelers’ Choice Awards keretében a TripAdvisor utazói a világ legjobb szállodájának választották.

Fotók a szállodáról (kredit: Aria Hotel Budapest)

A New Yorkban megrendezett TripAdvisor Travelers’ Choice Awards keretében a Világ Legjobb Szállodája díjat söpörte be a mindössze másfél éve nyílt Aria Hotel Budapest, a Library Hotel Collection tagja. A címet a TripAdvisor utazóközösségének véleménye alapján lehet elnyerni, így az valós utazásélményen alapuló, független, friss visszajelzéseket mutat. A Szent István Bazilika mellett, Budapest szívébe megálmodott szálloda Henry Kallan, a Library Hotel Collection elnökének és tulajdonosának víziója arról, hogy egy zenei inspirációra épülő hotel hogyan visszhangozza a város történelmi és kulturális múltját, rezdülésit.

„Büszke és meghatott vagyok, hogy a TripAdvisor olvasói a világ legjobb szállodájának választották a budapesti Aria Hotelt, hiszen ez a vendégeink valós szállodaélményét tükrözni, és úgy érzem, hogy a díj azt jelenti, hogy az időnket, energiánkat és forrásainkat a lehető legjobban használtuk, amikor a szállodát kialakítottuk.” – nyilatkozta Kallan. Több évvel ezelőtt döntöttek úgy a szállodalánc vezetői, hogy a TripAdvisornak külön figyelmet szentelnek, és kiemelt fórumként figyelik itt az utazók visszajelzéseit, dolgozva a 100%-os elégedettségükért. A tulajdonos kiemeli: a vendégekhez való figyelmes hozzáállás nagyban hozzájárult az elismeréshez.

Szinte megszámlálni is nehéz a TripAdvisor által a budapesti hotelnek adott kitüntetéseket: az Aria Hotel Budapest egyedülálló eredménnyel Magyarország, Európa és a világ Legjobb Szállodája, továbbá a Legjobb Magyar Romantikus Szálláshely, a világ tizenhetedik, Európa nyolcadik és Magyarország Legjobb Szolgáltatását Nyújtó Szállodája, valamint a Legjobb Luxus szállodák kategóriában a világon a harmadik, míg Európa és Magyarország esetében az első helyet kapta.

Barbara Messing, a TripAdvisor marketingigazgatója elmondta, hogy az oldal az utazók valódi élményére és őszinte véleményére épít, így ez dönt a Travelers’ Choice díjról is. 2017 utazási terveihez és foglalásaihoz kiváló iránymutatást ad a szállások széles skálájú választéka, ahol valóban a világ legjobb szálláshelyeiből válogathatunk.

A lánc budapesti luxusszállodájának belsőépítészeti terveit Varró Zoltán dizájner álmodta meg, így a négy szárnyban különböző, zene által inspirált szobákat és lakosztályokat találunk. A különböző stílust felvonultató szárnyak minden egyes szobája zenei nagyságokat és legendákat ünnepel az opera, a klasszikus zene és a kortárs jazz világából. A káprázatos zenei dizájn a Music Garden-be kalauzolja a látogatókat, ahol lábunk alatt a zongora billentyűit idéző fekete-fehér csempe, fejünk fölött átlátszó üvegtető varázsol el.

Aria Hotel Budapest, tetőterasz

A hangulat a tetőteraszon fokozódik, hiszen Budapest egyetlen egész évben nyitva tartó tetőteraszáról lélegzetelállító kilátás nyílik a város nevezetességeire.

A High Note SkyBar koktéljai és ételei mellett a szálloda Harmony Rooftop Jógát is ajánl, mely egyaránt a szállodavendégek és a Harmony Spa tagjainak kedvence lett az elmúlt két évben. A hely zenei igazgatója, Magyar Kornél mindent megtesz azért, hogy a vendégek egyéni igényeihez szabva kapcsolatba hozza őket a helyi zenei és kulturális élményekkel. A hotel három kiváló művésszel is szorosan együtt dolgozik: Rost Andrea a szálloda opera szárnyának, míg Rúzsa Magdolna a könnyű zenei szárnynak kurátora; Bogányi Gergely pedig a kezdetektől fogva gyakori vendége a hotelnek, és játszik a róla elnevezett zongorán.

A TripAdvisor Traveler’s Choice díja mellett az Aria Hotel Budapest tavaly elnyerte a Condé Nast Traveler Readers’ Choice díját, és bekerült a legjobb 10 közé a Travel + Leisure’s World’s 2016 Legjobbjai válogatásában. A Library Hotel Collection szolgáltatásait kifejezetten magas, 96.1% vendégelégedettséggel díjazták látogatói a ReviewPro’s 2016 Top Luxury Hotel & Brand jelentésében, amely a világon a legmagasabb pontszámot jelenti.

A Library Hotel Collection idén a TripAdvisor értékelésében összesen 11 Travelers’ Choice díjat söpört be. A budapesti szálloda sikerei mellett a prágai Aria Hotel a második Legjobb Cseh Hotel és Luxusszálloda, az ötödik Legjobb Szolgáltatását Nyújtó Szálloda és a hetedik Legjobb Cseh Romantikus Szálláshely díjait kapta. Emellett a Hotel Giraffe a világ Legjobb Szállodája díjon a tizennyolcadik helyet, míg a Casablanca Hotel a tizenkilencedik legjobb mellett a huszonegyedik helyet kapta meg a Legjobb Szolgáltatását Nyújtó Szállodája kategóriában.

A Library Hotel Collection által elnyert 2017-es Travelers’ Choice díjak teljes listája »

Forrás: Zerocom

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Újdonságok

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Lakhatási gondok, példamutató önkormányzatok

Hírek 2024. 02. 21.

Pályázati felhívást tett közzé a Habitat for Humanity Magyarország

Országos pályázatot indít a Habitat for Humanity Magyarország ‘Önkormányzatok a lakhatásért’ címmel. Azokat az önkormányzatokat szeretnék díjazni és felhívni eredményeikre a figyelmet, amelyek a 2019/2024-es ciklusban kiemelten foglalkoztak a lakhatással kapcsolatos problémákkal és előremutató intézkedéseket vezettek be. Három kategóriában várják a jelentkezéseket 2024. április 2. éjfélig

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?