Utolsó frissítés: 2023-11-27

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?

Tervezés
Kivitelezés
Gyártás - képviselet
Kereskedelem
Építkezem, építkezni fogok
Lakást, munkahelyet rendezek be
Egyéb

Könyv

Kőmunkák a kertben és a ház körül

Épinfó - Aktuális

< >

Két Magyar Termék Nagydíjat is kapott idén a Wienerberger

Gyártói hírek, cikkek 2013. 09. 12.

Immár 16. alkalommal, ünnepélyes keretek között adták át 2013. szeptember 4-én az idei Magyar Termék Nagydíj® kitüntetéseket a Parlamentben. Az elismeréssel olyan árukat, szolgáltatásokat és gazdasági szervezeteket díjaznak, amelyek tevékenységük során bizonyítottan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak a kiváló minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. Az idei évben a Wienerberger Téglaipari zRt. két innovatív téglaterméke: a Porotherm 44 Thermo Profi hőszigetelő anyaggal töltött falazóelem és a Porotherm Klíma téglacsalád tagjai egyaránt elnyerték ezt a rangos elismerést.

A Wienerberger elkötelezett az egészséges lakókörnyezet megvalósítása, a minőségi és fenntartható építőanyagok gyártása mellett. Márkanevünk a vásárlók számára egyet jelent az innovatív, minőségi építőanyagokkal és a professzionalizmussal – ez a gazdaságilag nehéz időkben is érvényes marad.

21 éves magyarországi jelenléte alatt a Wienerberger piacvezető pozíciót épített ki az égetett kerámia anyagú falazóelemek, födémek, áthidalók, burkolótéglák piacán. Az általunk gyártott építőanyagok egészségesek, energiatakarékosak és költséghatékonyak.

A jövőbeli piaci igények egyértelműen az energia hatékony építési megoldások irányába mutatnak. Egyre nagyobb hangsúlyt kap az energiatudatosság, az olyan épületek építése, melyek közel zéró energiafogyasztásúak. A Wienerberger úttörő szerepet vállal a közel nulla energia igényű épületek koncepciójának kidolgozásában, valamint az ilyen épületekhez szükséges égetett kerámia anyagú rendszermegoldások fejlesztésében. Termékfejlesztésünk eredménye az ásványgyapottal töltött Thermo téglánk, valamint az új Klíma fantázianévvel ellátott téglacsalád. Új termékeink 45-50%-kal jobb hőszigetelő képességűek, mint a hagyományos üregszerkezetű téglák, kiegészítő hőszigetelés nélkül is megfelelnek a hazai energetikai előírásoknak, illetve már most megfelelnek a majdan szigorodó új feltételeknek.

Az elmúlt év eredményei azt tükrözik, hogy jelentős kereslet van az energiahatékonyságot szolgáló új termékekre, középtávon pedig arra számítunk, hogy eladásaink túlnyomó részét ezek a termékek fogják kitenni.

Forrás: Anderson Communications Kft.

< >
Kapcsolódó katalógus oldal(ak):
Teherhordó falszerkezetek
Tégla

Aktuális - Hír, cikk, ajánló

Harmadával többet érnek a piacon a szigetelt, zöld irodák

Energia megtakarítás 2023. 10. 26.

Sokszor a vállalkozás sikere is múlhat a munkakörülményeken

A kihívásokkal teli ingatlanpiaci környezet az irodapiacon is nyomot hagyott, derül ki a Knauf Insulation és az Otthontérkép közös adatelemzéséből, mely azt vizsgálta, hogyan alakulnak a trendek, és milyen hatások mozgatják azokat. A szeptemberi piaci adatokat elemezve az látszik, hogy a fővárosban a most bérelhető irodák átlagos bérleti díja négyzetméterenként 9,2 euró az euróban hirdetett, és 3700 forint a forintban hirdetett irodaépületek esetében. Az átlagárhoz képest azonban nagyon nagy eltérések is lehetnek, hiszen a piacon az irodaház besorolásától függően éppúgy találunk 5 eurós és 23 eurós ajánlatot, sőt, egy-két szélsőséges esetben ennél még jóval drágább bérelhető iroda is akad a hirdetések között

Szakkönyv

Hefter László

Iparművészet 2023. 11. 27.

Hefter László Ferenczy Noémi-díjas üvegművész a magyarországi síküvegművészet megújítója és az üvegrestaurálás tradíciójának elkötelezett folytatója. Építészeti üvegmunkáival az alkalmazott iparművészethez, kabinet üvegfestményeivel a képzőművészethez, restaurátori munkáival a művészettörténethez járult hozzá kiemelkedően

Szakcikk

Mikor válasszunk tolóajtót, rejtett ajtót, technikai ajtót?

Nyílászárók 2023. 05. 03.
Egy lakás berendezése során rendkívül fontos, hogy a megfelelő belső nyílászárókat válasszuk ki. Lényeges szempont a praktikusság, a gazdaságosság és nem utolsósorban az esztétikum. Nézzük meg, hogy mikor milyen belső ajtókat érdemes választanunk

Szavazás

Segítse munkánkat! Ön mivel foglalkozik?